Μη τα παρατας ακομα ολο και κατι εχει ακομα, μπορει να σου κατσει σημερα το απογευμαΕγώ πάλι, στο χτεσινό απογευματινό, είδα 3 όλα κι όλα: τα 2 μακριά και το 1 μου ξεπρόβαλε εντελώς ξαφνικά πολύ χαμηλωμένο και ξυστά πάνω από 2 δεντράκια που είχα στα 4 μέτρα μπροστά μου! Μού "ξύρισε" σχεδόν τη κεφάλα και με τρόμαξε με το φτεροκόπημά του και έτσι, δεν πρόλαβα ούτε να σηκώσω το ντουφέκι, άσε που χάθηκε μέχρι να καταλάβω τι έγινε καλά - καλά...! Εάν μου έβγαινε λιγάκι πιο αριστερά ή πιο δεξιά, μάλλον θα το προλάβαινα γιατί έχει ξανασυμβεί έτσι... Δεν πειράζει! Πάντως φαίνονται ακόμη μερικά ντοπιάρικα! Πολύ λιγοστά μεν, αλλά όσο υπάρχουν και φαίνονται δεν μου κάνει καρδιά να τα παρατήσω ακόμη...!
Ευχαριστώ πολύ Γιώργο για τις οδηγίες, αλλά λόγω κούρασης από όλη την εβδομάδα δεν κατάφερα να σηκωθώ .....Αφού δεν ξέρεις την περιοχή καλύτερα να μην μπεις μέσα στο Χωριό τα Λεγραινά. Υπάρχουν ήσυχα μέρη στα πέριξ αλλά είναι δύσκολο να στα περιγράψει κάποιος.
Πάρε την παραλιακή και μόλις πιάσεις την ευθεία των Λεγραινων, δεν θα κάνεις αριστερά που πάει ο δρόμος για τον οικισμό. Θα μείνεις στην παραλιακή και θα συνεχίσεις ευθεία μέχρι να δεις την ταμπέλα στα δεξιά σου, Λεγραινά τέλος. Εκεί η παραλιακή κάνει μια ανοιχτή στροφή αριστερά, πάνω στην στροφή θα δεις ένα άνοιγμα -ίσιωμα, εκεί είναι το parking....
Θα το καταλάβεις και από ένα ξύλινο κιόσκι που έχει φτιάξει κυνηγητικός σύλλογος και μετά δημιουργειται το απαραίτητο "πηγαδακι". Άσε το αυτοκίνητο εκεί....από εκεί και πάνω κυνηγάς. Διάλεξε ένα μέρος με ορατότητα....και κάνε αισθητή την παρουσία σου !!!!
Όσοι έχουν αγροτικά και 4×4 θα δεις ότι θα ανεβαίνουν τον δρόμο προς τα πάνω. Όσο ανεβαίνει προς τα πάνω, τόσο θα πυκνώνει ο κόσμος.
Το μέρος λέγεται, πλάκες Λεγραινών, τα Λεγραινά είναι από κάτω σου. Εννοείται ότι μαζεύει και εκεί πάρα πολλούς αλλά δεν γίνεται η τρέλα που επικρατεί από κάτω.
Ελπίζω να σε βοήθησα
Υ.Γ. Τεράστια προσοχή στα πηγάδια της Λαυρεωτικής.
Μπραβο Γιωργο, μολις εκαψες το μερος!!!Αφού δεν ξέρεις την περιοχή καλύτερα να μην μπεις μέσα στο Χωριό τα Λεγραινά. Υπάρχουν ήσυχα μέρη στα πέριξ αλλά είναι δύσκολο να στα περιγράψει κάποιος.
Πάρε την παραλιακή και μόλις πιάσεις την ευθεία των Λεγραινων, δεν θα κάνεις αριστερά που πάει ο δρόμος για τον οικισμό. Θα μείνεις στην παραλιακή και θα συνεχίσεις ευθεία μέχρι να δεις την ταμπέλα στα δεξιά σου, Λεγραινά τέλος. Εκεί η παραλιακή κάνει μια ανοιχτή στροφή αριστερά, πάνω στην στροφή θα δεις ένα άνοιγμα -ίσιωμα, εκεί είναι το parking....
Θα το καταλάβεις και από ένα ξύλινο κιόσκι που έχει φτιάξει κυνηγητικός σύλλογος και μετά δημιουργειται το απαραίτητο "πηγαδακι". Άσε το αυτοκίνητο εκεί....από εκεί και πάνω κυνηγάς. Διάλεξε ένα μέρος με ορατότητα....και κάνε αισθητή την παρουσία σου !!!!
Όσοι έχουν αγροτικά και 4×4 θα δεις ότι θα ανεβαίνουν τον δρόμο προς τα πάνω. Όσο ανεβαίνει προς τα πάνω, τόσο θα πυκνώνει ο κόσμος.
Το μέρος λέγεται, πλάκες Λεγραινών, τα Λεγραινά είναι από κάτω σου. Εννοείται ότι μαζεύει και εκεί πάρα πολλούς αλλά δεν γίνεται η τρέλα που επικρατεί από κάτω.
Ελπίζω να σε βοήθησα
Υ.Γ. Τεράστια προσοχή στα πηγάδια της Λαυρεωτικής.
Μη τα παρατας ακομα ολο και κατι εχει ακομα, μπορει να σου κατσει σημερα το απογευμα
Εγώ κάτι λίγα σκόρπια είδα ουτε μπαμ δεν έκανα. Πάντως χθες μετά τις 9.30 στο μιχαλιτσι πέρασαν κάποια κοπάδια αλλά πολύ ψηλωμενα...Πρέβεζα λίγα πουλιά μόνο στο ξεκλαρωμα,ένα μόνο ηρθε εντός βολής.
![]()
Καλό αυτό Νικόλα, μπορεί να ανακατέψει τα πουλιά και να κάνεις παιχνίδι!Για σήμερα Άλεξ, δεν βλέπω να πηγαίνω...! Ήδη έχει χαλάσει ο καιρός και βρέχει! Αλλά πού ξέρεις...; Μπορεί μέχρι τ' απόγευμα να 'χει ξανοίξει πάλι...! Τοπικές είναι οι βροχές τώρα...!
Αν σήμερα είχε τόσο κόσμο σκέψου αύριο που είναι Κυριακή τι θα γίνει. Εγώ αύριο δεν θα πάω γι αυτόν τον λόγο. Από εβδομάδα πάλι!Καλημερα....συντροφοι!
Ειμαι λιτος..γιατι πρεπει να παω σουπερ μαρκετ!
Λαυρεωτικη!
3.500 κυνηγοι...5.000 σκυλια! Ολοι μαζι να ειδαν 10 τρυγονια και 10 ορτυκια. Απο αυτα σε τσαντες..δεν μπηκαν ουτε τα μισα. STOP!
Στα highlight...ειδα ενα τρυγονι που πετουσε απο Χαρακα προς Μεγαλα Πευκα. Πρεπει να εφαγε..10 με 15 τουφεκιες....ΔΕΝ ΕΠΕΣΕ!! Λεβεντης το τρυγονι!!
Ε ρε τι τραβατε κι εσεις! Πιστευω οτι πολυ δυσκολα θα μπορουσα να κυνηγησω με τοσο πολυ κοσμο, εχω μαθει να ειμαι μονος μου η βαρια να ειναι αλλα 2-3 ατομα, ασε που υπαρχει μεγαλη πιθανοτητα να φας καμια αδεσποτη.Αν σήμερα είχε τόσο κόσμο σκέψου αύριο που είναι Κυριακή τι θα γίνει. Εγώ αύριο δεν θα πάω γι αυτόν τον λόγο. Από εβδομάδα πάλι!
Καλό αυτό Νικόλα, μπορεί να ανακατέψει τα πουλιά και να κάνεις παιχνίδι!
εχω μαθει να ειμαι μονος μου η βαρια να ειναι αλλα 2-3 ατομα, ασε που υπαρχει μεγαλη πιθανοτητα να φας καμια αδεσποτη.
Δεν το ήξερα, αφού είμαστε γείτονες να πιούμε και κανέναν καφέ να γνωριστούμεΕυχαριστώ πολύ Γιώργο για τις οδηγίες, αλλά λόγω κούρασης από όλη την εβδομάδα δεν κατάφερα να σηκωθώ .....
Αύριο όμως δεν υπάρχει περίπτωση ....
Είμαστε και Γλυφαδιωτες.....![]()