Φάσσα-Αρχείο

Status
Not open for further replies.
Τρίτη συνεχόμενη μέρα που βλέπω φάσσες να περνάνε από πάνω μου στα 50+ μέτρα...αύριο ελπίζω να βρεθεί καμία χαμηλά!
Γιάννη φωτοβολίδααααα πού κρύβεσαι ;
Ρε παιδιά κανένα εμπορικό δεν τάχει τα 50-55 μέτρα τελικά ;

Γιάννη φωτοβολίδααααα πού κρύβεσαι ;
Ρε παιδιά κανένα εμπορικό δεν τάχει τα 50-55 μέτρα τελικά ;
Πολλα θα ελεγα οπως percorso, condor, nobel speed, super caccia, alectoris speed, lambro feltro, mygra και Ρουμελιωτης PSB 35 γρ και τα duck shoot 33 γρ του Μητσακου παλι.

Χθες επισκέφθηκα ελατιά 1000μ υψόμετρο, καρτέρι που περνάνε πουλιά στα μπασίματα, γνωστό σε πολύ κόσμο. Κατά τις 9:00 βλέπω μία να φεύγει ανάμεσα στα έλατα κοντά μου, αλλά χωρίς δυνατότητα για ντουφεκιά. Αμέσως ψιλιάζομαι ότι πρόκειται για πιασμένο πουλί και μετακινούμαι σε σημείο που ελέγχω τον χώρο από πίσω μέσα στα έλατα. Πραγματικά σε 10 λεπτά περνάει μπουλούκι 30 πουλιά σε απόσταση ασφαλείας και καπάκι δεύτερο μπουλούκι 20 πουλιά κοντά μου τραβέρσα. Ρίχνω μέσα στο μπουλούκι και δεν πέφτει ούτε πούπουλο .hair..hair..hair..hair.. Για καμιά βδομάδα δεν θα κοιμάμαι, πως είναι δυνατόν να ρίξω σε μπουλούκι και τα σκάγια να περάσουν ανάμεσα και να μην πέσει τίποτα. Αφού προσπαθούσα να συνέλθω από την φόλα, έρχεται μία εισερχόμενη σε οριακή απόσταση τρώει δύο, φεύγουν τα μισά φτερά της και κάνει επιστροφή προς το δάσος κι ακόμη πηγαίνει:mad::mad::mad::mad:. Τα φυσίγγια μου ήταν ιδιογώμωση 1,55x33 S4 No6 ιδιογώμωση, που δεν με έχουν προδώσει ποτέ. Αλλά με αυτές τις καρ...λες, τις ρουφ...νες, έχω αρχίσει και τρελαίνομαι, είμαι για τον ψυχίατρο, ψάχνομαι να αλλάξω όπλο, να αλλάξω φυσίγγια, ψάχνομαι γενικώς. Τα πουλιά αυτά δεν ήταν εισερχόμενα, αλλά πιασμένα στον ελατιά και ερευνούσανε την περιοχή.
Καλημερα ποτεδεν ντουφεκαμε μεσα στο μπουλουκι την εχω πατηση σημαδευουμε μια και αν κατση θα πεσουν κι αλλες,Συμβουλη απο παλιο αρωστο φασοκυνηγο

δεν θα ξεχασω παιδες μια χρονια ειχαμε παη 3 φιλαρακια για μπεκατσα,,,χωριστηκαμε στο βουνο και στο τελος δωσαμε ραντευβου σε ενα υψωμα,,,ωντος βρεθηκαμε ολη μαζι στο υψωμα και λογο της μερας που ειχε αρκαιτη ζεστη για την εποχη ειμαστε ξαπλωμενη ολημας μαζι και τα σκυλια.tired. ξαφνηκα βλεπω στον οριζωντα ενα κοπαδι φασες καμια 300αρια πουλια με ροτα για εμας, τους λεω τα φιλαρακια και καθωμαστε ακοινητη ουτε βλεφαρω επαιζεεεε και ωντος σε λιγα λεπτα μας πλακωνουνε πανω απο τα κεφαλιαμας τα πουλιαααα καμια 15αρια μετραααα δεν θα ξεχασω το θωρηβο απο το φτερουγισμα που κανανε.very shoked. τελικα της πλακωνουμε στης τουφεκιες δυο δικανα και μια καραμπινα και πευτουν 11 πουλια.exciting. να δητε απορτ που κανανε τα 3 ποιντερ,,,,,,,,,τελικα θελω να καταληξω στο οτι αμα σε θελη της περνης ετσι στο χαβαλεεεε χωρις κοπο,,ΥΓ παντως ο αρχηγως στα φασονια πρεπη να ητανε πωλη μαλακαςςςς που οδηγησε το κοπαδι πανωμας και μαλιστα σε ανοιχτω μερωςςςς peng

Άι στο διάολο επιτέλους...
20181028-084708.jpg

Oscar Gold Nitro 8αρια

Μπράβο ρε παιχταρα και στα ταιρια τους!Είδες αλλά πουλια?

Οχι... 4 πέρασαν, κατά πάσα πιθανότητα πιασμένες από χθες-προχθές οι οποίες σηκώθηκαν από κάπου κοντά για φαί..

Η συννεφιά καθάρισε γρήγορα σήμερα αλλά αέρας αρκετός.

Status
Not open for further replies.
Back