Spinning

Εγώ δεν ξέρω για πτερύγια,αλλά το καλαμάρι έχει έντονο ροζέ χρώμα. Τα θράψαλα είναι ανοιχτού πορτοκαλί χρώματος,το αντίθετο στην φωτογραφία.Πρεπει να έκανε λάθος αυτός που τα χαρακτήρισε στην φωτό.Το σωστό είναι το ανάποδο...

Δεν τα ψαρεύω,τα αγοράζω
διπλάσια τιμή το καλαμάρι αναγκαστικά τα έμαθα να μην με κοροϊδεύουν ;)
καλαμάρι είναι 100% :)
φαίνεται απ τα πτερύγια άμεσα αλλά κι αν ζουμαριστεί από τα πλοκάμια 8 ιδια +2 πιο μακρυά το καλαμάρι 10ίδια το θράψαλο,οι βεντούζες έχουν άλλη διάταξη στο θράψαλο και η ουρά τα λέει όλα(σαν μύτη από βέλος)όπως μ έμαθε ο μπαρμπα Βαγγέλης επαγγελματίας ψαράς και δούλευα μικρός γκαρσονάκι 4 καλοκαίρια στην ταβέρνα του :)
ψητό καλύτερο το καλαμάρι,πιο υγρό σώμα,δεν στεγνώνει
τηγανητό καλύτερο το θράψαλο κάνει πιο ωραία κρούστα

Last edited:
Δεν τα ψαρεύω,τα αγοράζω
διπλάσια τιμή το καλαμάρι αναγκαστικά τα έμαθα να μην με κοροϊδεύουν ;)
καλαμάρι είναι 100% :)
φαίνεται απ τα πτερύγια άμεσα αλλά κι αν ζουμαριστεί από τα πλοκάμια 8 ιδια +2 πιο μακρυά το καλαμάρι 10ίδια το θράψαλο,οι βεντούζες έχουν άλλη διάταξη στο θράψαλο και η ουρά τα λέει όλα(σαν μύτη από βέλος)όπως μ έμαθε ο μπαρμπα Βαγγέλης επαγγελματίας ψαράς και δούλευα μικρός γκαρσονάκι 4 καλοκαίρια στην ταβέρνα του :)
ψητό καλύτερο το καλαμάρι,πιο υγρό σώμα,δεν στεγνώνει
τηγανητό καλύτερο το θράψαλο κάνει πιο ωραία κρούστα
Μάκη τα σέρβιρες ? ή τα δοκίμαζες ? .eat.

Γεια σου Κωνσταντίνε! Εμείς στην Σύρα τα λέμε σωλήνες!! Ωραίο κομμάτι! Γεμιστό θα είναι μπομπα!!!
Το φαΐ μου Βασίλη με μια τηγανιά πατάτες και μπυρονια.
Όπως τα λέτε παιδιά η διαφορά είναι στην κουκούλα τα πτερύγια είναι μπροστά και τα πλοκάμια του αγριαδιου πιο κοντά και χοντρά επίσης το αγριαδι έχει πιο πολύ γλίτσα μέχρι αηδίας.

Ένα φοβερό απόγευμα στην Χαλκιδική πριν αρκετά χρόνια...

Τα ψάρια είχαν τόση μανία που έκανα δύο τρις στροφές τον μηχανισμό και έπεφταν επάνω!
Πήρα πέντε ψάρια στο μισάωρο επάνω και έφυγα γιατί ήταν αρκετά.

Back