Όχι Τάσο παλιά παρτίδα περσυνή τα Εxpress του πατέρα μου, την έχω προσέξει την αλλαγή στα κουτιά τώρα τελευταία, το κυνηγομάγαζο του χωριού τα καινούρια είχε χθες που πήγα.
Mπράβο Γιώργο !Την καλησπέρα μου σε όλους.
Μία πολύ καλή έναρξη σήμερα στον Νομό Θεσσαλονίκης με αρκετά πουλάκια.
Μια έναρξη όμως με εναλλαγές συναισθημάτων.
Φτάνουμε στο χωριό εχθές νωρίς το πρωί και κατευθείαν στον κάμπο για αναγνώριση.
Τα πράγματα ήταν τραγικά.Λίγα πουλιά σκόρπια εδώ και εκεί και καθόλου κόσμο.
Είμασταν όμως αποφασισμένοι με τον πατέρα μου να κυνηγήσουμε σε αυτό το μέρος.
Το απόγευμα υπήρξε μια μεγάλη ανατροπή.
Τα καλά λιόσπορα πιασμένα με σκηνές και με το που περάσαμε από αυτά με το αυτοκίνητο σηκώθηκαν από μέσα καμιά 40αριά τρυγόνια.
Μείναμε έκπληκτοι.Που ήταν αυτά τα πουλιά το πρωί;
Σήμερα πιάσαμε τα πόστα πού είχαμε διαλέξει και απόμακρα από τον πολύ τον κόσμο.
Εκεί που κάθισα εγώ ήταν όλα τα λεφτά όπως αποδείχτηκε.Έκατσα λοιπόν σε ένα ξερό δέντρο το οποίο ήταν ο διάδρομος των πουλιών.
Ειδικά τα τουφεκισμένα πουλιά περνούσαν από εκεί.
Έριξα αρκετές τουφεκιές και το ευχαριστήθηκα.Στο δια ταύτα,πήρα 9 τρυγόνια στο χέρι ενώ άλλα 3 πήρε ο πατέρας μου.
Ικανοποιημένοι πλήρως...
Ναι Γιάννη Fabarm.Το αγαπημένο μου όπλο το οποίο δεν το αλλάζω με τίποτα.Γιωργο βλέπω fabarm.
Μπράβο για την καλή αρχή.
Από τσοκ και φυσιγγια τι δουλεψες;
Καλησπερα,ναι φιλε,η supersport ηταν τουφεκια και θανατος...Καλα τα πηγατε,μπραβο παιδια!!ευχαριστημενος απο τη supersport??
Βαγγέλη με τι φυσίγγια έριχνες?κάτι πράσινα είδα..rc 32? Επέτρεψε μου να πω ότι δεν είναι θέμα οπλου..Αλλά σκοπευτη-κυνηγου..Καλησπερα,ναι φιλε,η supersport ηταν τουφεκια και θανατος...
12 ντουφεκιες σε δεκα πουλια εκανα σημερα!
Ναι Τασο,καλα ειδες, φυσιγγια RC 32 caccia no 8 εριχνα!Βαγγέλη με τι φυσίγγια έριχνες?κάτι πράσινα είδα..rc 32?
Μπράβο ΆριK μερικες τουφεκιες με την Shotkam που μου δανεισε ο Γιωργος... Δυστυχως αλλα 2 καπνισματα σαν το τελευταιο ηταν ξαφνικα κ δεν προλαβα να ενεργοποιησω την καμερα... Την επομενη φορα... George ευχαριστω...
Υ.γ Αυτο που φαινεται στο πρωτο τρυγονι στην τριτη τουφεκια σαν πουδρα,που η πρωτη πεφτει οριακα πισω κ του βγαζει λιγα πουπουλα, η δευτερη τιποτα ειναι το Buffer... Δυστυχως η καμερα δεν επιασε την πτωση αλλα το τρυγονι καπνισε καπου στα 50 μετρα... Πεθανα στα αγκαθια για να το βρω αλλα τα καταφερα...![]()
Το καλύτερο της μέρας, πιστεύω Μάνο.Η βόλτα ήταν ωραία, τα είπαμε και με τον Κώστα και γνωριστήκαμε καλύτερα! Μια πολύ καλή έναρξη!!!