Τσίχλα-Κοτσύφι-Αρχείο

Status
Not open for further replies.
Σήμερα στο απογευματινό ειδαμε πάρα πολλά πουλιά σε πολύ μεγάλο ύψος. Πρώτη φορά βλέπω τόσα πουλιά σε απογευματινό αα δυστυχώς έφυγαν ατουφεκιστα. Απολογισμός 6 πουλάκια με τον Ηλία. Αύριο έχω ξύπνημα λίγο νωρίτερα για να πιάσουμε τα καρτέρια. Για να δούμε.

ΒΑ Αττική ελάχιστα πουλιά. Η ομίχλη και η υγρασία δεν άφησαν περιθώρια θα τίποτα αξιόλογο. Κατά τις 8 που καθάρισε κάπως, φάνηκαν μερικά κοπαδάκια πολύ ψηλά, αλλά μετά ξαναέκλεισε ο καιρός και έκοψαν μαχαίρι.

Μετα το ακυρο που εφαγα απο τα γαλαζια πουλια,εκατσα σε ενα ωραιο καρτερακι για τσιχλες!
Περνουσαν αρκετα πουλια,ψηλωμενα ομως,δεν μου δωσαν πολλες ευκαιριες για βολες!
5 πουλια πηρα,βρηκα τα 4,τουλαχιστον δεν γυρισα σπιτι ατουφεκιστος!

Attachments

• EB124088-D1A8-492C-8C60-59E07C398096.jpeg
    EB124088-D1A8-492C-8C60-59E07C398096.jpeg
    214,2 KB · Προβολές: 42
Αρκετή ομίχλη το πρωί με θερμοκρασία 13oC κ 90% υγρασία.
Τρομερά ελάχιστες οι τσίχλες πιασμένες και μπασάρικες...μετρημένες στα δάκτυλα....ένα κοπάδι φάσσες είδα με κατεύθυνση από Νότο προς Βορρά κ 2 κοπαδάκια αγριοπερίστερα.......
4973
4974
4976
Το Highlight της ημέρας στις 07:15 καθώς κουβέντιαζα με 2 κυνηγούς στην άκρη το δάσος μέχρι να ξημερώσει μας καβάλησαν ένα κοπάδι Κουταλάδες καμιά (12) πουλιά.....(στο σημείο υπάρχει φαρδύ κανάλι που χύνεται στα 900m μεσ'τη θάλασσα).... ;)
Ξύπνησε το κτήνος μέσα μου.....sarcastic..sarcastic..hunter.1

IMG-20191020-073531.jpg
IMG-20191020-084126.jpg

Καλημέρες σε όλους... Ενώ όλα έδειχναν ότι πάει για μπάσιμο και μάλιστα πολύ καλό με τουφεκιές από νωρίς τα πουλιά έκοψαν μαχαίρι... Το θετικό αρκετά μπουλούκια από περιστέρια και κάποιες φάσσες έδωσαν νόημα στο πρωινό μας ξύπνημα αλλά κανένα εντός βολής!

IMG-20191020-073531.jpg
IMG-20191020-084126.jpg

Καλημέρες σε όλους... Ενώ όλα έδειχναν ότι πάει για μπάσιμο και μάλιστα πολύ καλό με τουφεκιές από νωρίς τα πουλιά έκοψαν μαχαίρι... Το θετικό αρκετά μπουλούκια από περιστέρια και κάποιες φάσσες έδωσαν νόημα στο πρωινό μας ξύπνημα αλλά κανένα εντός βολής!
Τα ίδια ακριβώς κ εδώ Νίκο.

Σημερα εγινε η πρωτη κυνηγετικη εξοδος για φετος..τσιχλες φανηκες λιγες..αλλα οχι απο το ποστο μου..
Μια περασε βολικα αλλα αστοχησα χωρις να μου δωσει περιθωριο για δευτερη γιατι βουτηξε στην ρεματια..
Μια ψηλωμενη λιγο αργοτερα μου ερχοταν καρφι κ αυτοματα το δαχτυλο απο μονο πηγε κ αγγιξε την πισω σκανδαλη,ρουαγιαλ βολη ισως η αγαπημενη των καρτεριτζιδων..τα σκαγια βρηκαν τον στοχο τουτη την φορα κ την εστειλαν πισω μου να "σκαει" πανω σε ενα θαμνο..
Η πρωτη τσιχλουλα της χρονιας ηταν γεγονος..
Τo diana 30γρ θα το εβαζα μεσα στα καλυτερα 30αρια που εχω ριξει αν οχι το καλυτερο..
20191020_094301.jpg

Status
Not open for further replies.
Back