BIK
Banned
Κάτι έκανε χάχαΩραία χαίρομαι ο δικός μου τι λέει κάπνισε κανένα φτερό χεχε![]()
Κάτι έκανε χάχαΩραία χαίρομαι ο δικός μου τι λέει κάπνισε κανένα φτερό χεχε![]()
Πιστεύω το Σ/Κ θα αρχίσουν να δίχνουν τα πράγματα καθώς από τις 20 ξεκινούν τα καλά περάσματα γείτονα....Πέρισυ να φανταστείς στο ίδιο καρτέρι ζήτημα να έριξα 15 τουφεκιές σε τσίχλες μπασάρικες....Από τις 18 του μήνα, ήμουν γεμάτος με σκάγια Νο:5 & 6 για τα αγριοπερίστερα.....φοβερά περάσματα πέρισυ από 20 ως 5 Νοέμβρη....και ξεκίνησαν και νωρίς θυμάμαι...Απογευματινο σημερα που πηγα πιο πολυ για να χωνεψω το μεσημεριανο ειδα ορισμενα πουλακια και ακουγα και αρκετα πιασμενα μεσα στα πυκνα αλλα κανενα δεν εβγαινε προς τα εξω..μια 3αδα μου περασε αρκετα ψηλα εριξα μπας και ξεκρεμασω καμια γιατι νομιζα οτι ειχα το φουλ στο οπλο αλλα οταν τους εκανα αερα και κατεβασα το οπλο ειδα το 4αρη και ξενερωσα..παντως κινητικοτητα υπαρχει ολο και περισσοτερη καθε μερα
Οντως καπου τοτε ειχε και δω καλο περασμα..αν και μετα τις 20-25 δεν θα ασχοληθω πολυ φετος μαζι τους γιατι προτεραιοτητα εχει να βγει το κουταβι στην μπεκατσα..παντως κανενα απογευματινο θα το κανω οταν θα εχουν κατασταλαξει σε μερος τα πουλιαΠιστεύω το Σ/Κ θα αρχίσουν να δίχνουν τα πράγματα καθώς από τις 20 ξεκινούν τα καλά περάσματα γείτονα....Πέρισυ να φανταστείς στο ίδιο καρτέρι ζήτημα να έριξα 15 τουφεκιές σε τσίχλες μπασάρικες....Από τις 18 του μήνα, ήμουν γεμάτος με σκάγια Νο:5 & 6 για τα αγριοπερίστερα.....φοβερά περάσματα πέρισυ από 20 ως 5 Νοέμβρη....και ξεκίνησαν και νωρίς θυμάμαι...![]()
Ναι ρε συ...Ουσιαστικά έχουμε τν ίδιο αεροδιάδρομο....Στις 26 (Αγίου Δημητρίου) πέρισυ έγινε το καλύτερο μπάσιμο απ'όλα τα είδη.....Φάσσες,Φασσοπερίστερα,Αγριοπερίστερα και τσίχλες....έμπεναν πουλιά ώς τις 11:00.....Οντως καπου τοτε ειχε και δω καλο περασμα..αν και μετα τις 20-25 δεν θα ασχοληθω πολυ φετος μαζι τους γιατι προτεραιοτητα εχει να βγει το κουταβι στην μπεκατσα..παντως κανενα απογευματινο θα το κανω οταν θα εχουν κατασταλαξει σε μερος τα πουλια
Θυμαμαι εκει 26 ή 28 θα ηταν ειχε κανει εδω ενα μπασιμο απο φασσα αλλο πραμα στα βορεια του νησιου..δυστυχως δεν το πηρε κανεις χαμπαρι μονο οι τσομπανηδες οι οποιοι δεν μας ενημερωσαν..και τσιχλες γινοταν σχετικα χαμος ειδικα τα πρωινα που πηγαινα για μπεκατσα περναγαν συνεχειαΝαι ρε συ...Ουσιαστικά έχουμε τν ίδιο αεροδιάδρομο....Στις 26 (Αγίου Δημητρίου) πέρισυ έγινε το καλύτερο μπάσιμο απ'όλα τα είδη.....Φάσσες,Φασσοπερίστερα,Αγριοπερίστερα και τσίχλες....έμπεναν πουλιά ώς τις 11:00.....
Στις 12:00 το μεσιμέρι φύγαμε από τα καρτέρια....![]()
Μπαααα, από Δευτέρα που γυρνάει βοριαδακι.......αλλαξε λιγο ο καιρος!λες σημερα . . . . . . .
Άριστο κράτα μικρό καλάθι...εγώ βλέπω να μπαίνουν πουλάκια κ λίγο νωρίτερα...όπως έγινε κ στο πρώτο πέρασμα....Μπαααα, από Δευτέρα που γυρνάει βοριαδακι.......
Τετοιο μπασιμο δεν ειδε κανενας στην Αττικη τις μερες εκεινες...μαλλον είσαι πολυ τυχερος...ολοι οι κυνηγοι ηταν 15 με 20 πουλια τσαντα.
Τελικά κάτι λίγα τα πουλιά ερχόντουσαν από βορια και νότια ανά 3-4 στα 60 μέτρα.Λιγα πουλιά και πολύ σκόρπια.Ετοιμαστειτε για Δευτέρα Τρίτη...
Εχω συνεννοηθει για Σ/Κ (Ζαχος Δογκανος)Τελικά κάτι λίγα τα πουλιά ερχόντουσαν από βορια και νότια ανά 3-4 στα 60 μέτρα.Λιγα πουλιά και πολύ σκόρπια.Ετοιμαστητε για Δευτέρα Τρίτη...