...Τις ΚΑΡΙΟΛΕΣ...!!!Γύρω στις οκτώ και τέταρτο ντουφεκαω μια τσίχλα σε μακρινή απόσταση και μου πέφτει σε κάτι αγριλιες με πολλά βατα...πηγαίνω κοντά,ζωντανό το πουλι,το ακούω και πάω να την πιάσω.Εκεινη την στιγμή ακούω φασσες,σηκώνω το κεφάλι ενδιάμεσα στις ελιες βλέπω καμιά 10αρια κ@ριολ@ς στα δέκα μέτρα...δίχως καν να επωμισω τους κόβω μια τριαρα αλλά απλά κλαδεψα μια ελιά.
Φίλε Νικολάε....δυστυχώς τέτοιες ειναι οι π@υτ@ν@$...Τις ΚΑΡΙΟΛΕΣ...!!!
...κυργιαρίνα Νίκο...;μια κυριαρχία
Όχι ρε φίλε...αλλά δεν μπορώ να χανω θηράματα που έχω ντουφεκισει....τρελενομαι!Ήταν και πολύ πρωί,αφού είναι κ@ργιολ@$.Δεν μπορείς να φανταστείς για τι νεύρα μιλάμε...μου πήρε κανένα 20λεπτο να συνέλθω!αφού ξέρετε τι θα γίνει.....γιατί κουνάτε από το καρεκλάκι σας??? Προσπαθείς ακόμη να το επιβεβαιώσεις αν θα γίνει???![]()
Χαζές είναι να τις φάει το μαύρο χωμαΣήμερα κάτι φάνηκε λίγο πριν τις 9 μέχρι 10 παρά...! Δύο δυάδες, δύο μονές, και κάνα δυο τετράδες...! Εν συνεχεία νέκρα...! Δυστυχώς, ουδεμία έδωσε ευκαιρία για βολή...!
Γύρω στις οκτώ και τέταρτο ντουφεκαω μια τσίχλα σε μακρινή απόσταση και μου πέφτει σε κάτι αγριλιες με πολλά βατα...πηγαίνω κοντά,ζωντανό το πουλι,το ακούω και πάω να την πιάσω.Εκεινη την στιγμή ακούω φασσες,σηκώνω το κεφάλι ενδιάμεσα στις ελιες βλέπω καμιά 10αρια κ@ριολ@ς στα δέκα μέτρα...δίχως καν να επωμισω τους κόβω μια τριαρα αλλά απλά κλαδεψα μια ελιά.Ευτυχως ο ιδιοκτήτης είναι γνωστός!Εκεί μου χάλασε όλο το κυνήγι μου μιας και τα πουλιά πέρασαν στα 10 μέτρα από το καρτέρι μου!Είδα άλλο ένα 15αρι κοπάδι μακριά,μια τριάδα και μια μονη!
Όχι ρε φίλε...αλλά δεν μπορώ να χανω θηράματα που έχω ντουφεκισει....τρελενομαι!Ήταν και πολύ πρωί,αφού είναι κ@ργιολ@$.Δεν μπορείς να φανταστείς για τι νεύρα μιλάμε...μου πήρε κανένα 20λεπτο να συνέλθω!
Μπαίνεις στο πνεύμα ........Τις ΚΑΡΙΟΛΕΣ...!!!
Όταν πας για φάσσες μην ντουφεκάς τα τσιχλόνια ρε παρτριώτ.Ολα μαζι δεν γίνονται.Φίλε Νικολάε....δυστυχώς τέτοιες ειναι οι π@υτ@ν@$
Μπαίνεις στο πνεύμα .....
Όταν πας για φάσσες μην ντουφεκάς τα τσιχλόνια ρε παρτριώτ.Ολα μαζι δεν γίνονται.
Αν πας για ότι περνάει καλώς , αλλά τότε θα υποστείς και τις συνέπειες.
Ξορκι να σου μαθω για να τις ριχνεις δε ξερω. Αμα θες ομως κανουμε ενα μαθηματακι στο μπινελικι που ριχνεις μετα![]()
Πήγε η ευλογία γοναΜέχρι να συνέρθεις να φανταστώ είχε λειτουργία στο βουνό εε![]()
Είπα να κάτσω μεχρι τις 08:30 για τσίχλες...κάτι κινήθηκε σήμερα πατρίδα!Μπαίνεις στο πνεύμα .....
Όταν πας για φάσσες μην ντουφεκάς τα τσιχλόνια ρε παρτριώτ.Ολα μαζι δεν γίνονται.
Αν πας για ότι περνάει καλώς , αλλά τότε θα υποστείς και τις συνέπειες.
Ναι Νικόλα ο δαίμον του πληκτρολόγιου και του κρασιού και του κοντοσουφλίου που γινετε...κυργιαρίνα Νίκο...;
Μου έλειψαν αυτες οι στιγμές που αντιλαλούν τα πλάγια απο τα μπινελίκια .Πήγε η ευλογία γοναΟ μεγαλος με άκουγε και γελαγε!
Ζυγωνουν οι μέρες που θα λειτουργήσεις και εσύ μέσα στα λογγιαΜου έλειψαν αυτες οι στιγμές που αντιλαλούν τα πλάγια απο τα μπινελίκια .![]()
Ναι,ετοιμάζω τα λιβάνια.Ζυγωνουν οι μέρες που θα λειτουργήσεις και εσύ μέσα στα λογγια![]()