Τσίχλα-Κοτσύφι-Αρχείο

Status
Not open for further replies.
Δεν το πιστεύω το ίδιο γράψαμε για εκεί...!!!και για την χρονιά
.well done.
Σίγουρα θα πετύχαμε ο ένας τον άλλον! Τελικά μικρός ο κόσμος (ποσο μάλλον ο κυνηγετικος!)..
Πάντως το περσινο φιάσκο ήταν απίστευτα ανεξήγητο! Λες και το είχαν ψεκάσει το μέρος να φύγουν οι τσίχλες!

Το προπερσι φίλε (2016/2017) έρχεται κάθε 10 χρόνια τέτοιες χρονιές δεν γίνονται συνέχεια ,είναι εξαίρεση πλέον .....
Ναι ρε αλλά σου λέω δεν εβλεπες φτερό περσι! Δλδ έστω αναλογικά της χρονιάς έπρεπε να φεύγεις με 10 πουλιά αν το 2016/2017 έφευγες με 20-25

Ναι ρε αλλά σου λέω δεν εβλεπες φτερό περσι! Δλδ έστω αναλογικά της χρονιάς έπρεπε να φεύγεις με 10 πουλιά αν το 2016/2017 έφευγες με 20-25

Νομίζω ότι είναι λάθος να κρίνεις ένα μέρος με εκείνη την χρονιά ,,Δες τι εδινε παλιότερα σε μια 5ετια για πάραδειγμα ....
Το 16/17 εμένα με πήγε στις αρχές της δεκαετίας του 90 ...Από τότε είχα να δω αυτό το πράγμα ....Δεν είναι μέτρο σύγκρισης φιλε μου

Σίγουρα θα πετύχαμε ο ένας τον άλλον! Τελικά μικρός ο κόσμος (ποσο μάλλον ο κυνηγετικος!)..
Πάντως το περσινο φιάσκο ήταν απίστευτα ανεξήγητο! Λες και το είχαν ψεκάσει το μέρος να φύγουν οι τσίχλες!
Πέρυσι 1-2 φορές δοκίμασα και δεν ξανά πάτησα
Αλλά από πρόπερσι αυτό που μου έμεινε από τον πευκενεα είναι οι κυριαρινες.... γέμισε ο τόπος από δαυτες

Πέρα απο την πλάκα δίνω απόλυτο δίκιο σε όσους κοροϊδεύουν πρακτικές τύπου , Μερικά χιλιόμετρα κεντροαριστερά του Αχελλωου. Δηλαδή πιστεύει κάποιος οτι αν πει κυνηγάω στην Ιτέα στους δελφούς ή την αραχωβα αυριο θα εχει 200 πρωτευουσιανους να ψάχνουν για το λιοστάσια που καρτερευει;
Προσωπικά κυνηγάω 3-4 χρόνια και έχω καλύψει άπειρα χιλιόμετρα για να βρω που θα κυνηγήσω και μπορώ να εξαιρέσω μετρημένους στα δάχτυλα του ενός χεριού συναδέλφους που προθυμοποιήθηκαν να βοηθήσουν και να μου πουν κάποια περιοχή για να περπατήσω ,καρτερία δεν έχω βρει ούτε για πρωί ούτε απόγευμα πλην των καθενων στην Εύβοια , και αυτά μόνος μου.
Πραγματικά προσπαθώ να καταλάβω αυτά τα λίγα χρόνια που ασχολούμαι με αυτόν τον χώρο ποια ικανοποίηση αντλούν κάποιοι με το να προσπαθούν να πακετάρουν ή να παραπλανήσουν τους υπόλοιπους , τι το τρομερό εχει να καταφέρεις να απαριθμήσεις με συγκλονιστική ακρίβεια τον καθημερινό αριθμό θηραμάτων οπως και τον ετήσιο με ακρίβεια δεκαδικού , οταν δεν μπορείς να μοιραστείς πληροφορίες που θα βοηθήσουν "συναδέλφους" σου.
Ηλικρινα πιστεύει κάποιος οτι πρακτικές περασμένης τριακονταετίας θα βοηθήσουν νέους κυνηγούς να βγουν στο βουνό και να αγαπήσουν την φύση ; Εκτός αν όλη η συζήτηση τελικά περιστρέφεται και περιορίζεται αποκλειστικά στους πόσους πόντους την εχει ο καθένας , και τον αντίστοιχο αριθμό θηραμάτων στον καταψύκτη του. Άλλωστε όλα πουλιά ειναι.....

Σου ειπα περσυ να παμε,δεν απαντησες!Στο λεω και φετος,ελα μαζι ΣΚ για τσιχλες.

Μια από τα ίδια και σήμερα. Παίξανε πουλάκια και αφού βρήκαμε τις προσκοπεύσεις, γύρισαν μαζί μου 13 τσιχλίτσες.

Εθεάθη και η πρώτη φάσσα σε απόσταση ασφαλείας, αν και από ότι έμαθα είδαν και χθες ένα κοπαδάκι.

Μια από τα ίδια και σήμερα. Παίξανε πουλάκια και αφού βρήκαμε τις προσκοπεύσεις, γύρισαν μαζί μου 13 τσιχλίτσες.

Εθεάθη και η πρώτη φάσσα σε απόσταση ασφαλείας, αν και από ότι έμαθα είδαν και χθες ένα κοπαδάκι.
Μπράβο πατρίδα

Καλημέρα σας.πρωτη έξοδο σήμερα για πιτσιλωτες 2 είδα.η μια πολύ μακριά και στην άλλη κλαμπανισαo_Oπρωτη μπουκιά και κόκαλο που λένε
.pray to God.
Δεν πειράζει Ευριπίδη, για να' χεις πιο όρεξη για την συνέχεια....sarcastic.
Όπως και να' χει τη βολτούλα σου την έκανες....well done.

Εξαιρετικά ωραίος Αλεξ!!!
Καλή συνέχεια...

Status
Not open for further replies.
Back