Φάσσα-Αρχείο

Status
Not open for further replies.
Σημερα ελεγα θα βγώ, τελικά με πλάκωσε το πάπλωμα...με ολα αυτά που διάβασα το μετάνειωσα...
μετα βγηκα για καφε και εμαθα οτι απ όλο το νομο, μονο απ τα μισά μέρη εγινε μπάσιμο, στα υπολοιπα ούτε που τις είδαν...
το απόγευμα βγηκα μια βόλτα μερικά χιλιόμετρα σε κατι κορυφες για να δω εστω αν παίζει κανενα πιασμένο πουλι...αερας αρκετός, και τίποτα απο κίνηση, μονο κατι τσόνια!
στο γυρισμό σήκωσα με το αμάξι μια φάσα 100 μετρα απ το σπίτι .hair..hair. ειναι να μην τρελένεσε με τις κ@@@λες?!?!?!?
Αυριο εχει καρτέρι απο νωρις, εχει και λίγο κλάδεμα γιατι το καρτέρι ειναι λιγο περίεργο, και υπάρχει περίπτωση να περνάνε πουλια απο χαμηλά καρτερια στα 300 μετρα και να μην βλεπεις τίποτα...

Πρωί πρωί ραντεβού είχαμε πάλι σημερα...
ah9GHbo.jpg

Τις αγαπώ πολύ τώρα κανουμε συνέχεια παρέα..

ah9GHbo.jpg

Μπράβο και καλη συνεχεια χρηστάρα. Η μερα ειναι καλή και σήμερα και με τοσα πουλια που μπήκαν θα υπάρξουν εσωτερικές μετακινήσεις.

Μπραβο σε οσους πηραν πουλια εστω την πρωτη τους για φετος, εχω παρει τρεις φετος οι δυο χαμενες αλλα σημερα γυρισα με το πρωτο μωρο σπιτι, Ηλια φοραει και κοκκινο κραγιον...
z4cWSee.jpg
dHkmYht.jpg

Το μερος ηταν απαγορευτικο σημερα για μακρινη τουφεκια και αν και ειχα δυο ευκαιριες δεν το προσπαθησα καν, το mygra την ανατιναξε παντως...

Ωραιοςςςς,την δαγκωσε το ανακοντα!Πρεπει να σου περασε και 2 μετρα μακρια.....

Σήμερα ο ξάδελφος στο γραμματικό είδε 7-8 μπουλουκακια , ξέχωρα απ κάποιες 2αδες-3αδες που πέρναγαν καταδρομικά και χαμηλά
Κατάφερε και κράτησε μια και θα επέτρεπε όπως μου είπε ,τουλάχιστον άλλες δυο
Αυτό δεν το έχει ξανά δει εκεί και πάει αρκετά χρόνια, σαν να ήταν στα Γρεβενά ένιωθε , ένα κουτί φυσιγγια έριξε στις φασσες
Ετοιμαστείτε ωρε, στα όπλα στα όπλα !!!
Εγώ αύριο θα είμαι ορεινή Φθιώτιδα .sex hard.(ελπίζω)

Από πρωί πρωί σήμερα. 8 και κάτι πέρασαν οι πρώτες 10 σε φίλους οι οποίοι πιάστηκαν ξεβράκωτοι και δεν πήραν καμία. Καμία 200αρια πιο μετά πάνω από το κεφάλι μου στο χιλιόμετρο και λίγες μόνες διπλές κτλ αλλού για αλλού.

Δεν με θέλουν τα περάσματα, θα περιμένω να πιαστούν...

ah9GHbo.jpg

Η συνέχεια μετά είχε με αρκετά πουλιά να παίζουν και να συμπληρώνει την παρεα μας άλλη μια γαλαζια...
WT0ASik.jpg

Πρεμιέρα και για τον σπρινγκερακο μου σήμερα στις γαλάζιες...
dc0Ffbu.jpg

Επεσε κ απο μενα η πρωτη!περασε μονη της.Μολις εφυγε ο ανθρωπος που καθοταν στο διπλανο καρτερι περασε ενα ζευγαρι ακριβως εκει που καθοταν στα 10 μετρα υψος!!!νοτιοανατολικη αττικη
μπράβο σας παίδες πάντα τέτοια
Χρήστο φτου φτου το σκυλάκι σου για τις χαρές που σου δίνει και σε σένα που του δίνεις ευκαιρίες σε όλα τα θηράματα :)

μπράβο σας παίδες πάντα τέτοια
Χρήστο φτου φτου το σκυλάκι σου για τις χαρές που σου δίνει και σε σένα που του δίνεις ευκαιρίες σε όλα τα θηράματα :)
Σε ευχαριστω Μακη και να εισαι καλά,το ευχαριστήθηκα και εγώ σήμερα πολύ που τον έβλεπα να μου έρχεται με τις φασσες στο στόμα...

Σε ευχαριστω Μακη και να εισαι καλά,το ευχαριστήθηκα και εγώ σήμερα πολύ που τον έβλεπα να μου έρχεται με τις φασσες στο στόμα...

Να προσέχεις όμως γιατί ,ε το σκύλο στο καρτέρι βαζεις κιλα....και ξεχνας τα καντήλια ... και άμα σου χρειαστούν δε θα θυμάσαι τι έλεγες .sarcastic.
Ωραίες φωτογραφίες αλλά κάτι έλειπε σήμερα ...εκείνο το μαύρο εργαλείο... :D

Status
Not open for further replies.
Back