Τσίχλα-Κοτσύφι-Αρχείο

Status
Not open for further replies.
Καλημέρα σύντροφοι!
Τίποτα??Δεν έχασα κάτι?
Πάλι δεν άκουσα ξυπνητήρι είμαι κομμάτια όλες αυτές τις μέρες.
Ρε συ...χαλάρωσε! Μάζεψε ύπνο...και την άλλη εβδομάδα...από Τετάρτη και μετά ξεκίνα να πηγαίνεις. Ακόμα και ένα περάσμα να χάσεις...την επoμένη θα το πετύχεις. Άμα βάλει πουλιά μια μέρα....θα βάλει για κάνα δυο ακόμα...και μετά τα κόψει.
Στα highlights σήμερα....το Autan!!

Καλημέρα σύντροφοι!

Ρε συ...χαλάρωσε! Μάζεψε ύπνο...και την άλλη εβδομάδα...από Τετάρτη και μετά ξεκίνα να πηγαίνεις. Ακόμα και ένα περάσμα να χάσεις...την επoμένη θα το πετύχεις. Άμα βάλει πουλιά μια μέρα....θα βάλει για κάνα δυο ακόμα...και μετά τα κόψει.
Στα highlights σήμερα....το Autan!!
Eιμαι τσιταααααααααααααααααααααα χαχαχαχαχαχαχα

Ευρυτανία..... (όπως έλεγε και ο Βέγγος σε μια ταινία ένα ποίημα)
"Απόψε σήμερα και χτές....οι "τσίχλες" είναι πολλές..και εμείς είμαστε από όξω!!"
Μόλις με πήραν τηλέφωνο από καρτέρια Φάσσας!
Πέρα από την πλάκα...τα πιασμένα πουλιά είναι πολλά...σε διάφορες περιοχές. Φίλοι λαγάδες της ΝΑ Αττικής σε κάθε εξόρμηση για λαγό σηκώνουν αρκετές τσίχλες.
Στο Καπανδρίτι...3 μέρες τώρα....το τσιν τσιν...που ακούμε στο καρτέρι το βράδυ...μας γεμίζει με ενθουσιασμό πως μόλις ξημερώσει θα δούμε πέρασμα....αλλά μάταια!
Ίσως όπως έγραψε ο φίλος παραπάνω...τα πουλιά να μπαίνουν το βράδυ...και εμείς να μην βλέπουμε τίποτα.
Ποντάρω στην αλλαγή ώρας...στις 28/10.

Λιγότερα πουλάκια σήμερα αλλά το παιχνίδι μας έγινε. Ποντάρω στο ΣΚ ότι θα φανούν αρκετά λόγω της αλλαγής καιρού από Κυριακή βράδυ, αν και δεν θα τις κυνηγήσω το ΣΚ.

Ρε συ @panagiotis_xios , τι τσοκ μου έστειλες ρε, με 20 φυσίγγια να πάρω 12 τσίχλες δεν το έχω ξανακάνει... Ούτε αποστάσεις καταλαβαίνει ούτε τίποτα...:D

Μεσόγεια όριο στα κουνούπια.. 2 τουφέκισα 2 πήρα

Αυτό με τα κουνούπια φέτος έχει καταντήσει ΜΕΓΑΛΗ ΑΗΔΙΑ. Τούμπανο με κάνανε.
Για τα τσιχλάκια τώρα ........ πρώτη φορά φέτος είδα 5-6 μεταξύ 8,00 - 8,30 .
Δύο τουφέκισα , δύο πήρα ( σε κανονικό ύψος ) και ευτυχώς τις βρήκα και τις δύο.
Αλλά όπως έχω πει και πιό πριν ......... δεν τα βλέπω καλά τα πράματα.
Η πλάκα ήταν ότι σήμερα είχα πάρει κοντά και πολλά φουσέκια ......... γιατί θα είχε μπάσιμο .....

46PUkcZ.jpg

ΒΑ Αττική, δεν άξιζε , το 1/5 απο χτες σε πουλια, το ιδιο ψηλα. 10-12 φάσες ψηλα.
Έριξα 12 τουφεκιες οσες πλησίαζαν τα 40 μ χωρις αποτέλεσμα
Πολυ υγρασια . Και πριν ξημερώσει 1 ωρα σχεδον ελάχιστα τα τσιν.
Περισσοτεροι απο χτες στα καρτερία.

Status
Not open for further replies.
Back