Θα έχουμε πολλούς νεκρούς τοτε Παύλο,εδώ σκοτώνονται τώρα!να το επικυρήξουν με ένα σεβαστό ποσό ανα κεφαλή και πολύ ευχαρίστως να το γυρίσω στο γουρούνι![]()
τότε πρέπει να βάλουν και το ραβδωτό με σκοπευτικά με ειδικές άδειεςνα το επικυρήξουν με ένα σεβαστό ποσό ανα κεφαλή και πολύ ευχαρίστως να το γυρίσω στο γουρούνι![]()
Και να συμπληρώσω αγαπητε Γιάννη ,οτι οποιος τα λέει εξω απ τα δόντια ,να εχει το θάρος και να τα ακούει εξω απ τα δόντια.πλάκα κάνεις,... αυτός που δεν βρίσκει ενα ψεγάδι σε οπλο βρήκε ψεγάδι για το σύστημα
o ίδιος θυμίζω που απειλούσε να στείλει μηνύσεις στο hunters life ....επειδή δεν του άρεσαν τα γραφομενα ....
![]()
δεν το ηξερα αυτο , αλλα αυτα που λεει στο συγκεκρημενο βιντεο δεν θα τα ελεγα και ασχημα , και εχει και το θαρος και τα λεειπλάκα κάνεις,... αυτός που δεν βρίσκει ενα ψεγάδι σε οπλο βρήκε ψεγάδι για το σύστημα
o ίδιος θυμίζω που απειλούσε να στείλει μηνύσεις στο hunters life ....επειδή δεν του άρεσαν τα γραφομενα ....
![]()
Αυτο μας έλειπε ,να μην ησυχάζει ο τόπος ουτε μια μέρα. Παραγινε με τις καταστροφικές παγάνες των 200 και βαλε φυσιγγίων.αφου στο γουρούνι δεν βαλανε οριο γιατί δεν άφησαν και όλες τις μερες ελεύθερες?
δηλαδή εαν καποιος που κυνηγά στο βουνο κάποια Δευτέρα περάσει ένα από μπροστά του και το χτυπήσει θα είναι παράνομος?
Μην μου το χαλάς τώρα!!! Δεν υπάρχει ούτε για αστείο η σύγκριση!!!!Έτσι όπως πάει η δουλειά θα το γυρίσω στο Σπόρτινγκ μου φαίνεται λιγότερες βενζίνες λιγότερα έξοδα και κυνηγάς όλο το χρόνο αλλά είναι αυτό το αλκοολικι που λέμε στην Πάτρα που δεν ξεκολας εύκολα και για ένα τρυγόνι φτύνεις αίμα......θα την βγάλεις την άδεια.
Αστειεύομαι μην τσιμπας ξέρεις πως έχω αρρώστια ΧΑ χα.....Μην μου το χαλάς τώρα!!! Δεν υπάρχει ούτε για αστείο η σύγκριση!!!!![]()
Ίσως επιδή πολλοί θα ήθελαν την ΠΑΥΣΗ του κυνηγίου...οι Οικολόγοι δηλαδή...η ΚΣΕ δν το κάνει διότι θα χάσει πάρα πολλά έσοδα από τους κυνηγούς....παρά μόνο το μιώνει λοιπόν για να τους κάνει υποτείθετε και λίγο το χατήρι....Στο τέλος τα τρυγόνια θα το απαγορεύσουν σαν το συκοφάγο ή θα επιτρέπουν 2-3 σε κάθε κυνηγό ανά έξοδο....Αφού όπως λένε δεν έχουν γίνει ακόμα οι έρευνες για το τρυγόνι γιατί το μείωσαν;
προσοχη , γιατι τους δινουμε ιδεεςΊσως επιδή πολλοί θα ήθελαν την ΠΑΥΣΗ του κυνηγίου...οι Οικολόγοι δηλαδή...η ΚΣΕ δν το κάνει διότι θα χάσει πάρα πολλά έσοδα από τους κυνηγούς....παρά μόνο το μιώνει λοιπόν για να τους κάνει υποτείθετε και λίγο το χατήρι....Στο τέλος τα τρυγόνια θα το απαγορεύσουν σαν το συκοφάγο ή θα επιτρέπουν 2-3 σε κάθε κυνηγό ανά έξοδο....
Αποψή μου πάντα.......
Ναι......Εγώ θα τους δώσω την ιδέα...;;;προσοχη , γιατι τους δινουμε ιδεες