Τσίχλα-Κοτσύφι-Αρχείο

Status
Not open for further replies.
ποτε μα δεν ειπα κατι τετοιο θα ηταν αστειο κ εγωιστικο αν το ελεγα...
Τις ειρωνιες σου δεν γουσταρω καθε τρεις κ λιγο..το καταλαβες????
Τι και αν εχεις ακριβο οπλο κ αν εχεις βγει πρωτος σε αγωνες(κ μπραβο σου για αυτο)να μαθεις να σεβεσε κ ολους τους υπολοιπους γυρω σου....
Σε φανταζομε με καμια φεραρι στο δρομο κ σκεφτομε τι θα ακουγαν οι υπολοιποι οδηγοι..

Κάνεις πολύ μεγάλο λάθος για μένα και δεν με ξέρεις.. Δούλευα σε μια εταιρεία Σκοπευτικού - Κυνηγετικού εξοπλισμού για 3 χρόνια και είχα σαν συνάδελφο τον Λ.Μητσιάλη τον γνωρίζεις τον άνθρωπο? Λοιπόν τις περισσότερες μέρες στο μαγαζί ερχόντουσαν άνθρωποι με γνώσεις και ονόματα σαν τον Κ.Ψυλλάκη και δεν θέλω να αναφέρω άλλους.. Λοιπόν και γω τότε δεν ήξερα μόνο άκουγα και σύλλεγα πληροφορίες.. Αν δεν ξέρω δεν κάνω τον έξυπνο.. Σε όλες τις συζητήσεις περί όπλων και βλητικών δοκιμών όταν αναφερόταν το όνομα Baikal όλοι τους βάζαν τα γέλια και έλεγαν ας μιλήσουμε για όπλα.. Οι άνθρωποι αυτοί ήξεραν, γνώριζαν και έβλεπα οτι στην πορεία οτι οτι έλεγαν είχαν δίκιο.. Γιαυτό και σου είπα οτι δεν με ενδιαφέρει να μάθω τι κάνουν αυτά τα όπλα.. Έχω πιάσει Baikal, έχω τουφεκίσει με Baikal, έχω κάνει δοκιμές με Baikal.. ΔΕΝ έμεινα ευχαριστημένος.. Βασικά μόνο που το πιάνεις και βλέπεις το ζύγισμά του δεν αξίζει κάν να τουφεκίσεις.. Όπως είχα αναφέρει είναι για τι χρήση το θες.. Και μένα μου ερχόντουσαν στην Max Gear και μου λέγαν θέλω ένα όπλο για αυτοπροστασία.. Και τους έδινα χράπα χρούπα με 150€.. Όταν μου λέγαν να πάρω ένα Baikal? Η απάντηση μου ήταν όχι είναι πολύ καλό για τον σκοπό που το θέλετε. Επίσης τα τελευταία χρόνια ασχολούμαι και έχω ρίξει τόσο πολύ στο σκοπευτήριο που ούτε καν μπορείς να φανταστείς.. Και όπως είναι λογικό όσο πιο πολύ ασχολήσε με κάτι τόσο καλύτερος γίνεσαι.. Και στις απόψεις προς τους άλλους αλλά και στο πρακτικό κομμάτι.. Δεν μπορώ να βλέπω ανθρώπους με κολλημένα μυαλά και έστω να αναρωτιούνται μωρέ αυτός έχει ρίξει τόσο λες να χει δίκιο? Τεσπα εγω δεν θέλω να τσακωθώ.. Είσαι ευχαριστημένος αγόρι μου με το όπλο σου? Σου κάνει τα κέφια? Τέλος η συζήτηση.. Πορεύσου με αυτό.. Αλλά μην παρουσιάζεις πράγματα τα οποία δεν ισχύουν και επηρεάζεις ανθρώπους.

Sorry για το Offtopic.. Προσωπικά δεν θα ξανα αναλωθώ σε τέτοιες κουβέντες.

Αρχικά, συμπαθάτε με για το εκτός θέματος, αλλά νιώθω την ανάγκη να υπερασπισθώ την ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΡΩΣΙΚΗ (τέως Σοβιετική) ΣΧΟΛΗ στην οπλοκατασκευή...
(Το μήνυμά μου αυτό δεν απευθύνεται σε κάποιον ή κάποιους προσωπικά, απλώς αποτελεί τη δική μου θέση για τα ρωσικά όπλα...)

Τα BAIKAL καθώς και τα TOZ είναι μια χαρά όπλα...!!! Διαθέτουν έξυπνους, απλούς και αξιόπιστους μηχανισμούς, τα ατσάλια τους είναι "τέρατα" αντοχής και, γενικώς, κάνουν τη δουλειά τους πολύ σωστά και τίμια...!!! Σε συνδυασμό με τις εξαιρετικές τιμές τους, είναι μακράν "πρωταθλητές" στην κατηγορία "value for money"...!!! Και κάτι τελευταίο: όλα τα ρωσικά όπλα κατά την κατασκευή τους, αλλά και όταν το όπλο είναι πλέον έτοιμο, περνάνε από σχολαστικούς, διεξοδικούς ελέγχους ποιότητας και ομαλής/σωστής λειτουργίας, με τις αντίστοιχες σφραγίδες πιστοποίησης πάνω τους να τα αποδεικνύουν όλ' αυτά...!!!
Και για να γράψω και κάτι αρνητικό μεν, δευτερευούσης σημασίας δε: στο μόνο το οποίο υστερούν τα Baikal και τα Toz, είναι το εξωτερικό, "επιδερμικό" φινίρισμά τους... Μέσα τους όμως, εσωτερικά, δηλαδή στην "καρδιά" τους και στην ουσία/"ψυχή" τους, είναι άρτια από κάθε άποψη...!!!

Η ΒΑΙΚΑL κυρίως, έχει πουλήσει ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ κομμάτια σε ΟΛΟΚΛΗΡΟΝ τον πλανήτη και σε ΟΛΑ τα καιρικά κλίματα (από υγρά/τροπικά μέχρι και Σιβηρία)...!!! Κι αυτό από μόνο του, κάτι μαρτυράει...! ;)

topic.

Last edited:
Ανάλογα Λιάκο.. Βάζουμε ως μέτρο σύγκρισης την τσίχλα? Ή ένα παπιοκυνήγι με -15 στον Έβρο?
Γενικά Γεράσιμε......θεωρώ δύσκολο το να μην σκοτώνει το όπλο άμα βρεις τον καταλληλο συνδυασμό...προσωπικά δεν τα γουσταρω τα μπαικαλ....αλλά πολλοί κυνηγάνε χωρίς κανένα θεμα

Τον τίναξε και έμεινε επάνω στο δέντρο και ανέβηκες να τον πιάσεις;;; .sarcastic..sarcastic.
χαχαχχα ωραιος φιλαρακι!!!

Ειναι υπερυψωμένο καρτερι αυτο ;) πατας πανω σε 2 κλαρες που ειναι πολυ δυσκολο να κατσεις για πολυ ωρα. Αλλα βλεπεις 6 διαφορετικα μονοπατια ;)

Άσχετο!

Εμένα μου λέγανε...ότι οι κάνες της benelli δεν σκοτώνουν.....παρόλα αυτά αγόρασα benelli...

4 χρόνια....τώρα....τρέμω στην ιδέα...τι θα είχε γίνει...αν οι κάνες της benelli....όντως σκοτώνανε!! :eek:.yel.

Ο θεός με φύλαξε...και πήρα όπλο που η κάνη του δεν σκοτώνει!!

Καλή συνέχεια σε όλους!!

Άσχετο!

Εμένα μου λέγανε...ότι οι κάνες της benelli δεν σκοτώνουν.....παρόλα αυτά αγόρασα benelli...

4 χρόνια....τώρα....τρέμω στην ιδέα...τι θα είχε γίνει...αν οι κάνες της benelli....όντως σκοτώνανε!! :eek:.yel.

Ο θεός με φύλαξε...και πήρα όπλο που η κάνη του δεν σκοτώνει!!

Καλή συνέχεια σε όλους!!

Εγω οταν την ειχα πρωτοπαρει είχα κουραστει να διαβάζω οτι δεν σκοτώνει. Διαλογους ολοκληρους μαχες κτλ. Στην αρχη δεν σκότωνε με ψηλα μετα δεν σκοτωνε με χοντρά σκαγια. Μετα δεν σκοτωνε στο κρυο μετα δεν σκοτωνε στην ζέστη. Μετα διαβαζα οτι σε ενα κουτι φυσιγγια πρεπει λογικα να κανει 22 με 23 εμπλοκες. Ειχα στεναχωρηθεί τοσο πολυ που χαλιομουν να μπαινω στα τοτε φορουμ. Ελεγα πως ειναι δυνατον να εκανα τοσο λαθος επιλογη.

Εγω οταν την ειχα πρωτοπαρει είχα κουραστει να διαβάζω οτι δεν σκοτώνει. Διαλογους ολοκληρους μαχες κτλ. Στην αρχη δεν σκότωνε με ψηλα μετα δεν σκοτωνε με χοντρά σκαγια. Μετα δεν σκοτωνε στο κρυο μετα δεν σκοτωνε στην ζέστη. Μετα διαβαζα οτι σε ενα κουτι φυσιγγια πρεπει λογικα να κανει 22 με 23 εμπλοκες. Ειχα στεναχωρηθεί τοσο πολυ που χαλιομουν να μπαινω στα τοτε φορουμ. Ελεγα πως ειναι δυνατον να εκανα τοσο λαθος επιλογη.
Και; :rolleyes:
Πήρες maxus; .my man.

Αλλά μην παρουσιάζεις πράγματα τα οποία δεν ισχύουν και επηρεάζεις ανθρώπους.
Εγω το κανω αυτο????
Δηλαδη θες να συμφωνησω οτι τα baikal δεν σκοτωνουν,κανουν μονο για τσιχλες,δεν κανουν για κρυο,χαλανε ευκολα κ ειναι οπλα μονο για αυτοαμυνα??
Εισαι σοβαρος????
Για τα baikal με εναλλασομενα τα ειπαμε εδω κ μην τα ξαναλεμε..κ ειναι κατι που διορθωνετε με αγορα τσοκ για οποιον το θελει..
https://www.hunterslife.gr/forums/threads/Καραμπίνα-vs-δίκαννο.2829/page-2
Τα δικαννα με σταθερα τσοκ(1-3) ειτε ειχαν 18,2 ειτε μετεπειτα 18,4 αυλο ειχαν αποκτησει την φημη της μακρινης τουφεκιας κ φυσικα οχι μονο σε τσιχλιτσες αλλα σε καθε ειδους θηραμα κ σε πληροφορω οτι αυτο ισχυει 100%...Για την αντοχη των baikal κ ιδιαιτερα σε σχεση με τα χρηματα τους εγω δεν θα πω τιποτα,ο χρονος μιλαει απο μονος του.. κ εχουν γραφτει για αυτο εκατονταδες αρθρα Ελληνικα κ ξενα...
Αν εσυ θες να τα θεωρεις νεροπιστολα, αχρηστα πραγματα κ οτι αλλο,ειναι δικαιωμα σου αλλα κρατα αυτη την αποψη για τον εαυτο σου κ χωρις να ειρωνευεσε τους γυρω σου..

Η ΒΑΙΚΑL κυρίως, έχει πουλήσει ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ κομμάτια σε ΟΛΟΚΛΗΡΟΝ τον πλανήτη και σε ΟΛΑ τα καιρικά κλίματα (από υγρά/τροπικά μέχρι και Σιβηρία)...!!! Κι αυτό από μόνο του, κάτι μαρτυράει...!
Πραγματικα το οπλο του λαου..
https://www.kynigesia.gr/index.php/opla-vlitiki/parousiaseis-oplon/315-baikal

προσωπικά δεν τα γουσταρω τα μπαικαλ....αλλά πολλοί κυνηγάνε χωρίς κανένα θεμα
Παρα πολυ ωραια κ σωστη τοποθετηση,πολυ σεβαστη η αποψη σου Ηλια!

Εγω το κανω αυτο????
Δηλαδη θες να συμφωνησω οτι τα baikal δεν σκοτωνουν,κανουν μονο για τσιχλες,δεν κανουν για κρυο,χαλανε ευκολα κ ειναι οπλα μονο για αυτοαμυνα??
Εισαι σοβαρος????
Για τα baikal με εναλλασομενα τα ειπαμε εδω κ μην τα ξαναλεμε..κ ειναι κατι που διορθωνετε με αγορα τσοκ για οποιον το θελει..
Τα δικαννα με σταθερα τσοκ(1-3) ειτε ειχαν 18,2 ειτε μετεπειτα 18,4 αυλο ειχαν αποκτησει την φημη της μακρινης τουφεκιας κ φυσικα οχι μονο σε τσιχλιτσες αλλα σε καθε ειδους θηραμα κ σε πληροφορω οτι αυτο ισχυει 100%...Για την αντοχη των baikal κ ιδιαιτερα σε σχεση με τα χρηματα τους εγω δεν θα πω τιποτα,ο χρονος μιλαει απο μονος του.. κ εχουν γραφτει για αυτο εκατονταδες αρθρα Ελληνικα κ ξενα...
Αν εσυ θες να τα θεωρεις νεροπιστολα, αχρηστα πραγματα κ οτι αλλο,ειναι δικαιωμα σου αλλα κρατα αυτη την αποψη για τον εαυτο σου κ χωρις να ειρωνευεσε τους γυρω σου..

Με πολύ καλά αποτελέσματα και σε δύσκολα κυνήγια....ξέχασα να το τονίσω!

Και; :rolleyes:
Πήρες maxus; .my man.

Γιωργο Μετα απο 12 χρονια πηρα και την μαξους. Το ωραιο ξερεις ποιο ειναι ? Οτι τοτε ειχα επιλέξει την 391 τεκνυς σαν πρώτη επιλογη αλλα ακύρωσα την αγορα γιατι διαβαζα οτι ξεφτιζουν οι βασεις.

Αν εσε
Πσκ κάτι θα γίνει....αν και κάθε μέρα βαράμε από καμία 10αρια!
Αν βαρατε κάθε μέρα καμμιά δεκαριά τότε η μάχη είναι άνιση. Ένα Σ/Κ μένει σ'εμάς και αυτό μισό. Α!ρε δεν θα πάρω σύνταξη........... .hunter. .sex hard.;)

Εγω το κανω αυτο????
Εισαι σοβαρος????

φιλος μου π έχει baikal mp153 0 εμπλοκη κ δεν την περιποιείται κιόλας όσο θ έπρεπε....Και εννοείται βγαζει ωραίες τουφεκιές....κ σκληρο όπλο έπεσε σε περδικοκυνηγι τ όπλο έπεσε σε πόσες πέτρες κ το μόνο π έπαθε ήταν ν κάνει η Ρίγα μια γουβιτσα....Ίσως ν έτυχε αλλα για μένα είναι ένα σκληρό όπλο που ρουφάει όλα τα φυσιγγια δεν τα διαλέγει....με baikal δικανακι εμαθα να τουφεκαω πάντως(ασχετο)

Status
Not open for further replies.
Back