Καλημερα στα παιδια πολυ κυνηγι πολυ λιγα τα πουλια εξαφανίστηκαν σε μια μερα λογο του καιρου δυο ντουφεκεσ 1τρυγονακι μαζη μου
Καλημερα σε ολους τους φιλους κυνηγους του φορουμ,καλη σεζον να εχουμε ολοι με πολλες πολλες συγκινησεις και ομορφες κυνηγετικες στιγμες.
Παρεα 2 ατομα σημερα καναμε 15 πουλακια στο χερι...
Και κανα δυο αποσπασματα φρεσκα...
Xiaomi YiΚάμερα?
Καλα τα πηγατε,μπραβο παιδια!!ευχαριστημενος απο τη supersport??Καλημερα σε ολους τους φιλους κυνηγους του φορουμ,καλη σεζον να εχουμε ολοι με πολλες πολλες συγκινησεις και ομορφες κυνηγετικες στιγμες.
Παρεα 2 ατομα σημερα καναμε 15 πουλακια στο χερι...
Και κανα δυο αποσπασματα φρεσκα...
Κουλουρι αλλά με μπόλικο σουσαμακι. Γουσταρω με λίγο τυρακι. Και του χρόνου.μόλις μπήκα σπίτι
΄![]()
καλά να είμαστε
Γεράσιμε εγώ την βλέπω σουπερ την Xiaomi .xm.
Μπράβο DR η?που σκοτωσες είναι σαν να πήρες 100 τριγονιαΗ αλήθεια είναι ότι είχε πουλάκια σήμερα... Δυστυχώς όμως η ατυχία μας χτύπησε για άλλη μια έναρξη....buy buy. Στα πόστα που πιάσαμε με τον πατέρα μου δεν πέρασε κοντά ή βολικά κανένα, μείναμε να τα χαζεύουμε να περνάνε μακριά από εμάς... Ένα ζευγαράκι μου πέρασε εμένα πολύ κοντά, αλλά πίσω από δέντρα και δεν σήκωσα όπλο...
Η πρώτη τουφεκιά της χρονιάς την έριξα εγώ κατά τις 6:15 σε μια αλεπού που την τέζαρα πάραυτα... Της το χρώσταγα, έχει παραγίνει το κακό με δαύτες, τουφέκισε και μία ο πατέρας μου αλλά δεν την πήρε, συνολικά είδαμε 5 σήμερα!! Εντύπωση μου έκανε το γεγονός ότι την τουφέκισα σχετικά κοντά (25-30μ.) με τα 2* του δίκαννου και φυσίγγι Lambro Euromix 8-9, σημαδεύοντάς την στο κεφάλι, παρόλα αυτά είχε αίματα από το κεφάλι μέχρι τα πόδια και την ουρά! Μήπως σκορποσκαγιάζουν τα συγκεκριμένα...;;;.xm.
(κρατάω τις υποσχέσεις που δίνω![]()
)
Τέλος πάντων μείναμε μέχρι τις 8 και κάτι στα καρτέρια άκαπνοι επί της ουσίας... Οπότε αποφασίσαμε να περπατήσουμε λίγο... Φάγαμε όλο τον τόπο, ψάχνοντας όλα τα σημεία που είχα προσημειώσει τις προηγούμενες μέρες, αλλά τα πουλιά άφαντα!!.what. Φέτος δεν "ανέμιζαν" κιόλας πουλιά, διότι ήμασταν εντελώς μόνοι μας για κυνήγι! Δεν μου έχει ξανατύχει αυτό, αφού σε μια στιγμή με ρώτησε μεταξύ σοβαρού κι αστείου ο πατέρας μου αν κάναμε λάθος στην μέρα... Κατά τύχη πραγματικά σε μια κομμένη σταριά, που καθίσαμε για ένα πεντάλεπτο πέρασε ένα ψηλά (40-50μ.) σα σίφουνας και το κατέβασε μια τουφεκιά ο πατέρας μου πολύ θεαματική! Express32 No7 και 2* με την Benelli...
![]()
![]()
Έτσι το ρουμπώσαμε και φέτος, είδαμε τα χρώματα του και δεν φύγαμε σκασμένοι τελείως....cool.
![]()
Το απόγευμα ελπίζω να πάμε καλύτερα, μιας και δεν έχουν ενοχληθεί τα πουλιά...![]()
Γιωργο βλέπω fabarm.Την καλησπέρα μου σε όλους.
Μία πολύ καλή έναρξη σήμερα στον Νομό Θεσσαλονίκης με αρκετά πουλάκια.
Μια έναρξη όμως με εναλλαγές συναισθημάτων.
Φτάνουμε στο χωριό εχθές νωρίς το πρωί και κατευθείαν στον κάμπο για αναγνώριση.
Τα πράγματα ήταν τραγικά.Λίγα πουλιά σκόρπια εδώ και εκεί και καθόλου κόσμο.
Είμασταν όμως αποφασισμένοι με τον πατέρα μου να κυνηγήσουμε σε αυτό το μέρος.
Το απόγευμα υπήρξε μια μεγάλη ανατροπή.
Τα καλά λιόσπορα πιασμένα με σκηνές και με το που περάσαμε από αυτά με το αυτοκίνητο σηκώθηκαν από μέσα καμιά 40αριά τρυγόνια.
Μείναμε έκπληκτοι.Που ήταν αυτά τα πουλιά το πρωί;
Σήμερα πιάσαμε τα πόστα πού είχαμε διαλέξει και απόμακρα από τον πολύ τον κόσμο.
Εκεί που κάθισα εγώ ήταν όλα τα λεφτά όπως αποδείχτηκε.Έκατσα λοιπόν σε ένα ξερό δέντρο το οποίο ήταν ο διάδρομος των πουλιών.
Ειδικά τα τουφεκισμένα πουλιά περνούσαν από εκεί.
Έριξα αρκετές τουφεκιές και το ευχαριστήθηκα.Στο δια ταύτα,πήρα 9 τρυγόνια στο χέρι ενώ άλλα 3 πήρε ο πατέρας μου.
Ικανοποιημένοι πλήρως...
![]()
Βασιλη τα εξπρές είναι αγορασμένα φέτος?Είδα ότι αλλαξε τα κουτιά στα 32,34 και στο r12..Ελπίζω να μην χαλάσει και το φυσίγγι...Express32