Τσίχλα-Κοτσύφι-Αρχείο

Status
Not open for further replies.
Σήμερα BA Αττική φάνηκαν κάποια πουλάκια 7.30-8.30, όλα από ψηλά έως στο Θεό, και μετά κόψανε.
Η μόνη που ήρθε καλά έφαγε μία τριάρα και έφυγε ξεπουπουλιασμένη τρέχοντας .hair.,
οι άλλες μονοτουφεκιά
Οι υπόλοιποι της παρέας, ο ένας τέσσερις, ένας δύο και ένας κουλούρι

Δοκίμασα σήμερα το MR με NSI Classica 8άρια και ...σκοτώνει!
IMG_0249.jpg

Last edited:
Αυτός ο αέρας μας έχει τρελάνει και εμάς και τα πουλιά που όσα περνάνε πηγαίνουν με ταχύτητα φωτός. 6 πουλάκια κατάφερα με πολύ τολμηρές τουφεκιες με το δικανο. Και αύριο δίνει ίδια ένταση αέρα. Περιοχή δερβενοχωριων View attachment 5143
Ρεεε.....Καινούριο τουφέκι και το διχάλωσες απάνω στην αγραπηδιά...;;; o_Oo_O

Κάτι πήγε να κινηθεί,έκοψε νωρίς,8 στο χέρι 3-4 χαμένες και 3-4 που αν έριχνε μόνη της η καραμπίνα χωρίς χρήστη θα έπεφταν τα πουλιά!

Κάτι παρόμοιο και για μένα σήμερα. Είχα μερικά κοψόφτερα με ρουμελιώτη , αλλά δεν ήμουν πάνω εγώ. Έβαλα τα 9αρια gorilla red και δεν γλίτωσε τπτ. Νομίζω ότι του Ρουμελιώτη είναι 1 κλικ πιο γρήγορα.

5154

αυτό το όπλο έχει βγει καλό ; .sarcastic.

Μετά την παρέμβαση του Ηλία άριστο. Παρέμβαση=χρήση φλάντζας και το όπλο έγινε 50/50 και δολοφόνος. Θέλω ακόμα πολλή χρήση για να το μάθω αλλά φτου φτου το κ@βλ@κι μου.

αλλαγή βάρδιας όλη την εβδομάδα με πολύ λίγες ώρες ύπνου ,,θέλει θυσίες η τσιχλίτσα κυνηγάμε το καλό πέρασμα Κώστα !
Πάνω σου Παυλοοοο!!!!!!!!!! Θα έρθει η ώρα φίλε. Φέτος ευελπιστώ σε καλή χρονιά

Σήμερα BA Αττική φάνηκαν κάποια πουλάκια 7.30-8.30, όλα από ψηλά έως στο Θεό, και μετά κόψανε.
Η μόνη που ήρθε καλά έφαγε μία τριάρα και έφυγε ξεπουπουλιασμένη τρέχοντας .hair.,
οι άλλες μονοτουφεκιά
Οι υπόλοιποι της παρέας, ο ένας τέσσερις, ένας δύο και ένας κουλούρι

Δοκίμασα σήμερα το MR με NSI Classica 8άρια και ...σκοτώνει!
View attachment 5141
Τα ανοίγει τα classica ποιο γρήγορα το MR???

Τα ανοίγει τα classica ποιο γρήγορα το MR???
Κώστα δεν έχω κάνει συγκριτικές δοκιμές στον πίνακα για να σου απαντήσω, είδα όμως πολύ ωραίες τουφεκιές σήμερα σε πουλιά που είμαι συνήθως 50-50

Αύριο το σκέφτομαι να ξαναβγω γιατί μεθαύριο θα κατέβω Βυτίνα μεριά για τριήμερο και κυνήγι κλπ. Έχω πάει 3 μέρες σερί και κάπως μου φαίνεται λες και πάω στη δουλειά το πρωί. Από την αλλη έχει πέσει ο αέρας λίγο και αν μπω μέσα εδώ και δω είχε θα το μετανιώσω...Τι στην ευχή να κανω;

Αύριο το σκέφτομαι να ξαναβγω γιατί μεθαύριο θα κατέβω Βυτίνα μεριά για τριήμερο και κυνήγι κλπ. Έχω πάει 3 μέρες σερί και κάπως μου φαίνεται λες και πάω στη δουλειά το πρωί. Από την αλλη έχει πέσει ο αέρας λίγο και αν μπω μέσα εδώ και δω είχε θα το μετανιώσω...Τι στην ευχή να κανω;
Στην Αράχοβα δεν έχει φανεί τίποτα από φάσες τώρα μέχρι το τριήμερο μπορεί κάτι να αλλάξει

Να πααααας να πααααας να παααααας.micle.στου λέει και ου Ζηκος.micle.

Να πας.οι μέρες είναι ύποπτες.εμεις αναγκαστικά θα περιμένουμε το τριήμερο μπας κ γίνει το μπαμ το καλο

Οι μέρες είναι πονηρές από αύριο που σταδιακά που θα έχουμε βοριαδακι στα 3μποφορ έως και την εθνική μας εορτή νομίζω ότι θα γίνει το μεγάλο μπαμ ας αφήσουμε λοιπόν για λίγο τους καναπέδες μας και να βγούμε έξω να ευχαριστηθουμε την φύση!!!!!

Status
Not open for further replies.
Back