Παρουσίαση Φυσιγγίων

πριν αρκετα χρονια ενας φιλος τα πεταγε απο το παραθυρο της καλυβας στον ευρο γιτι δεν επευταν τα παπια,
5-6 κασετίνες έριξα το 2016 όλες σε Νο4....άμεσες καταβολές είχα και αίματα ίσα για δίγμα.....δν θα πω κακά λόγια για δαύτο....
Σε θερμοκρασίες θυμάμαι από 8 ως -2 με ΝΑ άνεμο κ ψιλόβροχο...και τα έριχνα με μια Baikal MC 21-12 (ελατηρίου) 76cm 1*.... .sarcastic.
 
Τώρα βγαίνει νομίζω σε διαφορετικό κουτί γράφει mg2 mythos δεν ξέρω αν είναι το ίδιο καλό.....τα παλιό και εγώ κάπου το είδα θα ξανά ψάξω!!
Καλό φυσίγγι στο κρύο, αν το ρίξεις στην ζέστη ίσως την ακούσεις καλά την τουφεκιά.
 
Το Winter πολη αδηναμο με 1,80χ38 τη θρλετε να κανει οταν την γεμηζουμε νορμαλ 1,80χ34.τουλαχηστον 2χ38 κατη γηνετε σε χειμονα αλα οχη ακρεο
Πάντως φίλε Γιάννη το2015 2016 που είχε κάνει παγωνιές το έριχνα με εκείνα τα τρελά νούμερα θερμοκρασιών -12 και ένα φορτωμένο βόρειο αέρα στα παπιά σε ημερήσια κυνήγια και απόσταση 35 - 50 μ . και τα μέτρα τα ξέρω γιατί υπήρχε σειμηο αναφοράς απόστασης , και τα πουλιά πέφταν ξερά . Φιλικά η ταπεινή μου εμπειρία .shake hands.
 
Ξέθαψα τα λίγα σκοπευτικά που μου έχουν μείνει και είπα να παρουσιάσω τα δύο από τα τρία της γκάμας που έβγαζε η αγαπημένη σε όλους μας ΠΥΡΚΑΛ. Αν και σκοπευτικά φυσίγγια σπάνια τα έβλεπες στα σκοπευτήρια, υποθέτω όμως γιατί απευθύνονταν σε ολυμπιακά αθλήματα όπου η πλειοψηφία των σκοπευτών έριχνε επώνυμα εισαγωγής. Αν έβγαζε έκδοση sporting θα είχε πολύ μεγαλύτερη απήχηση στο κοινό.
Epathlon traptrap1.jpgtrap2.jpgtrap3.jpgtrap4.jpgtrap5.jpg
 
Στο epathlon trap τα σκάγια βγήκαν 13/γρ ενώ στο epathlon skeet βγήκαν 20/γρ. Και τα δύο είχαν gualandi piston skeet 25άρι. Και τα δύο είναι με cx2000. Πυρίτιδες δεν έχω καταλάβει τι παίζει αλλά λογικά πρέπει να είναι 32άρες.
 
Back
Top