Δεν γινονται αυτα! Δεν ξερω που τα εχεις ακουσει!!Θα είχαν συναυλία μάλλον !
Μη του πεις ούτε του παπά....![]()
![]()
![]()
Δεν γινονται αυτα! Δεν ξερω που τα εχεις ακουσει!!
Μεχρι και μπεκατσα ειδαμε σημερα στο φβ! Ειχε περασμα?![]()
Χαμένα πουλιά.....Κώστα δυστυχώς είχαμε αλλα τόσα χαμένα. Πρώτη φορά στο μέρος φέτος και είχε λογγιασει πάρα πολύ. Σήμερα ήταν το καλύτερο απογευματινό αφού η επιλογή μέρους μας έδωσε πιο λογικές τουφέκιες παρόλα αυτά έπρεπε να έχουμε λίγο πιο σφιχτα τσοκ.
Μπράβο παίχτη με το σωστό τουφέκιΜου την έφεραν σήμερα οι κιχλίτσες.
Μόλις έφεξε καλά ξεκίνησαν ένα τρελό μπασιμο, απ'ολες τις μεριές, 3-4-5-6αδες αλλά σε απαγορευτικό ύψος οι περισσότερες. Το όνειρο κράτησε περίπου ένα τέταρτο, μετά επεσε μαχαίρι......χάθηκαν, δεν πετούσε ούτε σπινος. Κάτι ρουβελοι εκεί κοντά μου που τσακωνονταν έσπαγαν τη μονοτονία. Μεχρι τις 10:30 που έκατσα είδα άλλες 5-6 σκόρπιες. Είδα και καμιά 10αρια φασσες όποτε είχα βάλει στο δίκανο εξαρια αλλά ούτε αυτές ξαναφανηκαν . Τουλάχιστον πρόλαβα να κάνω 7-8 τουφεκιές με το δικανο που της ευχαριστήθηκα.
![]()
Μπράβο παίχτη αλλά περίμενα κάτι παραπάνωView attachment 5091
Καλο απογευματινουλι σήμερα.....
Πανέμορφο όπλο και εικόνα!!Μου την έφεραν σήμερα οι κιχλίτσες.
Μόλις έφεξε καλά ξεκίνησαν ένα τρελό μπασιμο, απ'ολες τις μεριές, 3-4-5-6αδες αλλά σε απαγορευτικό ύψος οι περισσότερες. Το όνειρο κράτησε περίπου ένα τέταρτο, μετά επεσε μαχαίρι......χάθηκαν, δεν πετούσε ούτε σπινος. Κάτι ρουβελοι εκεί κοντά μου που τσακωνονταν έσπαγαν τη μονοτονία. Μεχρι τις 10:30 που έκατσα είδα άλλες 5-6 σκόρπιες. Είδα και καμιά 10αρια φασσες όποτε είχα βάλει στο δίκανο εξαρια αλλά ούτε αυτές ξαναφανηκαν . Τουλάχιστον πρόλαβα να κάνω 7-8 τουφεκιές με το δικανο που της ευχαριστήθηκα.
![]()
αν ειναι ετσι ρε φιλε μη με πας για παπιες και με νεροκοτες δεχομαιΝα μου'λεγες να με βάλεις σε καρτέρι για φάσσες ΝΑΙ..... να το δεκτό....
Αλλά για τσίχλες ρε φιλαράκι....![]()
Θα χαρω πολυ το ΣΚ αμα μεινω Αθηνα να πιουμε καφε και να ριξουμε τις τουφεκιες μας απο κοντα!που είσαι και παίρνεις απουσίες ; με τον Γιαννάρα τις έχουμε κάψει αυτές τις μέρες![]()
Εντάξει Νικολή, το'πιασα το υπονοούμενο......το θα περίμενα να ακούσω από έναν δικανανακια...με το γερμανικό κόσμημα σου.....Μπράβο παίχτη με το σωστό τουφέκι![]()