Τσίχλα-Κοτσύφι-Αρχείο

Status
Not open for further replies.
Καλημέρα, ΒΑ Αττική σήμερα είδαμε πουλάκια. Τα παραλιακά καρτέρια δούλεψαν πολύ καλύτερα από τα ενδότερα (ως συνήθως), στα ενδότερα που έκατσα εγώ είδα καμιά 40ρια πουλιά, μπασιματιάρικα, η παρέα εκανε πάνω από 10 πουλιά ανά άτομο στο χέρι και μερικά χαμένα. Μόνο αρνητικό τα κουνούπια που σε περιτριγυρίζουν κατά εκατοντάδες.

Καλημέρα, ΒΑ Αττική σήμερα είδαμε πουλάκια. Τα παραλιακά καρτέρια δούλεψαν πολύ καλύτερα από τα ενδότερα (ως συνήθως), στα ενδότερα που έκατσα εγώ είδα καμιά 40ρια πουλιά, μπασιματιάρικα, η παρέα εκανε πάνω από 10 πουλιά ανά άτομο στο χέρι και μερικά χαμένα. Μόνο αρνητικό τα κουνούπια που σε περιτριγυρίζουν κατά εκατοντάδες.
Ωραιος μαλλον ειμαι γκαντεμης

Kαι να φανταστεις ειμαι κανα χιλιομετρο με 2 σε ευθεια γραμμη απο θαλασσα σε υψωμα και μαλιστα στα 500 μετρα απο μενα ειναι κλασσικη 4 αδα με μηχανακι και αυτοι φαντασου ηταν αντουφεκιστοι μεχρι τις 08:30.

Στην αρτα κατι εγινε σημερα :)
Μπασιματακι σημερα,όχι το τρελό αλλά βάλαμε 17 πουλάκια στο χέρι και έλα 7 χαμένα με τον μεγάλο....ο οποίος βαρεσε παραπάνω από μένα!Αύριο θα γίνει δουλειά!
Μπραβο ρε μαγκες αντε να ζεσταθουν οι καννες

Μπασιματακι σημερα,όχι το τρελό αλλά βάλαμε 17 πουλάκια στο χέρι και έλα 7 χαμένα με τον μεγάλο....ο οποίος βαρεσε παραπάνω από μένα!Αύριο θα γίνει δουλειά!
Λιακο,ο παλιος ειναι αλλιως!!;)
Η αλεπου 100 και το αλεποπουλο 101,δεν γινεται!:cool:

Για τους "γκρινιάρηδες" συναδέλφους του Νομού Αττικής...και τους λάτρεις του κυνηγετικού ημερολογίου.
Περσινά καταγεγραμμένα δυνατά περάσματα ΒΑ Αττικής (πέριξ Καπανδριτίου & Κατσιμίδι).
1/11
2/11
5/11
Ότι κατέγραψα τον περσινό Οκτώβριο ήταν πενιχρό..με πρώτη καταγραφή 13/10/17. Σήμερα 17/10 έκανα την πρώτη καταγραφή για το 2018...και ήταν μέτρια!
Ποντάρουμε στην επόμενη εβδομάδα!!

Για τους "γκρινιάρηδες" συναδέλφους του Νομού Αττικής...και τους λάτρεις του κυνηγετικού ημερολογίου.
Περσινά καταγεγραμμένα δυνατά περάσματα ΒΑ Αττικής (πέριξ Καπανδριτίου & Κατσιμίδι).
1/11
2/11
5/11
Ότι κατέγραψα τον περσινό Οκτώβριο ήταν πενιχρό..με πρώτη καταγραφή 13/10/17. Σήμερα 17/10 έκανα την πρώτη καταγραφή για το 2018...και ήταν μέτρια!
Ποντάρουμε στην επόμενη εβδομάδα!!
Καπανδρίτι πέρυσι 27/10 έκανε καλό πέρασμα!Εγώ προσωπικά πήρα 20 πουλιά και όλα μετα τις 9.00!Μέχρι εκείνη την ώρα δεν μπορούσα να σταυρώσω πουλί!!!

Kαι να φανταστεις ειμαι κανα χιλιομετρο με 2 σε ευθεια γραμμη απο θαλασσα σε υψωμα και μαλιστα στα 500 μετρα απο μενα ειναι κλασσικη 4 αδα με μηχανακι και αυτοι φαντασου ηταν αντουφεκιστοι μεχρι τις 08:30.
Οταν λέω παραλιακά καρτέρια μιλάω για μέρη λιγότερο από 100-150μ από το κύμα, από εκεί και πάνω είναι άλλος θεός, οι διαφορές είναι δραματικές.

Πέρυσι 27/10 08:45 είχα κάνει όριο,όντως εξαιρετική μέρα!

Λέτε να μην είχα πάει εκείνη την μέρα?? Μάλλον όχι!! :(
Εκτός αν είχα πάει και έφυγα...γιατί συνήθως 09:00 τα μαζεύω...έχει δεν έχει πουλιά!
Πάντως ο ένας λέει έκανε όριο μέχρι τις 8:45...και ο άλλος....έκανε όριο μετά τις 09:00 .my man.
Άντε να δούμε...θα κάνει φέτος!!

Δε θυμαμαι χρονιες καθως δε κραταω σημειωσεις. Αυτο που θυμαμαι ομως εντονα, ηταν ενα καλο περασμα το 2012 που για προσωπικους λογους πρωτη φορα βγηκα για τσιχλες 20 του μηνα. Εκανε οντως καλο περασμα κεινη τη μερα.

Λέτε να μην είχα πάει εκείνη την μέρα?? Μάλλον όχι!! :(
Εκτός αν είχα πάει και έφυγα...γιατί συνήθως 09:00 τα μαζεύω...έχει δεν έχει πουλιά!
Πάντως ο ένας λέει έκανε όριο μέχρι τις 8:45...και ο άλλος....έκανε όριο μετά τις 09:00 .my man.
Άντε να δούμε...θα κάνει φέτος!!
Εγώ δεν κυνηγάω Μπάσιματα στην αττικη!:)

Status
Not open for further replies.
Back