Ετσι βαρα οσο μπορειςΠρωί πρωί ραντεβού είχαμε πάλι σημερα...
![]()
Τις αγαπώ πολύ τώρα κανουμε συνέχεια παρέα..
Μπράβο και καλη συνεχεια χρηστάρα. Η μερα ειναι καλή και σήμερα και με τοσα πουλια που μπήκαν θα υπάρξουν εσωτερικές μετακινήσεις.Πρωί πρωί ραντεβού είχαμε πάλι σημερα...
![]()
Μπραβο σε οσους πηραν πουλια εστω την πρωτη τους για φετος, εχω παρει τρεις φετος οι δυο χαμενες αλλα σημερα γυρισα με το πρωτο μωρο σπιτι, Ηλια φοραει και κοκκινο κραγιον...
![]()
![]()
Το μερος ηταν απαγορευτικο σημερα για μακρινη τουφεκια και αν και ειχα δυο ευκαιριες δεν το προσπαθησα καν, το mygra την ανατιναξε παντως...
Το kicks ειναι το τσοκακι και μη με κλεβεις σε παρακαλω ηταν τουλαχιστον 5 μετρα...Ωραιοςςςς,την δαγκωσε το ανακοντα!Πρεπει να σου περασε και 2 μετρα μακρια.....
Το kicks ειναι το τσοκακι και μη με κλεβεις σε παρακαλω ηταν τουλαχιστον 5 μετρα...
Βάρα τις κ@ριολ€$ Χρήστο!Δεν θέλουν αγάπη αυτές!Πρωί πρωί ραντεβού είχαμε πάλι σημερα...
![]()
Πρωί πρωί ραντεβού είχαμε πάλι σημερα...
![]()
Η συνέχεια μετά είχε με αρκετά πουλιά να παίζουν και να συμπληρώνει την παρεα μας άλλη μια γαλαζια...
![]()
Πρεμιέρα και για τον σπρινγκερακο μου σήμερα στις γαλάζιες...
![]()
μπράβο σας παίδες πάντα τέτοιαΕπεσε κ απο μενα η πρωτη!περασε μονη της.Μολις εφυγε ο ανθρωπος που καθοταν στο διπλανο καρτερι περασε ενα ζευγαρι ακριβως εκει που καθοταν στα 10 μετρα υψος!!!νοτιοανατολικη αττικη
Σε ευχαριστω Μακη και να εισαι καλά,το ευχαριστήθηκα και εγώ σήμερα πολύ που τον έβλεπα να μου έρχεται με τις φασσες στο στόμα...μπράβο σας παίδες πάντα τέτοια
Χρήστο φτου φτου το σκυλάκι σου για τις χαρές που σου δίνει και σε σένα που του δίνεις ευκαιρίες σε όλα τα θηράματα![]()
Σε ευχαριστω Μακη και να εισαι καλά,το ευχαριστήθηκα και εγώ σήμερα πολύ που τον έβλεπα να μου έρχεται με τις φασσες στο στόμα...