Τσίχλα-Κοτσύφι-Αρχείο

Status
Not open for further replies.
Χτες το πρωι σε λαγόκυνηγι ειδα παλι αρκετές τσιχλιτσες καμία 30ρια το πρωι και 4-5 γαλάζιες νόμος σερρων
Καλημερα
Και εδω προς κιλκις μερια χθες σε λαγοκυνηγι ειδαν αρκετές τσίχλες.
Επισης επαιξαν και κανα δυο κοπαδα φασσες.
Ανοιξε ο αεροδιαδρομος και αναμενονται αφιξης.

Σήμερα πήγα για....

Ψαροντούφεκο .yel.

Και με αυτά που διαβάζω, μάλλον θα πάω και αύριο.....
Έχω ραντεβού με κάτι μπλε.....

Συναγρίδες......:rolleyes:
Υπάρχει και ανάλογο τοπικ για το ψ/κ να πάρουμε και μεις λίγο μάτι που είμαστε άβρεχτοι τόσο καιρό με τη δουλειά :D

@periklis-ath σε βλέπω σε λίγο καιρό με κανάλι στο youtube να λες τον καιρό για τους κυνηγούς!
Ντυμένος με γιλέκο φωσφοριζέ και δίκανο για να δίνεις το καλό παράδειγμα! .sarcastic.
χαχαχαχ
ειχα προτασεις πολλες και παλιοτερα κυριως
αλλα δεν εχουμε χρονο για πολλα παραπανω φιλε μου...
μονο με την Πετρουλα ισως να αλλαζα γνωμη..αχχαχχαχαχα

Σήμερα στη δουλεια, από τις 07:00 έως και 08:15 περίπου, παρατήρησα αυξημένη κυκλοφορία κιχλίδων σε σχέση με τις προηγούμενες μέρες.
Όχι κάνα τρελό μπασιμο...αλλά αν στηνονταν κάποιος σε ένα ύψωμα παραδίπλα...πεντεξι-εφτα, καλές, ντουφεκιές μπορούσε να βγάλει...

Φίλε μου Δερβενοχώρια εννοώ τα χωριά πάνω στο οροπέδιο της Πάρνηθας , με τις πολλές ανεμογεννήτριες .... Διοικητικά όντως ανήκουν στη Βοιωτία .....
Εκει ειναι το χωριο μου αλλα δεν ξερω τα καρτερια και παω Μεγαρα για τσιχλες

Tην Κυριακη που μας ερχεται,ημερομηνιακα προπερσυ πιασαμε το οριο κατα τις 10 το πρωι.Δεν θα πω κατι για περσυ,
δεν θελω να την θυμαμαι καθολου την χρονια στην τσιχλα τουλαχιστον.Να μπαινουν σβαρνα τα πουλια με
νταλα ηλιο και ζεστη.Για να δουμε φετος.

Πέρσι τα Μεγαρα δεν ηταν για πουθενα! Για να δουμε φετος! Εχει και καμμένα το βουνο!
Ναι όντως θα είναι δύσκολη η χρονια για την περιοχή μετα την ζημια απ την φωτιά!!!! Απλα ψαχνω κανα μέρος γυρω αττική να μην τραβιέμαι συνέχει Βοιωτία κτλ. Αλλά όπως είπες κ παραπάνω....τα κρατάνε επτασφραγιστα μυστικά!!! " κ γω άκουσα σήμερα πως Ελλάδα έβαλε λιγα πουλάκια"

Status
Not open for further replies.
Back