Τρυγόνι - Αρχείο

Status
Not open for further replies.
Σήμερα το μεσημέρι διάλεξα να πάω σε ένα χωράφι που έχει άγριο Βίκο,ειχα δει τις επόμενες μέρες ότι κατι έπαιζε και είπα να πάω να δοκιμάσω,είδα αρκετά πουλιά με αποτέλεσμα να πάρω 2 μεγάλα....

Κατι κινηθηκε και εδω περα απ οτι μου ειπαν..δυστυχως εγω λιγο η δουλεια λιγο οι κοινωνικες υποχρεωσεις με αφησαν εκτος και κοντευω να φαω τα λυσακα μου..αντε να δουμε μεχρι του Σταυρου αν μπορεσω να παω καμια βολτα γιατι μετα εχεσα ολο το παιχνιδι

τελος το τρυγονι για εμενα , εκανα 10 τρυγονια συνολο , αυριο αγριοπεριστερο , και την κυριακη περδηκα , και απο δευτερα , τριτη ,που εχω αδεια , ολη την εβδομαδα θα το ρηξω στην φασα , και εχει πολυ φασα πανω στο βουνο τωρα που ανοιγουν οι ζωνες, την τεταρτη παλυ περδηκα , και παει λεγοντας

τελος το τρυγονι για εμενα , εκανα 10 τρυγονια συνολο , αυριο αγριοπεριστερο , και την κυριακη περδηκα , και απο δευτερα , τριτη ,που εχω αδεια , ολη την εβδομαδα θα το ρηξω στην φασα , και εχει πολυ φασα πανω στο βουνο τωρα που ανοιγουν οι ζωνες, την τεταρτη παλυ περδηκα , και παει λεγοντας
εχει στη σαμο φασσες τετοια εποχη? ειναι μονιμες?

εχει στη σαμο φασσες τετοια εποχη? ειναι μονιμες?
καθε χρονο εχει , αλλα μονο ντοπιες , και φετος εχουν πλυθηνη αρκετα , πεφτουν και μεσα στον καμπο , αλλα φαγανε πολυ τουφεκιδη και πηραν τα βουνα , αποδημητικες τον νοεμβριο και ελαχηστες και λιγες μερες , κρατανε

Αυτό που σας έλεγα είναι πολύ μπροστά οι γείτονες!!!
View attachment 3407
Aυτά όλα τα... "κραχτοειδή" κατασκευάσματα είναι απαγορευμένα στην Ελλάδα, καλό και φρόνιμον θα ήταν να μην απεικονίζονται εδώ!!!

Aυτά όλα τα... "κραχτοειδή" κατασκευάσματα είναι απαγορευμένα στην Ελλάδα, καλό και φρόνιμον θα ήταν να μην απεικονίζονται εδώ!!!
Οκ άμα θέλουν οι διαχειριστές ας το διαγράψουν!!!!

Πωλουνται νομιμα και στην Ελλαδα..αρκει να μην τα χρησιμοποιησεις για ασκηση θηρας..Εμεις εδω ακαδημαικα συζηταμε περι αυτων (προς αποφυγήν παρεξήγησης)..πιστευω δεν υπαρχει θεμα λοιπον..

Status
Not open for further replies.
Back