Περασαν σημερα πρεβεζα?Ο καιρός ξημέρωσε χαλια με πολύ συννεφια και νοτια αλλά μια γαλάζια ήρθε να πιούμε τον καφέ μαζί....
![]()
Περασαν σημερα πρεβεζα?Ο καιρός ξημέρωσε χαλια με πολύ συννεφια και νοτια αλλά μια γαλάζια ήρθε να πιούμε τον καφέ μαζί....
![]()
Όχι πατριωτη,κάτι λίγες έφεραν γύρα γύρα που ήταν πιασμενες από τις προηγούμενες μερες...Περασαν σημερα πρεβεζα?
Ποιος σου τα εμαθε αυτα τα ρελιασματα...???βασηνη με αποσπομενες πλακες αυτη ειναι η Ν01 βαθος ρελιου 1,3 χηλ και παχος 1,8
Σε γυροφερνουν σε γυροφεερνουυν...που θα πάει...3εις και η κακη τους μερα.Εγερτήριο απο πολύ νωρίς σήμερα να προλάβουμε τα καρτέρια. Η παρέα ο Χρησταρας ο σεφ και ενας ξαδερφος.
Τελικά δεν βρήκαμε κάποιον άλλον και είμαστε μόνοι μας και δεν μας ενόχλησε κανείς .
Γύρω στις 7:45 εμφανίζονται δυο κοπαδακια από 15 πουλιά το καθένα και ερχόταν με κατεύθυνση προς εμένα ,αλλά ψηλωμένα.Αν και επέμενα στην ιδια φάσσα με τρεις τουφεκιές ,ίσα που της γαργάλησα το υπογάστριο.
Σε 5 λεπτά βουτάνε απο ψηλά άλλες 6 που έσπασαν και σκόρπισαν αλλά χωρίς να ειναι κμία σε απόσταση βολής ,οπότε και πάλι κανείς δεν πήρε καμία.Αμέσως άλλο ενα κοπάδι αρκετά ψηλωμένο με καμιά 50αρια πουλιά τα οποία άστραφταν απο τον ήλιο,κατευθύνεται ανατολικά.Και πάλι στα επόμενα 10 λεπτά ,εμφανίζεται ένα άλλο κοπάδι πάλι από δυτικά με καμιά 30αρια πουλιά να έρχεται προς το μερος μας.
Κάπουα στιγμή έσβησαν μηχανές και άρχισαν το γνωστό πλανάρισμα το οποίο υποδήλωνε οτι θα στρώσουν και θα κλαρώσουν .
Όντως, αφου άρχισαν να χαμηλώνουν κάνουν μια στροφή 180 μοιρών και γυρνάνε πίσω κλαρώνοντας στην απέναντι κορυφή.Ενω μενουν εκει για δυο λεπτά , απο πίσω και δεξιά μου μου περνάει χαμηλωμένη στα 30μ μια φασσάρα και κατευθύνεται προς το κλαρωμένο κοπάδι. Ενω περασε πολύ ωραία δεν προλαβαίνω να της ρίξω γιατί από εκείνη την πλευρά ειχα κλαδιά. Ετσι εχασα μια καλή ευκαιρία.Αφου φτάνει στο κοπάδι της σηκώνει όλες και φεύγουν κι αυτές όπως και οι προηγούμενες με κατεύθυνση δυτικά.
Όλο το παιχνίδι σήμερα ήταν πολύ σύντομο και δεν κράτησε πάνω απο 40 λεπτά.Η ώρα περνούσε και μόνο μια τριάδα έπαιξε κάπου χαμηλά και τίποτα άλλο. Καποια στιγμή αποφασίζω να μετακινηθώ απο το καρτέρι μου πιο μπροστά και χαμηλότερα .
Χαμήλωσα αρκετά και τελικά αποφάσισα να περάσω απέναντι από το ρεματάκι στο οποίο έτρεχε αρκετό νερό ,κάνοντας παράλληλα φασαρία μπας και σηκώσω καμιά μπεκάτσα. Σε δυο λεπτά ακούω το Χρήστο να λέει του ξαδέρφου ότι άκουσε κάτι να τρέχει από κάτω του με κατεύθυνση προς το μέρος του.
Αμέσως καταλάβαμε πως πως ήταν γουρούνι .Ο ξαδερφος αρχίζει να χαμηλώνει προς τη ρεματιά ανάμεσα στις βελανιδιές που χαμηλότερα είχε πουρναράκια .Εχει κάνει τόμως ο λάθος να αφήσει όπως είχε πρώτο φυσίγγι 6αρι και το δεύτερο λάθος να βάλει δυο μονόβολα αντί για τουλάχιστον ένα πρώτο 9αβολο. Τότε βλέπει το γουρούνι που ήταν γύρω στα 40 κιλά να πετάγεται και τότε ρίχνει πολύ γρήγορα τις δυο πρώτες ντουφεκιές και με με μια μικρή καθυστέρηση την τρίτη. Το αποτέλεσμα ήταν το γουρούνι να φύγει απέναντι ,αφήνοντάς μας ένα παχύ σκατό για ενθύμιο.
Εγώ συνέχισα την πορεία μου προς την απέναντι πλαγιά και κάνοντας εναν κύκλο επέστρεψα απο το μέρος που έφυγε το γουρούνι μπας και είναι πουθενά τραυματισμένο η χωμένο σε τίποτα πουρναράκια αλλά μάταια.
Η συνέχεια με βρήκε ξαπλωμένο στο γρασίδι γιατί απλά ζόρισα και το πόδι ενώ δεν έπρεπε ,με τον ήλιο να εχει χαλαρώσει και τον Μορφέα να θέλει να με πάρει στην αγκαλιά του να με παρηγορήσει , αφού οι καριολίτσες για μια ακόμη φορά δεν ήθελαν να μου κάνουν το χατήρι.
παιδια καλησπερα κι απο εμενα. σημερα φθιωτιδα δυσκολα τα πραγματα, ολα κι ολα δυο κοπαδακια απο 4 το καθενα ψηλωμενες!
ερωτηση:αυτες που περνανε καθε πρωι απο εκει γυρνανε παλι;;; η καθε μερα ειναι καινουριες;;ρωταω γιατι ειμαι νεος κυνηγος κ ειχα μια διαφωνια με ενα φιλο! ευχαριστω οποιον ασχοληθει!
!!! Και πάλι:
!!!
Η ώρα έχει πάει 11:30 και δεν έχει φανεί ούτε πούπουλο στη μεγάλη χούνη...! Λέω, λοιπόν, να πηγαίνω σιγά - σιγά, κουρασμένος απ' τον "ντάλα" ήλιο και την άκαρπη αναμονή... Ανεβαίνω στο δρόμο, μαζεύω τα συμπράγκαλα και... μόλις πάω να μπω στο αμάξι... αγναντεύω προς το καρτέρι που καθόμουνα και βλέπω να ΠΕΡΝΑΕΙ ΜΙΑ 6ΑΔΑ ΑΚΡΙΒΩΣ ΕΚΕΙ...!!!Τουφεκίστηκε λίγο πιο πέρα ανεπιτυχώς από έναν άλλον συνάδελφο και... ΞΑΝΑΓΥΡΙΣΕ ΣΤΟ ΚΑΡΤΕΡΙ ΜΟΥ...!!!
ΔΕΝ ΑΝΤΕΧΩ ΑΛΛΟ Μ' ΑΥΤΑ ΤΑ ΚΑΚΑ, ΣΤΡΑΒΑ ΚΙ ΑΝΑΠΟΔΑ ΠΟΥ ΜΟΥ ΣΥΜΒΑΙΝΟΥΝ ΕΦΕΤΟΣ ΣΤΙΣ ΦΑΣΣΕΣ...!!!
ΗΜΑΡΤΟΟΟΟΟΟΟΝ...!!! ΝΙΣΑΦΙ ΠΙΑ...!!!
Τρίτη συνεχόμενη μέρα που βλέπω φάσσες να περνάνε από πάνω μου στα 50+ μέτρα...αύριο ελπίζω να βρεθεί καμία χαμηλά!