Μπράβο Πέτρο την έκανες την αρχή!! Καλή συνέχεια να έχεις!!
Υ.Γ. το σκυλάκι τι ράτσα είναι??
Ευχαριστω Κωστα να εισαι καλα!!Ο σκυλακος ειναι σπρινγκερ!Μπράβο Πέτρο την έκανες την αρχή!! Καλή συνέχεια να έχεις!!
Υ.Γ. το σκυλάκι τι ράτσα είναι??
Σήμερα ο ξάδελφος στο γραμματικό είδε 7-8 μπουλουκακια , ξέχωρα απ κάποιες 2αδες-3αδες που πέρναγαν καταδρομικά και χαμηλά
Κατάφερε και κράτησε μια και θα επέτρεπε όπως μου είπε ,τουλάχιστον άλλες δυο
Αυτό δεν το έχει ξανά δει εκεί και πάει αρκετά χρόνια, σαν να ήταν στα Γρεβενά ένιωθε , ένα κουτί φυσιγγια έριξε στις φασσες
Ετοιμαστείτε ωρε, στα όπλα στα όπλα !!!
Εγώ αύριο θα είμαι ορεινή Φθιώτιδα(ελπίζω)
Χθες σε φασσοκαρτερο της Φθιωτιδας, γνωστοι πηραν πανω απο 40 πουλια!! Επιφυλασομαι λιγο αλλα κ τα μισα να πηραν, παλι ειναι πολυ καλα!!
Στα πέριξ του Δομοκού πάω εγώ.που φιλε αν επιτρεπεται11 απο φθιωτιδα ειμαι και 3 τελευταιες μερες εχουν μπει αρκετα πουλια αν και ψηλωμενα!
που φιλε αν επιτρεπεται;
Φίλε Κώστα αυριο φώτο με το μαυρο εργαλειο σήμερα είχε τιμητικη ο σκυλακος...Να προσέχεις όμως γιατί ,ε το σκύλο στο καρτέρι βαζεις κιλα....και ξεχνας τα καντήλια ... και άμα σου χρειαστούν δε θα θυμάσαι τι έλεγες
Ωραίες φωτογραφίες αλλά κάτι έλειπε σήμερα ...εκείνο το μαύρο εργαλείο...![]()
Μην κρύβεις λόγια.Πες τον πόνο σου σε μαεμς που σε καταλαβαίνουμε και προπάντων εκφρασου ελεύθερα χωρίς ταμπού.Δεν μου αρέσει να τις βρίζω γιατί τις αγαπάω αλλά είναι μεγάλες κ@ριολες και ...τανες.
Μου ανέβασαν το αίμα στο κεφάλι σήμερα...
![]()
Που Νίκο ,στης Αρτας τα μερη ή πανω στα δικά σου ;
Στης Άρτας dim63. Πάνω στα δικά μου δεν αξίζει ακόμα να πας . Την Κυριακή θα πάω πάλι εκείΠου Νίκο ,στης Αρτας τα μερη ή πανω στα δικά σου ;
Για λαγό καθόσουν??Κατι εγινε σημερα ,3 ηρθαν μαζι μου.rotwiel wendmancel ,n5 Ρουμελιωτη 35 γρ ν3 ,τασοοοο!
Χτες δεν είχε τπτ . Σήμερα 1 φίλος που ήταν προς θαλασσα μου είπε πως μπήκαν αρκετές .Απο τα κλασικά φασσοκάρτερα των Ιωαννίνων ,εχουμε καμιά πληροφορία ;
Μπραβο επεσε μαδημα...ανεβαινω αναποδα μια μικρη χαραδρα και βλεπω μια βολιδα να κατεβαινει σημαδευω παταω την σκανδαλη και βλεπω οτι εχω ασφαλεια απασφαλιζω ξανασημαδευω και για καλη μου τυχη την πετυχαινω αλλιως ακομα τωρα θα εριχνα γαλλικα