Φίλε μου Δερβενοχώρια εννοώ τα χωριά πάνω στο οροπέδιο της Πάρνηθας , με τις πολλές ανεμογεννήτριες .... Διοικητικά όντως ανήκουν στη Βοιωτία .....Τα Δερβενοχώρια Βοιωτίας εννοείς φίλε?
ΚαλημεραΧτες το πρωι σε λαγόκυνηγι ειδα παλι αρκετές τσιχλιτσες καμία 30ρια το πρωι και 4-5 γαλάζιες νόμος σερρων
Σου έκανε και τέτοια:Ειδα σημερα στη δουλεια την πρωτη τσιχλα σε χαμηλο υψομετρο, περνουσε απο πανω μου κι ελεγε σκοτωσε με σκοτωσε με![]()
Αν εκανε λεει???Σου έκανε και τέτοια:??????????????????
![]()
Υπάρχει και ανάλογο τοπικ για το ψ/κ να πάρουμε και μεις λίγο μάτι που είμαστε άβρεχτοι τόσο καιρό με τη δουλειάΣήμερα πήγα για....
Ψαροντούφεκο
Και με αυτά που διαβάζω, μάλλον θα πάω και αύριο.....
Έχω ραντεβού με κάτι μπλε.....
Συναγρίδες......![]()
η πολυ καλη η πολυ κακηΜιας και οι ανταποκρισεις ειναι ακομα κουλουρια ακουω προγνωστικα για τη χρονια.
χαχαχαχ@periklis-ath σε βλέπω σε λίγο καιρό με κανάλι στο youtube να λες τον καιρό για τους κυνηγούς!
Ντυμένος με γιλέκο φωσφοριζέ και δίκανο για να δίνεις το καλό παράδειγμα!![]()
Εκει ειναι το χωριο μου αλλα δεν ξερω τα καρτερια και παω Μεγαρα για τσιχλεςΦίλε μου Δερβενοχώρια εννοώ τα χωριά πάνω στο οροπέδιο της Πάρνηθας , με τις πολλές ανεμογεννήτριες .... Διοικητικά όντως ανήκουν στη Βοιωτία .....
Μεγαρα που πας??Εκει ειναι το χωριο μου αλλα δεν ξερω τα καρτερια και παω Μεγαρα για τσιχλες
Απο το να λεμε Νομο, περασαμε στην Περιφέρεια! Σε λιγο θα λεμε χωρα! Για τσιχλες μιλαμε ρε παιδια οχι για λαγους!(Νοτιοκεντρική Στερεά.)
Πέρσι τα Μεγαρα δεν ηταν για πουθενα! Για να δουμε φετος! Εχει και καμμένα το βουνο!Μεγαρα που πας??
Ναι όντως θα είναι δύσκολη η χρονια για την περιοχή μετα την ζημια απ την φωτιά!!!! Απλα ψαχνω κανα μέρος γυρω αττική να μην τραβιέμαι συνέχει Βοιωτία κτλ. Αλλά όπως είπες κ παραπάνω....τα κρατάνε επτασφραγιστα μυστικά!!! " κ γω άκουσα σήμερα πως Ελλάδα έβαλε λιγα πουλάκια"Πέρσι τα Μεγαρα δεν ηταν για πουθενα! Για να δουμε φετος! Εχει και καμμένα το βουνο!