Τσίχλα-Κοτσύφι-Αρχείο

Status
Not open for further replies.
Παιδιά επειδή και εγώ εκεί ήμουν ξέρω τι λεω .Ιδικά την Κυριακή
Και στο γιλέκο μου αλλά και στον φίλων και γνωστών
Ούτε Νταλάρας ούτε τιπτ .ιδικά εκεί πάνω δεν παίζει κάτι τέτοιο ....Έχει πέσει φαπα πριν προλάβει να κάνει δεύτερο Τσικ το mp3...
Φυσικά και δεν μιλάω για Καπανδρίτι
Τέλος παντων ,αποφεύγω να γράφω νούμερα όπως έχετε δει οοολα αυτά τα χρόνια.
Α οκ βρε Περικλη εγώ νόμιζα πως λες για Καπανδρίτι.

Περικλη νομιζω ειχες γραψει για Βορεια Αττικη..αν ναι τοτε φιλε δεν ξερω τι φαπες παίζεται εκει, αλλα κατεξοχην νταλαρας μπαινει! Τελοσπαντων μην κολλαμε τωρα σε αυτο..ειπες οτι εκανε περασμα και το δεχομαι..απλα ηταν τυχερο σημειο!

Έχει πέσει φαπα πριν προλάβει να κάνει δεύτερο Τσικ το mp3...
αν ο κατοχος ειναι κανα 2μετρο βουνο ντουλαπα που λεμε τι κανεις?φτανει το σκατο στην καλτσα

Last edited by a moderator:
Περικλη νομιζω ειχες γραψει για Βορεια Αττικη..αν ναι τοτε φιλε δεν ξερω τι φαπες παίζεται εκει, αλλα κατεξοχην νταλαρας μπαινει!
νταλαρας μπαινει παντου μην κρυβομαστε πισω απο το δαχτυλο μας και μαλιστα ειναι κατι καινουργια μηχανακια με υπερηχους και δεν τα παιρνεις χαμπαρι που παιζουν

Παιδιά επειδή και εγώ εκεί ήμουν ξέρω τι λεω .Ιδικά την Κυριακή
Και στο γιλέκο μου αλλά και στον φίλων και γνωστών
Ούτε Νταλάρας ούτε τιπτ .ιδικά εκεί πάνω δεν παίζει κάτι τέτοιο ....Έχει πέσει φαπα πριν προλάβει να κάνει δεύτερο Τσικ το mp3...
Φυσικά και δεν μιλάω για Καπανδρίτι
Τέλος παντων ,αποφεύγω να γράφω νούμερα όπως έχετε δει οοολα αυτά τα χρόνια.
Περικλή είναι ψηλά στο βουνό στα βόρεια της Αττικής το μέρος που λες; Μήπως λέμε για το ίδιο μέρος;

Πάντως ρε παιδιά δεν μπορώ να πάω από τις 03:30 για να πιάσω καρτέρι για τσίχλες ,πλέον το πρωινό ξύπνημα με δυσκολεύει
Άσε που και για πέρδικα μπεκάτσα πλέον μόνος μου δεν πάω ,κανονίζω να πάω και με φίλο ώστε να σηκωθώ για να μην τον κρεμάσω

αν ο κατοχος ειναι κανα 2μετρο βουνο ντουλαπα που λεμε τι κανεις?φτανει το σκατο στην καλτσα
Και ο Κινγκ Κονγκ να είναι θα φάει φαπα ρε φίλε τι μου λες για κάλτσες και τα λοιπά .
Που τα λες ακριβώς αυτά ξέρεις ? Θα δω τον παρανομο τον λαθροθηρα και θα σκεφτώ κάτι παραπάνω ? Που τα λέτε ρε ώρες ώρες πραγματικά

Πάντως ρε παιδιά δεν μπορώ να πάω από τις 03:30 για να πιάσω καρτέρι για τσίχλες ,πλέον το πρωινό ξύπνημα με δυσκολεύει
Τα καρτερία αυτά για να τελειώσει το έργο αυτό γιατί με κούρασε πιάνονται πολύ νωρίτερα ,σήμερα από της 11 ήταν κόσμος επάνω...Όσο πάει προς το τέλος ο μήνας γίνεται και χειρότερο προφανώς.

Τα καρτερία αυτά για να τελειώσει το έργο αυτό γιατί με κούρασε πιάνονται πολύ νωρίτερα ,σήμερα από της 11 ήταν κόσμος επάνω...Όσο πάει προς το τέλος ο μήνας γίνεται και χειρότερο προφανώς.
Εγώ γενικά μίλησα ,για ποιο έργο μιλάς και τι ακριβώς σε κουράσει
Δεν την κατάλαβα την απάντηση σου μιας και εγώ μίλησα γενικά ,τώρα εάν ο άλλος πάει να στηθεί από το προηγούμενο βράδυ για τσίχλες δικαίωμα του φίλε μου ,εγώ προσωπικά με την καμία δεν θα το κάνω .

Δεν ξέρω εάν το λες στην πλάκα φίλε μου ..αλλά έπεσες μέσα ,είναι original η παρέα .

Δεν το λέω στην πλάκα Περικλή, και εγώ μαζί ήμουνα, απλά χαθήκαμε... Άσε που αυτό το νωρίς ήταν σκότωμα, γιατί εσύ ξέρεις καλύτερα ότι τα καρτερια που αξίζουν είναι 4,5

Πολλές φορές κατακρίνουμε τους Ιταλούς που κυνηγούν την τσίχλα με 34γρ και 10αρια σκάγια. Θεωρείτε ότι όντως είναι κακό αυτό για το θήραμα; Εννοώ μήπως έτσι πετυχαίνουν καλύτερα την καταβολή του θηράματος; Απο άποψη βλητικης και κόστους αλλάζει το πράγμα βέβαια αλλά δεν το συζητώ τωρα αυτό...

Θεωρείτε ότι όντως είναι κακό αυτό για το θήραμα;
Καθολου κακο για εμενα..οι πολλοι κ ασκοποι τραυματισμοι στο κυνηγι ειναι πολυ πιο χειροτερο..κακο θα μπορουσε να θεωρηθει η χρηση ακομα ψιλοτερων σκαγιων κ οι βολες με αυτα σε αποστασεις που μονο τραυματισμους μπορουν να δωσουν..

Εννοώ μήπως έτσι πετυχαίνουν καλύτερα την καταβολή του θηράματος;
Δεν εχω ριξει 34γρ ν10,εχω ριξει ομως παλαιοτερα 32γρ ν10..
Ναι αυτο ισχυει..ας πουμε οτι η τσιχλα πεφτει πιο ευκολα κ οχι καλυτερα..
Αλλα το ιδιο ισχυει κ με τα φυσιγγια διασπορας κ με τα πολυ ανοιχτα τσοκαρισματα..
Επειδη αν καταλαβα καλα η ερωτηση σου αφορα το ηθικο κομματι(αν καταλαβα λαθος διορθωσε με)εγω προσωπικα δεν βρισκω διαφορα με τον ιταλο που την κυνηγαει με ν10 απο καποιον αλλον που την κυνηγαει μονιμα με τσοκ 5*, brain bell κλπ, η φυσιγγια διασπορας..
Κ φυσικα δεν κατακρινω κανεναν ο καθενας την ευκολια του για την καταβολη του θηραματος κ λιγη νοιαζονται για μια πιο ισια αντιμετωπηση...
Προσωπικα ειναι κατι που δεν με τραβαει..
Ευχαριστιεμαι κ απολαμβανω οσο τιποτα αλλο ενα περπατητο με το δικαννο μου 1-3 κ φυσιγγια με συγκεντρωτηρα..
Σε καθε αστοχια δεν μου φταινε ουτα τα κλειστα τσοκ ουτε τα "συγκεντρωτικα" φυσιγγια,ουτε το δεξι κοντακι του μπαικαλ ενω εγω ειμαι αριστεροχειρας..
Αλλα εγω..ανοιγω την παλαμη μου κ ριχνω τα φασκελα στα μουτρα μου..
Ετσι απλα το βλεπω εγω..κ οπως προειπα ο καθενας κυνηγαει οπως θελει, κ στην τελικη τιποτα δεν ειναι κακο οταν δεν ειναι παρανομο..

Status
Not open for further replies.
Back