Τσίχλα-Κοτσύφι-Αρχείο

Status
Not open for further replies.
Σε άλλη Άρτα ζούμε; :p
Κάτι κινήθηκε και σήμερα, περισσότερες από χθες, αλλά όχι να μην προλαβαίνεις να γεμίσεις.
20181011_094708.jpg

Και κάνα δυο χαμένες δυστυχώς. :(
Και σήμερα ήθελες αντιαεροπορικό...
Βάρα πατρίδα!!!!

Σήμερα, καθώς πήγαινα δουλειά απο τα χίλια μέχρι κ τα χίλια επτακοσια (υψομετρο) είχε αρκετές τσιχλες πάνω κ γύρω απτον δρόμο, στο ξημέρωμα. Αν κ δεν κυνηγάω τσίχλα, να έχουν τον νού τους οι ενδιαφερομενοι. Μακεδονία.

ειπα κατι αλλο εγω πατριωτη?:)think
Λάθος κατάλαβα τότε :P
Η μαλακία είναι ότι ρίχνω με 7αρια 33gr που μου είχαν δώσει κάποια κουτιά και θέλω να τελειώνουν και με ξέραναν.. Τουλάχιστον είναι καλά αν περάσει καμία γαλάζια αν και τις περιμένω μετά τις 15 αυτές..

Παντως και δω μερικες μερες τωρα, ειναι τσιχλοκαιρος. Για να δουμε τι θα κατσει...
Σε σας μπορει να ειναι ιδανικος εδω ομως ακομη βικ δεν βοηθαει ο καιρος ιδιαιτερα παντος , αρα μην χανεις τον υπνο σου μολις δω μπουγιο θα σας ενημερωσω να εισαι σιγουρος.bye2.

Πρωινή βολτούλα στα Δερβενοχώρια. Παρα το ελαφρύ βοριαδάκι και τον καθαρό ουρανό, τίποτα αξιοσημείωτο , μια τσίχλα είδα μόνο... Κρατάμε τον πρωινό καφέ και αναμένουμε τα καλύτερα ...;);)
Τα Δερβενοχώρια Βοιωτίας εννοείς φίλε?

Σήμερα αερας ξεαέρας ανέβηκα έλατα αφου ΠΣΚ λέει βροχές για εμας στην Ευβοια
πρωι πρωι άκουσα μερικες τσίχλες αλλά 7:20 έπιασε μια βροχούλα εκει ψηλα και έφυγα
κατεβηκα το βουνο και έκατσα χαμηλα πλεον σε πευκα με ελιες
εκει είδα 5-6 πουλακια ένα ήρθε ψηλωμένο και έπεσε με την 3η τουφεκια αλλα δυστηχως έπεσε
αρκετα μακρια και δεν μπορεσα να το βρω

Status
Not open for further replies.
Back