Αττική φίλε αλλά περιμένω το γιλέκο και δεν είχα που να βάλω τα φυσίγγια ασταHuntingMadness σε ποια περιοχή είσαι και έχεις τέτοια ένδυση.
Εμείς εδώ είμαστε με κοντομάνικο![]()

Αττική φίλε αλλά περιμένω το γιλέκο και δεν είχα που να βάλω τα φυσίγγια ασταHuntingMadness σε ποια περιοχή είσαι και έχεις τέτοια ένδυση.
Εμείς εδώ είμαστε με κοντομάνικο![]()
Ρεεε.....Καινούριο τουφέκι και το διχάλωσες απάνω στην αγραπηδιά...;;;Αυτός ο αέρας μας έχει τρελάνει και εμάς και τα πουλιά που όσα περνάνε πηγαίνουν με ταχύτητα φωτός. 6 πουλάκια κατάφερα με πολύ τολμηρές τουφεκιες με το δικανο. Και αύριο δίνει ίδια ένταση αέρα. Περιοχή δερβενοχωριων View attachment 5143
Κάτι πήγε να κινηθεί,έκοψε νωρίς,8 στο χέρι 3-4 χαμένες και 3-4 που αν έριχνε μόνη της η καραμπίνα χωρίς χρήστη θα έπεφταν τα πουλιά!
αυτό το όπλο έχει βγει καλό ;![]()
Πάνω σου Παυλοοοο!!!!!!!!!! Θα έρθει η ώρα φίλε. Φέτος ευελπιστώ σε καλή χρονιάαλλαγή βάρδιας όλη την εβδομάδα με πολύ λίγες ώρες ύπνου ,,θέλει θυσίες η τσιχλίτσα κυνηγάμε το καλό πέρασμα Κώστα !
Άστα εμένα δεις πως πόνεσε εμένα η καρδιά μου όταν είδα μετά τις γρατζουνιές από την αγκορτσιαΡε φίλε με πόνεσε η καρδιά μου που ακουμπάς το όπλο πάνω στο ξέρο.. Κρίμα..
Τα ανοίγει τα classica ποιο γρήγορα το MR???Σήμερα BA Αττική φάνηκαν κάποια πουλάκια 7.30-8.30, όλα από ψηλά έως στο Θεό, και μετά κόψανε.
Η μόνη που ήρθε καλά έφαγε μία τριάρα και έφυγε ξεπουπουλιασμένη τρέχοντας,
οι άλλες μονοτουφεκιά
Οι υπόλοιποι της παρέας, ο ένας τέσσερις, ένας δύο και ένας κουλούρι
Δοκίμασα σήμερα το MR με NSI Classica 8άρια και ...σκοτώνει!
View attachment 5141
Γι'αυτό υπάρχει και η Ρωσία.Άστα εμένα δεις πως πόνεσε εμένα η καρδιά μου όταν είδα μετά τις γρατζουνιές από την αγκορτσια![]()
Aστα σαν χαζός την πάτησαΡεεε.....Καινούριο τουφέκι και το διχάλωσες απάνω στην αγραπηδιά...;;;![]()
Κώστα δεν έχω κάνει συγκριτικές δοκιμές στον πίνακα για να σου απαντήσω, είδα όμως πολύ ωραίες τουφεκιές σήμερα σε πουλιά που είμαι συνήθως 50-50Τα ανοίγει τα classica ποιο γρήγορα το MR???
Βαρύ το τίμημα για μία φωτό για το φόρουμ...Aστα σαν χαζός την πάτησα![]()
Στην Αράχοβα δεν έχει φανεί τίποτα από φάσες τώρα μέχρι το τριήμερο μπορεί κάτι να αλλάξειΑύριο το σκέφτομαι να ξαναβγω γιατί μεθαύριο θα κατέβω Βυτίνα μεριά για τριήμερο και κυνήγι κλπ. Έχω πάει 3 μέρες σερί και κάπως μου φαίνεται λες και πάω στη δουλειά το πρωί. Από την αλλη έχει πέσει ο αέρας λίγο και αν μπω μέσα εδώ και δω είχε θα το μετανιώσω...Τι στην ευχή να κανω;
Ο Χαρης;;;;τι κανει αυτη η ψυχη;εχει χαθει απο τα social media!!!!ο Μαρσώνης μου έδωσε 2 κουτάκια για δοκιμή,το παλιό GM 3 του Καρδαρά,,στα €4,80 σουπερ !
Να πααααας να πααααας να πααααααςΑύριο το σκέφτομαι να ξαναβγω γιατί μεθαύριο θα κατέβω Βυτίνα μεριά για τριήμερο και κυνήγι κλπ. Έχω πάει 3 μέρες σερί και κάπως μου φαίνεται λες και πάω στη δουλειά το πρωί. Από την αλλη έχει πέσει ο αέρας λίγο και αν μπω μέσα εδώ και δω είχε θα το μετανιώσω...Τι στην ευχή να κανω;
Να πας.οι μέρες είναι ύποπτες.εμεις αναγκαστικά θα περιμένουμε το τριήμερο μπας κ γίνει το μπαμ το καλοΑύριο το σκέφτομαι να ξαναβγω γιατί μεθαύριο θα κατέβω Βυτίνα μεριά για τριήμερο και κυνήγι κλπ. Έχω πάει 3 μέρες σερί και κάπως μου φαίνεται λες και πάω στη δουλειά το πρωί. Από την αλλη έχει πέσει ο αέρας λίγο και αν μπω μέσα εδώ και δω είχε θα το μετανιώσω...Τι στην ευχή να κανω;