Φάσσα-Αρχείο

Status
Not open for further replies.
Πολλά τα κοπάδια που μπαίνουν εδώ σε εμάς μεχρι και αυτή την στιγμή αλλά όλα από την θάλασσα λογου του δυνατου αέρα...
ΤΟ καρτέρι μου με τοσο αέρα που έχει δεν δουλεύει καλα,ήμουνα και πολυ ατυχος σήμερα...
Το μεσημέρι η συνέχεια....

mKWALZt.jpg

Θηρίο πουλι...
Και εγώ μια που πήρα ήταν κότα....
Αλλά με σουρξε ο αέρας...
Παρ όλα αυτά είδα καμιά 10αρια κοπάδια 30αρια και ένα επιβλητικό 500αρι που πήγαινε με χίλια στα 2000ποδια.
Αύριο η συνέχεια.

Φάσσες φάνηκαν αρκετές σήμερα. 2 10αρακια μπουλουκάκια πέρασαν πάνω από το κεφάλι μου σε απόσταση 100 μέτρων, 1 κοπαδάκι μου ήρθε καλά αλλά με πρόδωσε ο κύλινδρος που για ποιόν πούστη λόγο τον είχα βιδωμένο και άλλες καμία 30αρια πέρασαν στα δεξιά μου σε απόσταση περίπου 50 μέτρων. Θα μπορούσα να ρίξω (αφού άλλαξα τσοκ :p ) αλλά για κάποιο λόγο δεν...

χτες πέθανε η πρώτη στην γραμμένη οξύα. πολύ καλό πέρασμα χτες 2-6 απογευμα βόρεια του Αγρινίου το οποίο συνεχίζεται ακόμα και τώρα!!! επίσης σημερα μπηκαν πουλια και στην Ναύπακτο, Εμείς στην γραμμένη οξύα φάγαμε ομίχλη από το πρωι και όταν καθάρισε κατά τις 10 είδαμε 5 κοπάδια μεγαλα...ακόμα περιμένουμε στα καρτερία μας....3οC!!!!!

Καπάδια διαβάζω...και τρέχουν τα σάλια μου :D.love.Λίγα πράγματα σήμερα,κοπάδι ούτε ένα ! κάτι τριαδούλες σκόρπιες,μέχρι τις μία παρά ,που αφήσαμε το καρτέρι ,παρόλα αυτά,χούφτωσα τη πρώτη απο μια τριαδούλα που τουφεκίστηκε μπροστά,η μία λοξοδρόμησε προς το καρτέρι μου και μου΄δωσε την ευκαιρία για μια όμορφη τουφεκιά:) Το υπόλοιπο διάστημα πέρασε χωρίς δυστυχώς κατι το ιδιαίτερο,ευτυχώς είχα καλή παρέα το Ροκάκο και τα λέγαμε o_O
003.jpg

Μπραβο σε οσους πηραν πουλια εστω την πρωτη τους για φετος, εχω παρει τρεις φετος οι δυο χαμενες αλλα σημερα γυρισα με το πρωτο μωρο σπιτι, Ηλια φοραει και κοκκινο κραγιον...
z4cWSee.jpg
dHkmYht.jpg

Το μερος ηταν απαγορευτικο σημερα για μακρινη τουφεκια και αν και ειχα δυο ευκαιριες δεν το προσπαθησα καν, το mygra την ανατιναξε παντως...

Status
Not open for further replies.
Back