ποτε μα δεν ειπα κατι τετοιο θα ηταν αστειο κ εγωιστικο αν το ελεγα...
Τις ειρωνιες σου δεν γουσταρω καθε τρεις κ λιγο..το καταλαβες????
Τι και αν εχεις ακριβο οπλο κ αν εχεις βγει πρωτος σε αγωνες(κ μπραβο σου για αυτο)να μαθεις να σεβεσε κ ολους τους υπολοιπους γυρω σου....
Σε φανταζομε με καμια φεραρι στο δρομο κ σκεφτομε τι θα ακουγαν οι υπολοιποι οδηγοι..
Κάνεις πολύ μεγάλο λάθος για μένα και δεν με ξέρεις.. Δούλευα σε μια εταιρεία Σκοπευτικού - Κυνηγετικού εξοπλισμού για 3 χρόνια και είχα σαν συνάδελφο τον Λ.Μητσιάλη τον γνωρίζεις τον άνθρωπο? Λοιπόν τις περισσότερες μέρες στο μαγαζί ερχόντουσαν άνθρωποι με γνώσεις και ονόματα σαν τον Κ.Ψυλλάκη και δεν θέλω να αναφέρω άλλους.. Λοιπόν και γω τότε δεν ήξερα μόνο άκουγα και σύλλεγα πληροφορίες.. Αν δεν ξέρω δεν κάνω τον έξυπνο.. Σε όλες τις συζητήσεις περί όπλων και βλητικών δοκιμών όταν αναφερόταν το όνομα Baikal όλοι τους βάζαν τα γέλια και έλεγαν ας μιλήσουμε για όπλα.. Οι άνθρωποι αυτοί ήξεραν, γνώριζαν και έβλεπα οτι στην πορεία οτι οτι έλεγαν είχαν δίκιο.. Γιαυτό και σου είπα οτι δεν με ενδιαφέρει να μάθω τι κάνουν αυτά τα όπλα.. Έχω πιάσει Baikal, έχω τουφεκίσει με Baikal, έχω κάνει δοκιμές με Baikal.. ΔΕΝ έμεινα ευχαριστημένος.. Βασικά μόνο που το πιάνεις και βλέπεις το ζύγισμά του δεν αξίζει κάν να τουφεκίσεις.. Όπως είχα αναφέρει είναι για τι χρήση το θες.. Και μένα μου ερχόντουσαν στην Max Gear και μου λέγαν θέλω ένα όπλο για αυτοπροστασία.. Και τους έδινα χράπα χρούπα με 150€.. Όταν μου λέγαν να πάρω ένα Baikal? Η απάντηση μου ήταν όχι είναι πολύ καλό για τον σκοπό που το θέλετε. Επίσης τα τελευταία χρόνια ασχολούμαι και έχω ρίξει τόσο πολύ στο σκοπευτήριο που ούτε καν μπορείς να φανταστείς.. Και όπως είναι λογικό όσο πιο πολύ ασχολήσε με κάτι τόσο καλύτερος γίνεσαι.. Και στις απόψεις προς τους άλλους αλλά και στο πρακτικό κομμάτι.. Δεν μπορώ να βλέπω ανθρώπους με κολλημένα μυαλά και έστω να αναρωτιούνται μωρέ αυτός έχει ρίξει τόσο λες να χει δίκιο? Τεσπα εγω δεν θέλω να τσακωθώ.. Είσαι ευχαριστημένος αγόρι μου με το όπλο σου? Σου κάνει τα κέφια? Τέλος η συζήτηση.. Πορεύσου με αυτό.. Αλλά μην παρουσιάζεις πράγματα τα οποία δεν ισχύουν και επηρεάζεις ανθρώπους.
Sorry για το Off