Τσίχλα-Κοτσύφι-Αρχείο

Status
Not open for further replies.
καλημερα στ παρεα η βολτα εγινε και σημερα πιο λιγα πουλια πιο πολυς κοσμος
παρολα αυτα ριξαμε τις τουφεκιες μας αλλα σημερα εχασα 7 8 πουλια δυστυχως οι πιο πολλές απο αυτες μακρινες ειχα και ένα ευτραπελο κολησα σε ενα χωραφι ευτυχως 150 μετρα απο τ αμαξι οι γαλοτσες μειναν εκει και εγω γυρισα μ τις καλτσες στ αμαξι .sarcastic.
20190210-095448.jpg

20190210-095451.jpg

20190210-095525.jpg

20190210-103037.jpg

20190210-103049.jpg

Κανε εσυ ρε μαγκα μου την δουλεια σου οπως ξερεις κ αστους να σε χαζευουν....;)
Θα ερθει ο καιρος που θα καταλαβουν οτι τα "παλια" οπλα ειναι "παλια" μονο σε εμφανιση..;)
Αααααλλα πραγματα μετρανε...:)
Εγώ το ξέρω Τάσο μου, σήμερα το κατάλαβαν και οι άλλοι.......my man.

Κυνήγι στο χωριό με τα αδέρφια μου, φυσίγγια διασποράς και λίγο long :D
image.jpg

image.jpg
Νικολή, πολύ ποιοτικά τα σκάγια από το φυσίγγιο (ποιο είναι;)...!
Επίσης, πολύ όμορφο και το πλαγιόκαννο με την ταρταρούγα (τι μάρκα;)...!

Last edited:
Όπλο Ithaca 16αρα και παραδόξως για τα δικά μου δεδομένα μόνο με μια μάρκα φυσηγγιο όλη μέρα .sarcastic. Λάμπρο 16, εξαιρετικό με μια λέξη
Μπράβο στην (ελληνική) Lambro, η οποία βγάζει αξιόλογα φυσίγγια, ακόμη και για το αρκετά σπάνιο cal 16...!

Αυτη η φωτο ειναι παλια, πριν κανω κοντακι ! ο δαιμων υου τυπογραφιου.sarcastic.
Αυτη ειναι η σωστη:
IMG-20190210-160607.jpg
Παραδοσιακότατο και μέγα μερακλή σε βρίσκω...!!! Μπράβο σου!
(Άντε γιατί έχουμε "πήξει" στις "νεροσωλήνες"...!!!)

Το Σάββατο περιοχή αργολιδος τα πουλιά λιγοστεύουν όσο περνάει ο καιρός 10 πουλάκια με το ζόρι κ λίγα χαμενα ..!!

Καλημέρα φίλε μου!
Έχω αλλη εικόνα από την Αργολίδα το Σάββατο. Πολλά πουλιά...τόσο στο καρτέρι όσο και στο περπατητό.

περπατητο?
Περπατητο 8.5 χλμ ...... 16 πουλια 3 ατομα.... και στο απογευματινο ....που αλλες μερες έπερνες καμιά 10αρια πουλία .... Ο καλύτερος έφυγε με 4 άντε 5 πουλιά....
Γενικώς δεν υπήρχαν πουλιά.... τουλάχιστον ...εκεί που είμασταν εμείς παρέα και με τον Αργυρη .
Πρωινο περπατητο και απογευματινο..δεν επιασα διψηφιο αριθμο

Καλημέρα φίλε μου!
Έχω αλλη εικόνα από την Αργολίδα το Σάββατο. Πολλά πουλιά...τόσο στο καρτέρι όσο και στο περπατητό.
εισαι ο μοναδικος που μιλησα για σκ και ειχε καρτερι στην αργολιδα!θα ειχες καλο καρτερι φενεται απο τους τυχερους.

Δεν έχει βάλει καινούργια πουλιά .... και αυτά που έχουν απομείνει...δεν δίνουν ευκαιρία για ντουφεκιά...είναι πανπόνηρα ... και με το πρώτο μπαμ ....αδειάζουν τα πούρνάρια 100 μετρα μπροστά ....
Το αντίθετο Φίλιππα σε μας τη χθεσινή μέρα, ακόμα και με τις τουφεκιές κάποια δεν σηκώνονταν από τα πυκνά μπροστά μας, κάναμε το ίδιο κομμάτι δύο και τρεις φορές γύρω για να αδειάσει και τα περισσότερα κοτσύφια έφευγαν χαμηλά στο ύψος του ανθρώπου με αποτέλεσμα να μην τα τιυφεκαμε και έχουμε κάνα ατύχημα..

Προφανώς από περιοχές σε περιοχές τα πράγματα είναι διαφορετικά, από το περασμένο Σάββατο είχε τα μισά πουλιά και περπατητο και καρτέρι. Αυτό το φαινόμενο το έχουμε δει να εναλλάσσεται πολλές φορές φέτος !!

Το αντίθετο Φίλιππα σε μας τη χθεσινή μέρα, ακόμα και με τις τουφεκιές κάποια δεν σηκώνονταν από τα πυκνά μπροστά μας, κάναμε το ίδιο κομμάτι δύο και τρεις φορές γύρω για να αδειάσει και τα περισσότερα κοτσύφια έφευγαν χαμηλά στο ύψος του ανθρώπου με αποτέλεσμα να μην τα τιυφεκαμε και έχουμε κάνα ατύχημα..
Γιάννη, αυτό που παρατήρησα εγώ είναι ότι η συμπεριφορά των πουλιών επηρεάζεται και από το πόσο κοντά είναι ένα άλλο πυκνό. Αν τριγύρω από το πυκνό που βρίσκονται υπάρχουν άλλα πυκνά, τότε συνήθως μένουν μέσα. Αν αντιθέτως είναι ένα πυκνό στη μέση ενός γυμνού κάμπου, τότε θα φύγουν αμέσως με το μπαμ ή ίσως και πριν ακόμα πλησιάσεις.

Ως προς τους νομούς που αναφέρονται κάποιοι: εγώ πήγα Βοιωτία και είδα λίγα πράγματα και άλλοι στη Βοιωτία είδαν πολλά πουλιά. Επίσης, το ίδιο συνέβη και στην Αργολίδα, απ' ό,τι διαβάζω. Δεν μπορώ ωστόσο να καταλάβω αυτή την επιμονή να αναφέρονται κάποιοι σε νομούς! Προς θεού, δεν λέει κανείς να δοθούν συντεταγμένες καρτεριού αλλά το να γίνει αναφορά σε συγκεκριμένη πόλη δεν νομίζω ότι είναι θέμα. Κάποιος πχ από εδώ (νομίζω ο Παύλος) μίλησε για Αταλάντη, όχι για νομό Φθιώτιδας γενικά. Και εγώ έχω πει κατά καιρούς και Μέγαρα και Τανάγρα. Ειδικά με τη συμπεριφορά των πουλιών φέτος, θα ήταν και πολύ μεγάλη μου χαρά αν όλοι μπορούσατε να έρθετε μία μέρα στην Τανάγρα, να υπάρχουν πολλά τουφέκια και να ανεμίζουν τα αρκετά πουλιά που είναι πιασμένα.

Γιάννη, αυτό που παρατήρησα εγώ είναι ότι η συμπεριφορά των πουλιών επηρεάζεται και από το πόσο κοντά είναι ένα άλλο πυκνό. Αν τριγύρω από το πυκνό που βρίσκονται υπάρχουν άλλα πυκνά, τότε συνήθως μένουν μέσα. Αν αντιθέτως είναι ένα πυκνό στη μέση ενός γυμνού κάμπου, τότε θα φύγουν αμέσως με το μπαμ ή ίσως και πριν ακόμα πλησιάσεις.

Ως προς τους νομούς που αναφέρονται κάποιοι: εγώ πήγα Βοιωτία και είδα λίγα πράγματα και άλλοι στη Βοιωτία είδαν πολλά πουλιά. Επίσης, το ίδιο συνέβη και στην Αργολίδα, απ' ό,τι διαβάζω. Δεν μπορώ ωστόσο να καταλάβω αυτή την επιμονή να αναφέρονται κάποιοι σε νομούς! Προς θεού, δεν λέει κανείς να δοθούν συντεταγμένες καρτεριού αλλά το να γίνει αναφορά σε συγκεκριμένη πόλη δεν νομίζω ότι είναι θέμα. Κάποιος πχ από εδώ (νομίζω ο Παύλος) μίλησε για Αταλάντη, όχι για νομό Φθιώτιδας γενικά. Και εγώ έχω πει κατά καιρούς και Μέγαρα και Τανάγρα. Ειδικά με τη συμπεριφορά των πουλιών φέτος, θα ήταν και πολύ μεγάλη μου χαρά αν όλοι μπορούσατε να έρθετε μία μέρα στην Τανάγρα, να υπάρχουν πολλά τουφέκια και να ανεμίζουν τα αρκετά πουλιά που είναι πιασμένα.
Δεν είναι κρυφο Λεωνίδα ως γνωστόν το έχω ξαναπεί επί το πλείστον στη Δήμαινα κυνηγάμε με την παρέα

Δεν είναι κρυφο Λεωνίδα ως γνωστόν το έχω ξαναπεί επί το πλείστον στη Δήμαινα κυνηγάμε με την παρέα
Αγαπητέ Argyhunt γενικά μίλησα, δεν έχω κάποιο συγκεκριμένο post στο μυαλό μου. Απλώς μου έκανε εντύπωση ότι διάβασα για διάφορους νομούς αυτό το ΣΚ! :)

Status
Not open for further replies.
Back