Πολυ χαμηλοτερα απ τα μερη σου!!που φιλε αν επιτρεπεται;
Δεν είναι γκινια φίλε Νικολάε,αυτές είναι κ@ριολ€$!!!Σήμερα από τις 9 παρά κάτι μέχρι τις 11μιση μπήκαν πολλά και μεγάλα κυρίως κοπάδια...!!! Μετά έκοψαν "κόκκαλο"...! Ντουφέκισα 2 από ένα ψηλωμένο κοπάδι, το μόνο που πήρα... ήταν πούπουλα...! Εν συνεχεία, ντουφεκάω 1 από ένα μικρότερο, χαμηλωμένο... κράτησε σκάγια η καριόλα και πήγε κι έπεσε 200 μέτρα πιο κάτω, σε μία απροσπέλαστη ρεματιά...!!! (Είναι το τρίτο χτυπημένο πουλί που χάνω φέτος...!!!)
Υ.Γ.: Εφέτος δεν με θέλει καθόλου μου φαίνεται...! Όλο γκίνια είμαι...!!!
βαλε 2αρια να δεις φως!!Σήμερα από τις 9 παρά κάτι μέχρι τις 11μιση μπήκαν πολλά και μεγάλα κυρίως κοπάδια...!!! Μετά έκοψαν "κόκκαλο"...! Ντουφέκισα 2 από ένα ψηλωμένο κοπάδι, το μόνο που πήρα... ήταν πούπουλα...! Εν συνεχεία, ντουφεκάω 1 από ένα μικρότερο, χαμηλωμένο... κράτησε σκάγια η καριόλα και πήγε κι έπεσε 200 μέτρα πιο κάτω, σε μία απροσπέλαστη ρεματιά...!!! (Είναι το τρίτο χτυπημένο πουλί που χάνω φέτος...!!!)
ευχαριστω πολυ, ηταν σε ιδανικη αποσταση βοηθησαν και τα διασπορας ν0 7 navaro που ειχα για μπεκατσα , οπλο berretta A300 TOY 1970Φίλε τρομερή ντουφεκια και πολύ δύσκολη ωραία φάση!!!!
Μπράβοανεβαινω αναποδα μια μικρη χαραδρα και βλεπω μια βολιδα να κατεβαινει σημαδευω παταω την σκανδαλη και βλεπω οτι εχω ασφαλεια απασφαλιζω ξανασημαδευω και για καλη μου τυχη την πετυχαινω αλλιως ακομα τωρα θα εριχνα γαλλικα
Πυρίτιδα να υποθέσω Sipe ; Σκάγια νο6;
Σήμερα από τις 9 παρά κάτι μέχρι τις 11μιση μπήκαν πολλά και μεγάλα κυρίως κοπάδια...!!! Μετά έκοψαν "κόκκαλο"...! Ντουφέκισα 2 από ένα ψηλωμένο κοπάδι, το μόνο που πήρα... ήταν πούπουλα...! Εν συνεχεία, ντουφεκάω 1 από ένα μικρότερο, χαμηλωμένο... κράτησε σκάγια η καριόλα και πήγε κι έπεσε 200 μέτρα πιο κάτω, σε μία απροσπέλαστη ρεματιά...!!! (Είναι το τρίτο χτυπημένο πουλί που χάνω φέτος...!!!)
Ηλεκτροσοκ!Με τι φυσιγγι επεσε η κυρία;Ο καιρός ξημέρωσε χαλια με πολύ συννεφια και νοτια αλλά μια γαλάζια ήρθε να πιούμε τον καφέ μαζί....
![]()
Φίλε μου αυτή σημερα με Καραμανιδης 36gr nikel series νούμερο 6...Ηλεκτροσοκ!Με τι φυσιγγι επεσε η κυρία;
Κωστα τις σφυρίζω καθε πρωι και τις φωνάζω κιολας(ελάτε κορίτσια μου έχω ωραίο καφε)....Μωρέ τη βαρέσες ή τις σφυρίζει και κατέβηκε για καφέ? Λες και δεν πέθανε
Καλή συνέχεια στον καφε![]()