Βαλε να δεις στο youtube τι σημαινει κυνηγι! Να βαρας τρυγονι, και πεφτοντας να γινεται ορτυκι!Δεν έβλεπα Δογκανο φίλε δεν ξερω![]()
Βαλε να δεις στο youtube τι σημαινει κυνηγι! Να βαρας τρυγονι, και πεφτοντας να γινεται ορτυκι!Δεν έβλεπα Δογκανο φίλε δεν ξερω![]()
Α οκ βρε Περικλη εγώ νόμιζα πως λες για Καπανδρίτι.Παιδιά επειδή και εγώ εκεί ήμουν ξέρω τι λεω .Ιδικά την Κυριακή
Και στο γιλέκο μου αλλά και στον φίλων και γνωστών
Ούτε Νταλάρας ούτε τιπτ .ιδικά εκεί πάνω δεν παίζει κάτι τέτοιο ....Έχει πέσει φαπα πριν προλάβει να κάνει δεύτερο Τσικ το mp3...
Φυσικά και δεν μιλάω για Καπανδρίτι
Τέλος παντων ,αποφεύγω να γράφω νούμερα όπως έχετε δει οοολα αυτά τα χρόνια.
αν ο κατοχος ειναι κανα 2μετρο βουνο ντουλαπα που λεμε τι κανεις?φτανει το σκατο στην καλτσαΈχει πέσει φαπα πριν προλάβει να κάνει δεύτερο Τσικ το mp3...
νταλαρας μπαινει παντου μην κρυβομαστε πισω απο το δαχτυλο μας και μαλιστα ειναι κατι καινουργια μηχανακια με υπερηχους και δεν τα παιρνεις χαμπαρι που παιζουνΠερικλη νομιζω ειχες γραψει για Βορεια Αττικη..αν ναι τοτε φιλε δεν ξερω τι φαπες παίζεται εκει, αλλα κατεξοχην νταλαρας μπαινει!
Α ναι αυτό το έχω δειΟ ζαχος ειχε κανει μια φορα στη κοπαιδα.....20.000 τρυγόνια!!! τι να λεμε τωρα!!
Περικλή είναι ψηλά στο βουνό στα βόρεια της Αττικής το μέρος που λες; Μήπως λέμε για το ίδιο μέρος;Παιδιά επειδή και εγώ εκεί ήμουν ξέρω τι λεω .Ιδικά την Κυριακή
Και στο γιλέκο μου αλλά και στον φίλων και γνωστών
Ούτε Νταλάρας ούτε τιπτ .ιδικά εκεί πάνω δεν παίζει κάτι τέτοιο ....Έχει πέσει φαπα πριν προλάβει να κάνει δεύτερο Τσικ το mp3...
Φυσικά και δεν μιλάω για Καπανδρίτι
Τέλος παντων ,αποφεύγω να γράφω νούμερα όπως έχετε δει οοολα αυτά τα χρόνια.
Παιδιά επειδή και εγώ εκεί ήμουν ξέρω τι λεω .Ιδικά την Κυριακή
Και
Άσε που και για πέρδικα μπεκάτσα πλέον μόνος μου δεν πάω ,κανονίζω να πάω και με φίλο ώστε να σηκωθώ για να μην τον κρεμάσωΠάντως ρε παιδιά δεν μπορώ να πάω από τις 03:30 για να πιάσω καρτέρι για τσίχλες ,πλέον το πρωινό ξύπνημα με δυσκολεύει
Και ο Κινγκ Κονγκ να είναι θα φάει φαπα ρε φίλε τι μου λες για κάλτσες και τα λοιπά .αν ο κατοχος ειναι κανα 2μετρο βουνο ντουλαπα που λεμε τι κανεις?φτανει το σκατο στην καλτσα
Τα καρτερία αυτά για να τελειώσει το έργο αυτό γιατί με κούρασε πιάνονται πολύ νωρίτερα ,σήμερα από της 11 ήταν κόσμος επάνω...Όσο πάει προς το τέλος ο μήνας γίνεται και χειρότερο προφανώς.Πάντως ρε παιδιά δεν μπορώ να πάω από τις 03:30 για να πιάσω καρτέρι για τσίχλες ,πλέον το πρωινό ξύπνημα με δυσκολεύει
Οι Αεκτζηδες, πιάνετε τα καλύτερα καρτέρια..
Εγώ γενικά μίλησα ,για ποιο έργο μιλάς και τι ακριβώς σε κουράσειΤα καρτερία αυτά για να τελειώσει το έργο αυτό γιατί με κούρασε πιάνονται πολύ νωρίτερα ,σήμερα από της 11 ήταν κόσμος επάνω...Όσο πάει προς το τέλος ο μήνας γίνεται και χειρότερο προφανώς.
Δεν την κατάλαβα την απάντηση σου μιας και εγώ μίλησα γενικά ,τώρα εάν ο άλλος πάει να στηθεί από το προηγούμενο βράδυ για τσίχλες δικαίωμα του φίλε μου ,εγώ προσωπικά με την καμία δεν θα το κάνω .Τα καρτερία αυτά για να τελειώσει το έργο αυτό γιατί με κούρασε πιάνονται πολύ νωρίτερα ,σήμερα από της 11 ήταν κόσμος επάνω...Όσο πάει προς το τέλος ο μήνας γίνεται και χειρότερο προφανώς.
Δεν ξέρω εάν το λες στην πλάκα φίλε μου ..αλλά έπεσες μέσα ,είναι original η παρέα .
Καθολου κακο για εμενα..οι πολλοι κ ασκοποι τραυματισμοι στο κυνηγι ειναι πολυ πιο χειροτερο..κακο θα μπορουσε να θεωρηθει η χρηση ακομα ψιλοτερων σκαγιων κ οι βολες με αυτα σε αποστασεις που μονο τραυματισμους μπορουν να δωσουν..Θεωρείτε ότι όντως είναι κακό αυτό για το θήραμα;
Δεν εχω ριξει 34γρ ν10,εχω ριξει ομως παλαιοτερα 32γρ ν10..Εννοώ μήπως έτσι πετυχαίνουν καλύτερα την καταβολή του θηράματος;