Πολλές φορές κατακρίνουμε τους Ιταλούς που κυνηγούν την τσίχλα με 34γρ και 10αρια σκάγια. Θεωρείτε ότι όντως είναι κακό αυτό για το θήραμα; Εννοώ μήπως έτσι πετυχαίνουν καλύτερα την καταβολή του θηράματος; Απο άποψη βλητικης και κόστους αλλάζει το πράγμα βέβαια αλλά δεν το συζητώ τωρα αυτό...
Εχω δει απιστευτες τουφεκιες ακομα και με 12 νουμερο σκαγια.. ειλικρινά απιστευτες! Προσωπικά δεν μπορεσα ποτε να τα βρω με τα ψιλα σκαγια...ξεπουπουλιασμα και τρεξιμο για τα ζωντανα....ισως δε ταιριάζουν στα τουφεκια μου δε ξερω...παντως δε τα βρηκα ποτεΠολλές φορές κατακρίνουμε τους Ιταλούς που κυνηγούν την τσίχλα με 34γρ και 10αρια σκάγια. Θεωρείτε ότι όντως είναι κακό αυτό για το θήραμα; Εννοώ μήπως έτσι πετυχαίνουν καλύτερα την καταβολή του θηράματος; Απο άποψη βλητικης και κόστους αλλάζει το πράγμα βέβαια αλλά δεν το συζητώ τωρα αυτό...
Πολλές φορές κατακρίνουμε τους Ιταλούς που κυνηγούν την τσίχλα με 34γρ και 10αρια σκάγια. Θεωρείτε ότι όντως είναι κακό αυτό για το θήραμα; Εννοώ μήπως έτσι πετυχαίνουν καλύτερα την καταβολή του θηράματος; Απο άποψη βλητικης και κόστους αλλάζει το πράγμα βέβαια αλλά δεν το συζητώ τωρα αυτό...
Τι να σου πω φίλε μου!έχω πάει 4-5 φορές εκεί,πέρσυ και φέτος στα περάσματα και ολες τις φόρες κουλούρι. Εχω ακουσει και γω για καλα μπασιματα εκεί αλλά δεν μου έχει κάτσει. Είναι και τυχερά αυτα. Ελπίζω τις επόμενες μέρες να αποζημιωθούμαι όλοι....Πολύ καλύτερα Μιχάλη από εκεί που ήμασταν πριν μια βδομάδα ακριβώς (Κ. Εύβοια).
Εγώ ξαναπήγα εκεί, απλώς κατάφερα να πιάσω τις δύο πρώτες της σεζόν. Αλλά μικρό μπασιμο, τις προηγούμενες μέρες έμαθα ότι ήταν αρκετά καλύτερα. Ατυχία.
σε σενα το λεω εχω δει ψευτομαγγες του πληκτρολογιου αλλα και της νυχτας παρα πολλους σαν κοτες καθονται κοιτα μην σε κανει κανεις μπαουλο απο της φαπες φιλικα στο γραφω γιατι ολοι μας κραταμε οπλο αν το επιασες και αυτος που ειναι παρανομος δεν υπολογιζει τιποταΚαι ο Κινγκ Κονγκ να είναι θα φάει φαπα ρε φίλε τι μου λες για κάλτσες και τα λοιπά .
Που τα λες ακριβώς αυτά ξέρεις ? Θα δω τον παρανομο τον λαθροθηρα και θα σκεφτώ κάτι παραπάνω ? Που τα λέτε ρε ώρες ώρες πραγματικά
αδερφε το 11 και το 12 θελει στενο τσοκαρισμα 2 αστρα και 1αστρο θα δεις τρελλα πραγματα και σε 28 το πολλυ 30 γραμμαρια παραπανω γραμμαρια τα ανεμυζειΕχω δει απιστευτες τουφεκιες ακομα και με 12 νουμερο σκαγια.. ειλικρινά απιστευτες! Προσωπικά δεν μπορεσα ποτε να τα βρω με τα ψιλα σκαγια...ξεπουπουλιασμα και τρεξιμο για τα ζωντανα....ισως δε ταιριάζουν στα τουφεκια μου δε ξερω...παντως δε τα βρηκα ποτε
Όντως Άρτα σήμερα πέρασαν πολλά πουλιά.Ωραίο πέρασμα τσίχλας σήμερα Άρτα...1 πουλί πριν το όριο και φάνηκαν και κάποιες λίγες φασσες
Μακάρι να περάσει τίποτα αύριο από Αμαλιάδα μεριά....Όντως Άρτα σήμερα πέρασαν πολλά πουλιά.