Σήμερα το μεσημέρι διάλεξα να πάω σε ένα χωράφι που έχει άγριο Βίκο,ειχα δει τις επόμενες μέρες ότι κατι έπαιζε και είπα να πάω να δοκιμάσω,είδα αρκετά πουλιά με αποτέλεσμα να πάρω 2 μεγάλα....
Οντως δινει μπολικο αερακι τις επομενες μερες...Εγώ ακούω ότι από αύριο και μέχρι την Δευτέρα, βάζει 8 μποφόρ αέρα. Δεν νομίζω να ταξιδεύει έτσι πουλί.
εχει στη σαμο φασσες τετοια εποχη? ειναι μονιμες?τελος το τρυγονι για εμενα , εκανα 10 τρυγονια συνολο , αυριο αγριοπεριστερο , και την κυριακη περδηκα , και απο δευτερα , τριτη ,που εχω αδεια , ολη την εβδομαδα θα το ρηξω στην φασα , και εχει πολυ φασα πανω στο βουνο τωρα που ανοιγουν οι ζωνες, την τεταρτη παλυ περδηκα , και παει λεγοντας
Το νου σου σπυρο....παντως εδω που ειμαι εχει ενα ωραιο μαιστρο, 5αρακι θα ειναι, οι παλιοι τα περιμενανε με τετοιο καιρο...ωψομεν
Να σε τυχω να σφυρας φασσες και τι στο κόσμο χεχε το δυάρι με βρομαλευρο δε το γλυτωνεις παντοςΧαχαχα καλές και φθηνές έχω την 6 σε 1 whistle της εταιρείας 7 ευρώ από κεσανη!!!
Έχουν σύμβαση αορίστου μέχρι να τους την προσβάλει ο Όρφαν...εχει στη σαμο φασσες τετοια εποχη? ειναι μονιμες?
Δεν είναι για φασσες αυτή ρε χαχαΝα σε τυχω να σφυρας φασσες και τι στο κόσμο χεχε το δυάρι με βρομαλευρο δε το γλυτωνεις παντος
καθε χρονο εχει , αλλα μονο ντοπιες , και φετος εχουν πλυθηνη αρκετα , πεφτουν και μεσα στον καμπο , αλλα φαγανε πολυ τουφεκιδη και πηραν τα βουνα , αποδημητικες τον νοεμβριο και ελαχηστες και λιγες μερες , κρατανεεχει στη σαμο φασσες τετοια εποχη? ειναι μονιμες?
Aυτά όλα τα... "κραχτοειδή" κατασκευάσματα είναι απαγορευμένα στην Ελλάδα, καλό και φρόνιμον θα ήταν να μην απεικονίζονται εδώ!!!Αυτό που σας έλεγα είναι πολύ μπροστά οι γείτονες!!!
View attachment 3407
Οκ άμα θέλουν οι διαχειριστές ας το διαγράψουν!!!!Aυτά όλα τα... "κραχτοειδή" κατασκευάσματα είναι απαγορευμένα στην Ελλάδα, καλό και φρόνιμον θα ήταν να μην απεικονίζονται εδώ!!!
Ε ναι ....θα περιφέρονται με γλυκά και θα κερνάνε τους ταλαίπωρους που περιμένουν να δουν τορτόρια .Κανονικά οι εορτάζοντες δεν έπρεπε να έχουν προτεραιότητα στα καρτέρια εκείνη τη μερα?
Πωλουνται νομιμα και στην Ελλαδα..αρκει να μην τα χρησιμοποιησεις για ασκηση θηρας..Εμεις εδω ακαδημαικα συζηταμε περι αυτων (προς αποφυγήν παρεξήγησης)..πιστευω δεν υπαρχει θεμα λοιπον..Aυτά όλα τα... "κραχτοειδή" κατασκευάσματα είναι απαγορευμένα στην Ελλάδα, καλό και φρόνιμον θα ήταν να μην απεικονίζονται εδώ!!!