Φάσσα-Αρχείο

Status
Not open for further replies.
Εγώ πάντως παίδες, από αύριο, 11/10, ξεκινώ τις καθημερινές φασσοεξόδους μου...! Σε καρτέρι για μπασίματα τόσο φασσών όσο και κιχλοειδών...! Προτεραιότητα έχουν οι φάσσες βεβαίως - βεβαίως...! (Με τα τσιχλόνια, έτσι κι αλλιώς, έχουμε μπόλικο καιρό ν' ασχοληθούμε: θα "παίζουμε" μαζί τους όλο το υπόλοιπο της περιόδου...!)
Ολόφρεσκη απογευματινή πληροφορία από κυνηγό, αυτόπτη μάρτυρα, κάνει λόγο για ένα μπουλουκάκι φάσσες, στην ευρύτερη περιοχή του καρτεριού μου, που μάλλον κούρνιασε κάπου εκεί και αύριο το πρωί ενδέχεται να ξεκλαρώσει για να συνεχίσει το ταξίδι του... Ελπίζω να είμαι τυχερός και η θεά Άρτεμις να μου το φέρει πάνω μου...! Είτε αυτό το συγκεκριμένο, είτε κάποιο άλλο...! Για να δούμε...
(Κεντρική Στερεά...)

Χθες ειδα καμια 20αρια φασσες μεσουρανα να πηγαινουν ταπα με οδηγο μπροστα.Σιγουρα ηταν καινουργια πουλια.
Ενα κοπαδακι εδω ενα εκει δεν λεει κατι,δεν ειναι ο καιρος τους ακομα.Υπομονη σε ολους, θα ερθουν τα κοριτσια
και τοτε ο θεος βοηθος.sarcastic.

Νικόλα θέλει μια βδομάδα η φάσα να αρχίσει να μπαίνει... Τα πουλιά που εμφανίζονται πρόωρα πιθανόν να είναι από Βαλκάνια ή προπομποί των μεγάλων κοπαδιών. Οι ημερομηνίες δύσκολα αλλάζουν... Από τις 20 και μετά θα εμφανιστούν και οι καριόλες :D

Νικόλα θέλει μια βδομάδα η φάσα να αρχίσει να μπαίνει... Τα πουλιά που εμφανίζονται πρόωρα πιθανόν να είναι από Βαλκάνια ή προπομποί των μεγάλων κοπαδιών. Οι ημερομηνίες δύσκολα αλλάζουν... Από τις 20 και μετά θα εμφανιστούν και οι καριόλες :D

Έστω και τότε Κώστα! Στο καρτέρι μου θα είμαι και τότε εγώ! Αρκεί μόνο να περάσουν αρκετές ή, ακόμη καλύτερα, πολλές, κι ας περάσουν όποτε τους κάνει κέφι...!
Αλλά εμένα κάτι μου λέει, πως και πριν τις 20 του μηνός θα χουφτώσω μερικές, όπως συνήθως άλλωστε...!

Ειμαι σίγουρος πως οι καριόλες θέλουν να τον κουτσουλήσουν ! .sarcastic.
Αυριο το νου σου Ηλία απο πίσω θα σου έρθουν..yel.
Θα το φάνε το κεφαλάκι τους....κάτσε να αρχίσουν να μπαίνουν κανονικα:D:D:D
Ψάχνουν να "τριφτούνε" στην καυτή σου κάννη Ηλία....crying smile.

Με μια ομορφη εκπληξη εκλεισε ομορφα η μερα μου.

πηγα το πρωι για αγιοπεριστερα και καμια τσιχλα....
αν και δεν επεζαν πολλα πουλακια σημερα,στο τελος της ημερας με καβάλησε ενα κοπαδακι 4-5 καρ#*λες οπως της λετε....
και το αποτελεσμα ηταν να ξερανω την μια....

Η ΠΡΩΤΗ για φετος.....big smile.

αν και δεν επεζαν πολλα πουλακια σημερα,στο τελος της ημερας με καβάλησε ενα κοπαδακι 4-5 καρ#*λες οπως της λετε....

Χριστόδουλε μπράβο καλή συνέχεια πάντα τυχερός και εύστοχος :)

Μπράβο, καλη αρχή....

Status
Not open for further replies.
Back