Αυτό φοβάμαι κι εγώ που δεν πήγα σήμερα!
Λαυρεωτική πάλι κουλούρι...
Αυτό φοβάμαι κι εγώ που δεν πήγα σήμερα!
Ευχαριστούμε! Αύριο πάλι!Λαυρεωτική πάλι κουλούρι...
παντως απο αυριο μεχρι και την τριτη ο καιρος και η ημερομηνιες φαινονται ιδανικη.
και λίγα λες χαχα
Ωραίος Άλεξ!Αλλο ενα φετιναρι σημερα, ειδα αλλα 3 μακρια και μπορει να τα επισκεφτω αυριο...
View attachment 3153
Ή για Ρουμελιώτη ή για classica το κόβωΠλακα στην πλακα αυτες οι περιοχες ειναι ρισκο..
Για καποιους δεν υπαρχουν ουτε ανθρωποι ουτε αυτοκινητα τριγυρω..μονο το τρυγονι που πεταει κ πρεπει να τουφεκιστει οπωσδηποτε..
Αλεξη supercaccia 4/6 εφαγε??η εχεις κοψει τα χοντρα κολπα??![]()
Ηλία εγώ θα καθόμουν ολοήμερο στο δεντράκι για να τα χαζεύω μόνο γιατί αν θα είναι έτσι στην έναρξη το όριο θα έρθει γρήγορα!!!!2η μερα παρακολούθησης...
Δυστυχώς δεν μπόρεσα να βγαλω καμια καλη φώτο αυτά που περνάγανε πανω απ το κεφάλι μου...
αλλα και παλι η κίνηση ήταν αρκετή για να βαρέσω κόκκινο αυτοσυγκράτησης!!!
![]()
![]()
![]()
![]()
Μακάρι να μείνουν να τα ευχαριστηθείς Ηλία!2η μερα παρακολούθησης...
Δυστυχώς δεν μπόρεσα να βγαλω καμια καλη φώτο αυτά που περνάγανε πανω απ το κεφάλι μου...
αλλα και παλι η κίνηση ήταν αρκετή για να βαρέσω κόκκινο αυτοσυγκράτησης!!!
![]()
![]()
![]()
![]()
Εγινα κυριος φιλε πλεον...speed 34 no7 το τελευταιο που ειχα!Πλακα στην πλακα αυτες οι περιοχες ειναι ρισκο..
Για καποιους δεν υπαρχουν ουτε ανθρωποι ουτε αυτοκινητα τριγυρω..μονο το τρυγονι που πεταει κ πρεπει να τουφεκιστει οπωσδηποτε..
Αλεξη supercaccia 4/6 εφαγε??η εχεις κοψει τα χοντρα κολπα??![]()
Αυτό που κατάλαβα από το καρτέρι τρυγονιού στη Βουλγαρία, Νικόλα (καθότι εκεί ήταν το πρώτο μου κυνήγι τρυγονιού), είναι ότι, αντίθετα από το καρτέρι τσίχλας, πρέπει να κοιτάζεις σε όλο το πεδίο γύρω σου, 360 μοίρες, όλη την ώρα! Δεν υπάρχει καμία «σταθερή διεύθυνση».Σήμερα το απόγευμα, κι ενώ όλα έδειχναν ότι θα φάω άλλη μία "φόλα", εντελώς ανέλπιστα και μάλλον πολύ αργά στην ώρα (19:50), ήρθαν, για να μου αναπτερώσουν το ηθικό, σαν βέλη από πίσω μου και με καβάλησαν δύο τρυγονάκια σε ζευγάρι! Πετούσαν πολύ χαμηλά σύρριζα στις κορφές των λιόδεντρων και βούτηξαν με τα γνωστά τους τσαλιμάκια σε μια μεγάλη, ανοιχτή ρεματιά χαμηλά μπροστά μου...
Μέχρι να καταλάβω καλά-καλά τι έγινε, τους πάτησα μια μπαλοθιά (δεύτερη δεν πρόλαβα), ανεπιτυχώς φυσικά, αφού δεν πρόκαμα, καν, να επωμίσω όπως έπρεπε...!
Ενθαρρυντικό αυτό το σημερινό, μού γεμίζει τις μπαταρίες με αισιοδοξία και κίνητρο για τις επόμενες μέρες...!
Επακριβώς έτσι είναι Λεωνίδα μου!!! Συμφωνώ απολύτως!Αυτό που κατάλαβα από το καρτέρι τρυγονιού στη Βουλγαρία, Νικόλα (καθότι εκεί ήταν το πρώτο μου κυνήγι τρυγονιού), είναι ότι, αντίθετα από το καρτέρι τσίχλας, πρέπει να κοιτάζεις σε όλο το πεδίο γύρω σου, 360 μοίρες, όλη την ώρα! Δεν υπάρχει καμία «σταθερή διεύθυνση».