Τσίχλα-Κοτσύφι-Αρχείο

Status
Not open for further replies.
Απογευματινο σημερα που πηγα πιο πολυ για να χωνεψω το μεσημεριανο ειδα ορισμενα πουλακια και ακουγα και αρκετα πιασμενα μεσα στα πυκνα αλλα κανενα δεν εβγαινε προς τα εξω..μια 3αδα μου περασε αρκετα ψηλα εριξα μπας και ξεκρεμασω καμια γιατι νομιζα οτι ειχα το φουλ στο οπλο αλλα οταν τους εκανα αερα και κατεβασα το οπλο ειδα το 4αρη και ξενερωσα..παντως κινητικοτητα υπαρχει ολο και περισσοτερη καθε μερα

Απογευματινο σημερα που πηγα πιο πολυ για να χωνεψω το μεσημεριανο ειδα ορισμενα πουλακια και ακουγα και αρκετα πιασμενα μεσα στα πυκνα αλλα κανενα δεν εβγαινε προς τα εξω..μια 3αδα μου περασε αρκετα ψηλα εριξα μπας και ξεκρεμασω καμια γιατι νομιζα οτι ειχα το φουλ στο οπλο αλλα οταν τους εκανα αερα και κατεβασα το οπλο ειδα το 4αρη και ξενερωσα..παντως κινητικοτητα υπαρχει ολο και περισσοτερη καθε μερα
Πιστεύω το Σ/Κ θα αρχίσουν να δίχνουν τα πράγματα καθώς από τις 20 ξεκινούν τα καλά περάσματα γείτονα....Πέρισυ να φανταστείς στο ίδιο καρτέρι ζήτημα να έριξα 15 τουφεκιές σε τσίχλες μπασάρικες....Από τις 18 του μήνα, ήμουν γεμάτος με σκάγια Νο:5 & 6 για τα αγριοπερίστερα.....φοβερά περάσματα πέρισυ από 20 ως 5 Νοέμβρη....και ξεκίνησαν και νωρίς θυμάμαι...:cool:

Στο σημερινό απογευματινό είδα ξανά (όπως εχτές) καμιά 10ριά πουλιά... Όλα πέρασαν αργά, αφού είχε βασιλέψει ο ήλιος κι έπειτα...
Τελικά καρπώθηκα 5, δηλ. 4 τσιχλούλες και 1 κότσυφα! Μια χαρά!

Τέλειωσα και το κουτάκι της NSI με τα 31γρ., μισόταπα, σκάγια Νο 12(!). Εντάξει, επαρκή τα βρήκα για την τσιχλίτσα, αλλά μέχρι τα 20-25 μέτρα...! Από 'κει και παραπέρα, μάλλον στην καλύτερη τις τραυματίζουν παρά τις σκοτώνουν ακαριαία... Σίγουρα πάντως δεν θα ξανααγοράσω τόοοοοσο ψιλά σκαγάκια, για να 'χω το κεφάλι μου ήσυχο και στις μακρινές αποστάσεις...

Last edited:
Πιστεύω το Σ/Κ θα αρχίσουν να δίχνουν τα πράγματα καθώς από τις 20 ξεκινούν τα καλά περάσματα γείτονα....Πέρισυ να φανταστείς στο ίδιο καρτέρι ζήτημα να έριξα 15 τουφεκιές σε τσίχλες μπασάρικες....Από τις 18 του μήνα, ήμουν γεμάτος με σκάγια Νο:5 & 6 για τα αγριοπερίστερα.....φοβερά περάσματα πέρισυ από 20 ως 5 Νοέμβρη....και ξεκίνησαν και νωρίς θυμάμαι...:cool:
Οντως καπου τοτε ειχε και δω καλο περασμα..αν και μετα τις 20-25 δεν θα ασχοληθω πολυ φετος μαζι τους γιατι προτεραιοτητα εχει να βγει το κουταβι στην μπεκατσα..παντως κανενα απογευματινο θα το κανω οταν θα εχουν κατασταλαξει σε μερος τα πουλια

Οντως καπου τοτε ειχε και δω καλο περασμα..αν και μετα τις 20-25 δεν θα ασχοληθω πολυ φετος μαζι τους γιατι προτεραιοτητα εχει να βγει το κουταβι στην μπεκατσα..παντως κανενα απογευματινο θα το κανω οταν θα εχουν κατασταλαξει σε μερος τα πουλια
Ναι ρε συ...Ουσιαστικά έχουμε τν ίδιο αεροδιάδρομο....Στις 26 (Αγίου Δημητρίου) πέρισυ έγινε το καλύτερο μπάσιμο απ'όλα τα είδη.....Φάσσες,Φασσοπερίστερα,Αγριοπερίστερα και τσίχλες....έμπεναν πουλιά ώς τις 11:00.....
Στις 12:00 το μεσιμέρι φύγαμε από τα καρτέρια.... .sarcastic.

Ναι ρε συ...Ουσιαστικά έχουμε τν ίδιο αεροδιάδρομο....Στις 26 (Αγίου Δημητρίου) πέρισυ έγινε το καλύτερο μπάσιμο απ'όλα τα είδη.....Φάσσες,Φασσοπερίστερα,Αγριοπερίστερα και τσίχλες....έμπεναν πουλιά ώς τις 11:00.....
Στις 12:00 το μεσιμέρι φύγαμε από τα καρτέρια.... .sarcastic.
Θυμαμαι εκει 26 ή 28 θα ηταν ειχε κανει εδω ενα μπασιμο απο φασσα αλλο πραμα στα βορεια του νησιου..δυστυχως δεν το πηρε κανεις χαμπαρι μονο οι τσομπανηδες οι οποιοι δεν μας ενημερωσαν..και τσιχλες γινοταν σχετικα χαμος ειδικα τα πρωινα που πηγαινα για μπεκατσα περναγαν συνεχεια

Εκανα σεφτε σημερα. Σε 3 εριξα, κρατησα τις 2, και τις βρηκα, σε αντιθεση με χτες που εχασα καμποσες και δε πηρα καμμια στο χερι. Πολυ λιγα πουλια, μεσουρανα. Αυριο θα εχουμε και περισσοτερο χρονο να κατσουμε

Status
Not open for further replies.
Back