D
DrV
Γιατί η βλάστηση στη Βουλγαρία πχ και σε όλες τις βορειοτερες μας χώρες δεν είναι ίδια με της Ελλάδας (λόγω κλίματος) και αυτή δίνει τη νοστιμιά στο κρέας. Γι' αυτό συμπλήρωσα ότι ακόμα και στα ελληνικά που βόσκουν ελεύθερα τα παραθαλάσσια είναι πιο νόστιμα, γτ τα ορεινά (σε πολύ μεγάλο υψόμετρο δλδ) έχουν κατά βάση φτωχότερη τροφή σε ποικιλία. Δλδ ένα αρνί μεγαλωμένο ελεύθερο στη Σέττα που θα φάει ως επί το πλείστον φτέρη, θα θυμίζει έντονα βουλγάρικο αρνί (δλδ όχι τόσο νόστιμο) σε σχέση με ένα που έχει μεγαλώσει παραλιακά και θα βοσκήσει στα παραθαλάσσια κτήματα, γτ δεν θα φάει μόνο σανό ή χλωροσιά θα βρει ένα σωρό μυρωδατα χορταρακια (απ αυτα που μαζευουμε κι εμειςΓιατί;![]()

