Τρυγόνι - Αρχείο

Status
Not open for further replies.
Που ήσουν Γιώργο; Δεν σε είδα!
Εσύ χώνεσαι μέσα στην χαράδρα, εγώ θέλω να βλέπω θάλασσα.....fishing.
Το μόνο πέρασμα που είχε σήμερα είναι νυχτοκόρακες. Πέρναγαν συνέχεια μαζί με κάτι άλλα που μοιάζουν μεταξύ κουρούνας και γερακιού, το πέταγμα τους.

Είμαι περιέργος....αν αληθεύει η πληροφορία...ότι σήμερα στον Πύργο "έσπασαν τα πεύκα"....από το βάρος τον τρυγονιών που είχαν επάνω τους!

Κανένας φίλος να μας επιβεβαιώσει ή διαψεύσει την πληροφορία αυτή υπάρχει?

Είμαι περιέργος....αν αληθεύει η πληροφορία...ότι σήμερα στον Πύργο "έσπασαν τα πεύκα"....από το βάρος τον τρυγονιών που είχαν επάνω τους!

Εγω παντος μπηκα να δω (στο topic) εαν φανηκαν σημερα καπου πουλια λογο του "αστατου" καιρου γιατι εδω εγω τουλαχιστον περα απο 2 μπουλουκακια που ειδα (5-6 πουλιων) δεν ακουσα κιολας σμπαρα που να δικαιολογουν το οτι εσπασαν τα πευκα.. τι να πω.. ας σχολιασουν και οι Αμαλιαδαιοι φιλοι μας

δεν ξερω για Πυργο. απο Πρεβεζα που μιλησα το πρωι, ουτε δειγμα.
τη γλυτωσαμε τη φολα σημερα outlander! .yel.

Kαλημέρα ! Περιξ του Πύργου ούτε πούπουλο ! Στο πιο κλασικό κυνηγότοπο του νομού για το πέρασμα των τρυγονιών,απολύτως τίποτα σήμερα...Χθες είχε κάτι λίγα δείγματα .,τίποτα το σημαντικο..Τωρα αν πουθενα μπροστά ,εκεί προς Λεχαινα κλπ ,εγινε κάτι δε μπορω να ξέρω,αλλά λιγο απίθανο το βλέπω...:)

δεν ξερω για Πυργο. απο Πρεβεζα που μιλησα το πρωι, ουτε δειγμα.
τη γλυτωσαμε τη φολα σημερα outlander! .yel.
Παντως εδω στη νοτια Κερκυρα εχουμε να το δουμε μια εβδομαδα, ισως απο Δευτερα - Τριτη που δινει νοτιαδες με ψιλοβροχο να εμφανιστουν τα κολομπινια που λεμε ( τα τελευταια κ νεαρα τρυγονια τις μεταναστευσης )

Παντως εδω στη νοτια Κερκυρα εχουμε να το δουμε μια εβδομαδα, ισως απο Δευτερα - Τριτη που δινει νοτιαδες με ψιλοβροχο να εμφανιστουν τα κολομπινια που λεμε ( τα τελευταια κ νεαρα τρυγονια τις μεταναστευσης )
Οντως!

Επιτελους εξοδος σημερα μετα απο αρκετες μερες στο σπιτι.
Φτανοντας στο μερος που θα κυνηγουσα με περιμενε μια δυσαρεστη εκπληξη,
το διπλανο χωραφι με καλαμποκι ειχε αλωνιστει και δεν ειχα μερος για καλυψη.
Παρολα αυτα βρηκα μια τουφα με χορτα,εκανα ενα ψευτο-γκιομε ισα ισα να μην φαινομαι και ξεκινησε το καρτερι.
Ηρθαν μερικα πουλια για να φανε,αλλα λογω των πολλων στρεμματων πεφταν απο την αλλη μερια και δεν μπορουσα να τουφεκισω.
Δυο τρυγονακια μου ηρθαν βολικα και τα πηρα και τα δυο.
Αυριο ξανα εκει με καλυτερο στησιμο,με καλυτερη καλυψη και περισσοτερο καφε .sarcastic. .sarcastic. .sarcastic.

Επιτελους εξοδος σημερα μετα απο αρκετες μερες στο σπιτι.
Φτανοντας στο μερος που θα κυνηγουσα με περιμενε μια δυσαρεστη εκπληξη,
το διπλανο χωραφι με καλαμποκι ειχε αλωνιστει και δεν ειχα μερος για καλυψη.
Παρολα αυτα βρηκα μια τουφα με χορτα,εκανα ενα ψευτο-γκιομε ισα ισα να μην φαινομαι και ξεκινησε το καρτερι.
Ηρθαν μερικα πουλια για να φανε,αλλα λογω των πολλων στρεμματων πεφταν απο την αλλη μερια και δεν μπορουσα να τουφεκισω.
Δυο τρυγονακια μου ηρθαν βολικα και τα πηρα και τα δυο.
Αυριο ξανα εκει με καλυτερο στησιμο,με καλυτερη καλυψη και περισσοτερο καφε .sarcastic. .sarcastic. .sarcastic.

Σήμερα μπήκαν κάποια τρυγωνακια σε εμάς ειδα και μερικά κοπαδακια και το αποτέλεσμα ήταν να πάρω τρία 2 μεγάλα και ένα πιτσουνι....
Μπράβο παιδιά. Καλή συνέχεια αύριο ....

Status
Not open for further replies.
Back