Φάσσα-Αρχείο

Status
Not open for further replies.
Εγω πάντως απο αυτά που ειδα χθες και τόσο απο αυτά που έμαθα χθες αλλά και απο σημερινές πληροφορίες ,νομίζω πως αυτή ειναι φασσοχρονιά και οχι η περσινή.

Last edited:
Σήμερα ο ξάδελφος στο γραμματικό είδε 7-8 μπουλουκακια , ξέχωρα απ κάποιες 2αδες-3αδες που πέρναγαν καταδρομικά και χαμηλά
Κατάφερε και κράτησε μια και θα επέτρεπε όπως μου είπε ,τουλάχιστον άλλες δυο
Αυτό δεν το έχει ξανά δει εκεί και πάει αρκετά χρόνια, σαν να ήταν στα Γρεβενά ένιωθε , ένα κουτί φυσιγγια έριξε στις φασσες
Ετοιμαστείτε ωρε, στα όπλα στα όπλα !!!
Εγώ αύριο θα είμαι ορεινή Φθιώτιδα .sex hard.(ελπίζω)

που φιλε αν επιτρεπεται11 απο φθιωτιδα ειμαι και 3 τελευταιες μερες εχουν μπει αρκετα πουλια αν και ψηλωμενα!

Χθες σε φασσοκαρτερο της Φθιωτιδας, γνωστοι πηραν πανω απο 40 πουλια!! Επιφυλασομαι λιγο αλλα κ τα μισα να πηραν, παλι ειναι πολυ καλα!!

που φιλε αν επιτρεπεται;

που φιλε αν επιτρεπεται11 απο φθιωτιδα ειμαι και 3 τελευταιες μερες εχουν μπει αρκετα πουλια αν και ψηλωμενα!

που φιλε αν επιτρεπεται;
Στα πέριξ του Δομοκού πάω εγώ.
Αλλά νομίζω εσυ πρέπει να μας πεις που τις είδες , εσυ είσαι εκεί ;).sarcastic.

Να προσέχεις όμως γιατί ,ε το σκύλο στο καρτέρι βαζεις κιλα....και ξεχνας τα καντήλια ... και άμα σου χρειαστούν δε θα θυμάσαι τι έλεγες .sarcastic.
Ωραίες φωτογραφίες αλλά κάτι έλειπε σήμερα ...εκείνο το μαύρο εργαλείο... :D
Φίλε Κώστα αυριο φώτο με το μαυρο εργαλειο σήμερα είχε τιμητικη ο σκυλακος...
Αυτό σκεφτομαι και εγώ τώρα με τον σκύλο ούτε από το καρεκλακι δεν θα σηκώνομαι...

Δεν μου αρέσει να τις βρίζω γιατί τις αγαπάω αλλά είναι μεγάλες κ@ριολες και ...τανες.
Μου ανέβασαν το αίμα στο κεφάλι σήμερα...
.hair.
Μην κρύβεις λόγια.Πες τον πόνο σου σε μαεμς που σε καταλαβαίνουμε και προπάντων εκφρασου ελεύθερα χωρίς ταμπού.
.sarcastic.

Και εδω στην Ηλεία, λίγο καλύτερα απο χθες, στάθηκα και πιο τυχερός σήμερα,πήρα 3 πουλιά και μια χαμένη που παρόλο που την εψαξα καμια ώρα τίποτα,πουθενα,μάλλον απάνω σε καποιο πουρνάρι o_O.5-6 κοπαδάκια των 15-20 πουλιών και κατι διπλο-τριαδούλες φάνηκαν.
004.jpg

ανεβαινω αναποδα μια μικρη χαραδρα και βλεπω μια βολιδα να κατεβαινει σημαδευω παταω την σκανδαλη και βλεπω οτι εχω ασφαλεια απασφαλιζω ξανασημαδευω και για καλη μου τυχη την πετυχαινω αλλιως ακομα τωρα θα εριχνα γαλλικα

Last edited:
ανεβαινω αναποδα μια μικρη χαραδρα και βλεπω μια βολιδα να κατεβαινει σημαδευω παταω την σκανδαλη και βλεπω οτι εχω ασφαλεια απασφαλιζω ξανασημαδευω και για καλη μου τυχη την πετυχαινω αλλιως ακομα τωρα θα εριχνα γαλλικα
Μπραβο επεσε μαδημα...

Status
Not open for further replies.
Back