Απο το να λεμε Νομο, περασαμε στην Περιφέρεια! Σε λιγο θα λεμε χωρα! Για τσιχλες μιλαμε ρε παιδια οχι για λαγους!

Απο το να λεμε Νομο, περασαμε στην Περιφέρεια! Σε λιγο θα λεμε χωρα! Για τσιχλες μιλαμε ρε παιδια οχι για λαγους!
Στείλε μου μήνυμα φίλεΝαι όντως θα είναι δύσκολη η χρονια για την περιοχή μετα την ζημια απ την φωτιά!!!! Απλα ψαχνω κανα μέρος γυρω αττική να μην τραβιέμαι συνέχει Βοιωτία κτλ. Αλλά όπως είπες κ παραπάνω....τα κρατάνε επτασφραγιστα μυστικά!!! " κ γω άκουσα σήμερα πως Ελλάδα έβαλε λιγα πουλάκια"
Πολυ λιγα πουλια σημερα αν ειδαμε 50 πουλια και πολλα λεω 5 βαρεσα 3 βρηκα και αλλες τοσες Η φιλοι μου ..καιρος τελοιος κατι δεν μου αρεση επρεπε να μπαινουν πουλια
Γυρω απο Θεσσ/νικη μπαινουν δυο τρεις μερες τώρα...σημερα ακουστηκαν και κατι μονοψηφια νουμερα απο Κορινθο μερια..δειλα δειλα κατι ξεκινάει..Πολυ λιγα πουλια σημερα αν ειδαμε 50 πουλια και πολλα λεω 5 βαρεσα 3 βρηκα και αλλες τοσες Η φιλοι μου ..καιρος τελοιος κατι δεν μου αρεση επρεπε να μπαινουν πουλια
Β.κερκυραΠου, στο περίπου, Ηλία...; Κεντρικά, βόρεια, νότια...; Γιατί 50 τσίχλες 11/10, δεν είναι κι άσχημα...!
Βορειο Ιονιο...η εστω πλησιον Νοτιας Αδριατικης! Να τα λες σωστα!Β.κερκυρα
Το στίγμα απο την περιφέρεια απέχει! Η ειρωνεία κάποιες φορές είναι στα πλαίσια δράση-αντίδραση. Πάντως στίγμα δεν νομίζω να ζήτησε κανείς!Θα παρακαλούσα να μην ειρωνευομαστε!Εγώ θα σου στείλω και στίγμα και καθε μέρα ανταπόκριση!
Εγώ δεν ειρωνευομαι,απλά ο καθένας όπως το βλέπει!Προσωπικά έχω καλέσει και φίλους για κυνήγι!Μην ψάχνουμε ευκαιρία να αρπαχτουμε από το πουθεναΤο στίγμα απο την περιφέρεια απέχει! Η ειρωνεία κάποιες φορές είναι στα πλαίσια δράση-αντίδραση. Πάντως στίγμα δεν νομίζω να ζήτησε κανείς!
απλα να γραφουμε νομο.....απο εκει ξεκινησε η ιστορια ..Εγώ δεν ειρωνευομαι,απλά ο καθένας όπως το βλέπει!Προσωπικά έχω καλέσει και φίλους για κυνήγι!Μην ψάχνουμε ευκαιρία να αρπαχτουμε από το πουθενα![]()
Ακριβώς αυτό!Καλύτερα αλήθεια ή τίποτα θα έλεγα!
Δεν είπα οτι ήταν ειρωνικό κάτι που είπες. Αντίθετα εγώ ήμουν ειρωνικός σε προηγούμενο ποστ..Εγώ δεν ειρωνευομαι
Στο 2.00 δεν ξέρει τι να πρωτοδιαλέξει! Εγκεφαλικό θα πάθουμε...Αντε να έρθει το ΣΚ !Παλικάρια δεν μπορούμε να υποχρεώσουμε κανέναν να λέει έστω και νομό. Αν κάποιος δεν θέλει να πει το μόνο εύκολο είναι να πει ψέμματα. Καλύτερα αλήθεια ή τίποτα θα έλεγα! Ξαναλέω δεν μπορούμε να υποχρεώσουμε κανέναν να λέει μέρος αν δεν θέλει! Ας συνεχίσουμε με τα τσιχλόνια μας τώρα
Δεν έχει και δεύτερο like να στο κάνω και αυτό! 3η χρονιά που κυνηγάω και εγώ! Τελοσπαντων ας το αφησουμε το όλο θέμα γιατί θα βγούμε και κομπλες! Δυστυχώς πάντως κάτι ψιχάλες τις δίνει το ΣΚ (για να αλλάζουμε θέμα)...κοιτα να δεις που ο ilias7316 που μου είπε για πέρασμα απο Δευτέρα θα πέσει μέσα!(ΜΑΥΡΟΓΑΤΟ)Πέρα απο την πλάκα δίνω απόλυτο δίκιο σε όσους κοροϊδεύουν πρακτικές τύπου , Μερικά χιλιόμετρα κεντροαριστερά του Αχελλωου. Δηλαδή πιστεύει κάποιος οτι αν πει κυνηγάω στην Ιτέα στους δελφούς ή την αραχωβα αυριο θα εχει 200 πρωτευουσιανους να ψάχνουν για το λιοστάσια που καρτερευει;
Προσωπικά κυνηγάω 3-4 χρόνια και έχω καλύψει άπειρα χιλιόμετρα για να βρω που θα κυνηγήσω και μπορώ να εξαιρέσω μετρημένους στα δάχτυλα του ενός χεριού συναδέλφους που προθυμοποιήθηκαν να βοηθήσουν και να μου πουν κάποια περιοχή για να περπατήσω ,καρτερία δεν έχω βρει ούτε για πρωί ούτε απόγευμα πλην των καθενων στην Εύβοια , και αυτά μόνος μου.
Πραγματικά προσπαθώ να καταλάβω αυτά τα λίγα χρόνια που ασχολούμαι με αυτόν τον χώρο ποια ικανοποίηση αντλούν κάποιοι με το να προσπαθούν να πακετάρουν ή να παραπλανήσουν τους υπόλοιπους , τι το τρομερό εχει να καταφέρεις να απαριθμήσεις με συγκλονιστική ακρίβεια τον καθημερινό αριθμό θηραμάτων οπως και τον ετήσιο με ακρίβεια δεκαδικού , οταν δεν μπορείς να μοιραστείς πληροφορίες που θα βοηθήσουν "συναδέλφους" σου.
Ηλικρινα πιστεύει κάποιος οτι πρακτικές περασμένης τριακονταετίας θα βοηθήσουν νέους κυνηγούς να βγουν στο βουνό και να αγαπήσουν την φύση ; Εκτός αν όλη η συζήτηση τελικά περιστρέφεται και περιορίζεται αποκλειστικά στους πόσους πόντους την εχει ο καθένας , και τον αντίστοιχο αριθμό θηραμάτων στον καταψύκτη του. Άλλωστε όλα πουλιά ειναι.....
Βενιζα και πευκενεαΜεγαρα που πας??