Σήμερα έκαναν το 1ο μπασιματάκι εδώ, όχι πολλά πουλιά αλλά καλά για λίγο οφθαλμόλουτρο και για να σου κρατήσουν το ενδιαφέρον έως τις 09:30.
Κατεβήκαμε στα ''χαμηλά'' καρτέρια σήμερα, ο πατέρας μου έκατσε καρτέρι και εγώ και ο μπάρμπας μου κατεβήκαμε να κάνουμε μια βόλτα γύρω από κάτι ψηλές λεύκες μπας και είναι καθισμένο κανένα από βραδύς.
Δεν πέταξε κανένα και μες τις 07:30 βλέπω από πάνω μας ένα ζευγάρι ψηλά να ''στουκάρει'' προς τα καρτέρια που συνήθως πιάνουμε.
''Σήμερα θα κουκίζει κανένα...'' μου λέει ο μπάρμπας μου και πήγαμε να πιάσουμε τα καρτέρια.
Αφήνω σε ένα καρτέρι το μπάρμπα μου και κίνησα προς το καρτέρι του πατέρα μου, όταν έφτασα εκεί των ρωτάω, αν είδε τίποτα και μου λέει ένα μακριά...
Εκατσα σε ένα καρτέρι παραπέρα, είδα άλλα 4 μαζί που καβαλήσανε ψηλά, στα όρια του ''τίρου'', το καρτέρι του πατέρα μου, από αντίθετη κατεύθυνση και δεν τα πρόλαβε και αφού περίμενα καμιά ώρα και δεν είδα τίποτα, εκτός από κάτι μελισσουργούς, πήγα στο καρτέρι του πατέρα μου, καθώς ετοιμαζόμαστε να φύγουμε, βλέπω ένα να έρχεται από το πλάι 2-3 μέτρα από το έδαφος, μόλις μας είδε έστριψε να φύγει και το ντουφέκισα πισώκολα γύρω στα 20 μέτρα και το πήρα.
Θα έπρεπε να αφήσω τον πατέρα μου να το ντουφεκίσει πρώτος άλλα εκείνη τη στιγμή, πάνω στη φάση, δεν το σκέφτηκα.
Ήταν ένα ''πουτινάκι'' μικρό και όχι τόσο παχύ, αν δεν έκανε καρτέρι κάθε μέρα ο πατέρας μου σε κείνο το μέρος θα έλεγα ότι είναι ντοπιάρικο.
Τέλος πάντων αρχίσανε να περνάνε και αυτό είναι ευχάριστο.
Υ.Γ1 Τάσο με NSI classica No 8 και 4* συντελέστηκε το έγκλημα

.
Υ.Γ2 Έβγαλα κάτι φώτο με τη ''μπαχατέλα'' κινητό που έχω, θα τις περάσω από την κάρτα μνήμης σε USB και θα προσπαθήσω να τις ανεβάσω να τις δείτε
...μη περιμένετε βέβαια τίποτα φώτο τύπου Άρι, Δημήτρη (dim63) ή κάτι άλλες ''καλλιτεχνικές'' που βλέπω εδώ μέσα

...