Τσίχλα-Κοτσύφι-Αρχείο

Status
Not open for further replies.
Τετοιο μπασιμο δεν ειδε κανενας στην Αττικη τις μερες εκεινες...μαλλον είσαι πολυ τυχερος...
Μιλω παντα βασει του τι εχει γραφτει μεχρι τωρα απο εμας εδω..
Στέφανε ισχύει, σε βόρειο ορεινό σημείο που όμως παίρνει λίγα τουφέκια και τα πιάνουν αποβραδίς, την Κυριακή έκαναν από καμιά εικοσαριά ο καθένας.
Φίλος πήγε την Κυριακή στις 2 και ήταν όλα πιασμένα:eek:

Στέφανε ισχύει, σε βόρειο ορεινό σημείο που όμως παίρνει λίγα τουφέκια και τα πιάνουν αποβραδίς, την Κυριακή έκαναν από καμιά εικοσαριά ο καθένας.
Φίλος πήγε την Κυριακή στις 2 και ήταν όλα πιασμένα:eek:
Ηταν η εξαιρεση δυστυχως ομως. Τελοσπαντων για να δουμε θα τα πετυχουμε πουθενα αυτο το σκ!??

Καλημέρα στην παρέα λόγω έλλειψης χρόνου κυνήγι σε αμπελώνες πλεισίον στον τόπο διαμονής μου.Γνωρίζω εκ των προτέρων στο συγκεκριμένο κυνηγότοπος δύσκολα θα χτυπήσω πάνω από 10 τσίχλες αλλά τον επισκέπτομαι συχνά διότι μου "ξυπνάει'ευχάριστες αναμνήσεις από τα πρώτα μου κυνηγετικαά βήματα 27 χρόνια πριν χρόνια που δυστυχώς περάσανε ανεπιστρεπτί.Τσοκ 3* φυσίγγια Fantom sp orting ν.9.complete image upload

Μετά από βραδινή δουλειά περίμενες να μην είναι αρσενικές; Αλήθεια Κατσάνος Γιωργος και Δημοσθένης . Υπάρχει συγγένεια;
Γιώργο έχω ξάδερφο αλλά το συγκεκριμένο επίθετο είναι σκορπισμένο σε όλη σχεδόν την Ελλάδα!!!Για πιο μέρος της Ελλάδας μιλάμε;

Επιστροφή από Οινόη. Πυκνή ομίχλη 8 με 8 45. Συννεφιά συνέχεια. Πουλιά καθόλου. Ακόμα και από τα καρτέρια ψηλά στη Πάνακτο, που είναι αγκαζέ όλη τη περίοδο, ακούστηκαν ελάχιστες ντουφεκιές, μέχρι τις 9 30 που έφυγα. Έλεγχος και από το Δασαρχείο (ομοσπονδιακή θηροφυλακή). Καλημέρα σε όλους.

Καλημέρα στην παρέα λόγω έλλειψης χρόνου κυνήγι σε αμπελώνες πλεισίον στον τόπο διαμονής μου.Γνωρίζω εκ των προτέρων στο συγκεκριμένο κυνηγότοπος δύσκολα θα χτυπήσω πάνω από 10 τσίχλες αλλά τον επισκέπτομαι συχνά διότι μου "ξυπνάει'ευχάριστες αναμνήσεις από τα πρώτα μου κυνηγετικαά βήματα 27 χρόνια πριν χρόνια που δυστυχώς περάσανε ανεπιστρεπτί.Τσοκ 3* φυσίγγια Fantom sp orting ν.9.complete image upload
Το άλλο το εργαλείο που το έχεις φωτη;;

σαββατο λιγο κυριακη δευτερα πολυ παραπανω φιλε
εκει που ημουν την κυριακη ολοι οι κυνηγοι ηταν 15 με 20 πουλια τσαντα..δεν το λες και χαλι..
επισης την δευτερα το ιδιο...
Περι μην ακούς φίλε μου Σάββατο εκεί ήμουν οποιος έκανε 20 η λέει ψέματα η φουλ Νταλάρας και ακόμα και με Νταλάρα 20 χλωμό ,
σαββατο λιγο κυριακη δευτερα πολυ παραπανω φιλε
εκει που ημουν την κυριακη ολοι οι κυνηγοι ηταν 15 με 20 πουλια τσαντα..δεν το λες και χαλι..
επισης την δευτερα το ιδιο...
Περικλή τερνουμερο ΠΣΚ στο Καπανδρίτι δεν έπαιξε με τίποτα ,εάν έγινε τέτοιο νουμερο έπαιξε Νταλάρας και ακόμα και με Νταλάρα βάσει αυτόν που είδα εγώ χλωμο κάποιος να έκανε 20 ,Καπανδρίτι ακόμα φίλε μου στα μπασιματα πουλάκια γίνονται και εάν δεν ήταν οι κασετοφωνακιδες θα ήταν καλύτερα τα πράγματα ,εάν θες έλα να πάμε παρέα να πιούμε και το καφεδάκι μας .

Περι μην ακούς φίλε μου Σάββατο εκεί ήμουν οποιος έκανε 20 η λέει ψέματα η φουλ Νταλάρας και ακόμα και με Νταλάρα 20 χλωμό ,
Περικλή τερνουμερο ΠΣΚ στο Καπανδρίτι δεν έπαιξε με τίποτα ,εάν έγινε τέτοιο νουμερο έπαιξε Νταλάρας και ακόμα και με Νταλάρα βάσει αυτόν που είδα εγώ χλωμο κάποιος να έκανε 20 ,Καπανδρίτι ακόμα φίλε μου στα μπασιματα πουλάκια γίνονται και εάν δεν ήταν οι κασετοφωνακιδες θα ήταν καλύτερα τα πράγματα ,εάν θες έλα να πάμε παρέα να πιούμε και το καφεδάκι μας .

Παιδιά επειδή και εγώ εκεί ήμουν ξέρω τι λεω .Ιδικά την Κυριακή
Και στο γιλέκο μου αλλά και στον φίλων και γνωστών
Ούτε Νταλάρας ούτε τιπτ .ιδικά εκεί πάνω δεν παίζει κάτι τέτοιο ....Έχει πέσει φαπα πριν προλάβει να κάνει δεύτερο Τσικ το mp3...
Φυσικά και δεν μιλάω για Καπανδρίτι
Τέλος παντων ,αποφεύγω να γράφω νούμερα όπως έχετε δει οοολα αυτά τα χρόνια.

Last edited:
Status
Not open for further replies.
Back