Τρυγόνι - Αρχείο

Status
Not open for further replies.
Σήμερα επιτέλους έξοδο σε χαρακα και λεγραινα, ελάχιστα έως καθόλου πουλιά, οι κυνηγοί σε μεγάλο αριθμό, από τα 2 πουλιά που είδα το ένα η θεά Αρτέμης το έστειλε να περάσει στα 30 μέτρα με δεξιά τραβερσα και με 7 νούμερο βρέθηκε στο κρεμαστάρι..
Φωτογραφίες :
1) https://ibb.co/bGOGzp
2) https://ibb.co/dzxyC9

Σήμερα επιτέλους έξοδο σε χαρακα και λεγραινα, ελάχιστα έως καθόλου πουλιά, οι κυνηγοί σε μεγάλο αριθμό, από τα 2 πουλιά που είδα το ένα η θεά Αρτέμης το έστειλε να περάσει στα 30 μέτρα με δεξιά τραβερσα και με 7 νούμερο βρέθηκε στο κρεμαστάρι..
Φωτογραφίες :
1) https://ibb.co/bGOGzp
2) https://ibb.co/dzxyC9
Αχ αυτή η 123!!.love.

Bill, μήπως τα διώξει η βροχή μια ώρα αρχίτερα φοβάμαι...! Μην τους ξυπνήσει για καλά το βιολογικό τους ρολογάκι για φευγιό στην αραπιά, και τα χάσω εντελώς μετά...! Είναι "μη μου άπτου" αυτά τα τρυγονάκια με τέτοιους καιρούς, και ειδικά τώρα, στην αποδημία τους...!
θα σου κατεβάσει από άλλα μέρη πουλιά η βροχή Νικόλα, εμάς πάντως τέλος του Αυγούστου που την πρόλαβα τελευταία μέρα, δεν μας άφησε παραπονεμένους

Αν δεν δειτε βοριαδακια.....:(
Και εδώ που έχει βοριαδάκια από τη Τρίτη Γιάννη τα πουλιά δεν έχουν περάσει ή τουλάχιστον δεν τα έχουμε δει.

Παρεπιμτοβτως κατέβηκα στο κάμπο μια βόλτα μιας και ο Σπύρος το πρωί είδε 3-4 που ανέμιζαν και σκέφτηκα για κάνα απογευματινό λαχείο μιας και καθάρισε με βοριαδάκι αλλά δεν.........hippo

Αν δεν τα πιάσει κακοκαιρία πανω στο ταξίδι μην περιμένετε να δούμε φως. Απο τότε που θυμάμαι τον εαυτό μου πιτσιρικάς ακόμη δίπλα στον πατέρα μου, τα πουλιά τα κάναμε σε μέρες με αντάρα με κλειστό καιρό και τα πουλια μένανε μέρες στην περιοχή. Σήμερα έκλεισε λίγο με κατι λιγες ψιχάλες. Αυριο θα φανεί αν έκανε κατι ο καιρός. Κυριακή ειναι θα εχει κόσμο εξω θα μας δείξει απο νωρίς αν εβαλε πουλιά.

Αυτή η αναμπουμπούλα με κάνει και το σκέφτομαι σοβαρά για αύριο. Εντωμεταξύ έχω και γάμο να πάω σήμερα συν ότι αύριο στο Χάρακα θελει πανοπλία. Όμως αυτή η βροχούλα χμμμ.

Άποψή μου, ταπεινή, μην πας αύριο για κυνήγι...! Προβλέπεται "φόλα", ως συνήθως...! Να πας στο γάμο και να το ευχαριστηθείς μέχρι τις πρωινές ώρες ξέγνοιαστος και άνετος...!

Κρατησε ντοπιαρες η παρνηθα?
Ηξερα για παλιοτερα αλλα οχι κ τωρα!!
Πρώτη φορά βλέπω και εγώ φάσσες στην περιοχή τέτοια εποχή Κώστα .
Μεγάλη έκπληξη και για εμένα να δω τοπιάρες στην Αττική.Αν περνούσαν και πενήντα μέτρα πιο δεξιά όλο και κάποια θα ερχόταν παρέα μας .

Πήγα τελικά το καθιερωμένο μου απογεματινό, καθότι σταμάτησε εντελώς η μεσημεριανή βροχούλα, αλλά... νέκρα από τρυγόνια...! Μάλλον αυτή η σημερινή βροχή τα έκανε να κρυφτούν ή να μετατοπιστούν... Θα φανεί, εάν έχει συμβεί κάτι τέτοιο, τις επόμενες μέρες... Τέλος, είδα και ένα αγριοπερίστερο που ανέβαινε ανενόχλητο, με το πάσο του, αλλά δυστυχώς, η απόσταση ήταν απαγορευτική για τα 28άρια 9ράκια που είχα γεμίσει τις θαλάμες του cynergy... Aυτά. Και ες αύριον, με υγεία...!

Άποψή μου, ταπεινή, μην πας αύριο για κυνήγι...! Προβλέπεται "φόλα", ως συνήθως...! Να πας στο γάμο και να το ευχαριστηθείς μέχρι τις πρωινές ώρες ξέγνοιαστος και άνετος...!
Η δικια μου αποψη ειναι πως αυριο οσοι μπορουν πρεπει να βγουν!
Παντα λεμε οτι για πετυχουμε περασματιαρικα τρυγονια πρεπει ο καιρος να ειναι οπως ο σημερινος! Μαυριλα, βροχες και μπουμπουνητα! Δεν τα εχουμε καθε χρονια αυτα μεσα στις καλυτερες ημερομηνιες;)

Πρώτη φορά βλέπω και εγώ φάσσες στην περιοχή τέτοια εποχή Κώστα .
Μεγάλη έκπληξη και για εμένα να δω τοπιάρες στην Αττική.Αν περνούσαν και πενήντα μέτρα πιο δεξιά όλο και κάποια θα ερχόταν παρέα μας .
Εισαι τυχερος κ μονο που τις ειδες!!
Μπορει να ηρθαν κ απεναντι απ το νησι...

Έπεσε αισθητά κ η θερμοκρασία σήμερα από το απόγευμα κ μετά,. Ψιχαλα, βροχή τριγύρω κ ο καιρός απο παντού κλειστός. Αστραποβροντια απο την μεριά της Αλβανίας... Ότι περιμένουμε.... Ας ελπίσουμε οτι θα γίνει το περσινό που με παρόμοιες συνθήκες για τέσσερις μέρες άνοιξε το μάτι μας. Πρωί πρωί θα φανεί...

Αποδημούνε τα τρυγόνια τις νύχτες με αστραπόβροντα, για να τα βρείτε εσείς την άλλη μέρα το πρωί...? Έλα Χριστέ και Παναγιά...!!!
Θα ξεκινήσουν, άμα είναι, με ξαστεριά και βοριαδάκι, και άμα τα βρει ο κακός τους ο καιρός στο δρόμο μέχρι να ξημερώσει, και βρίσκονται πάνω από τα τόπια σας, τότε μπορεί και να προσγειωθούν εκεί, σε σας, για να τα βρείτε νωρίς το πρωί ...!!! (Αυτό νομίζω εννοείτε κι εσείς...)

Αποδημούνε τα τρυγόνια τις νύχτες με αστραπόβροντα, για να τα βρείτε εσείς την άλλη μέρα το πρωί...? Έλα Χριστέ και Παναγιά...!!!
Θα ξεκινήσουν, άμα είναι, με ξαστεριά και βοριαδάκι, και άμα τα βρει ο κακός τους ο καιρός στο δρόμο μέχρι να ξημερώσει, και βρίσκονται πάνω από τα τόπια σας, τότε μπορεί και να προσγειωθούν εκεί, σε σας, για να τα βρείτε νωρίς το πρωί ...!!! (Αυτό νομίζω εννοείτε κι εσείς...)
Ακριβώς ετσι

Status
Not open for further replies.
Back