Τσίχλα-Κοτσύφι-Αρχείο

Status
Not open for further replies.
Ορθόν, αλλά όχι από μόνη της...! Σε απαραίτητη "συνεργασία" και με μία άρτια και επαρκή σκόπευση...!!! Τότε... όλα τα μπαρούτια σκοτώνουν (σε λογικές αποστάσεις πάντα...)!
Αυτο εννοείται Νικο,Αλιμονο αν εκαναν την δουλεια τους τα οπλα κ τα φυσιγγια απο μονα τους...
Νορμάλ φυσιγγια
Απο περιεργεια,σε τι καλυκα ηταν?

Δυστυχώς Νίκο το είδα για τις βροχές,όντως θέλει απίστευτη υπομονή το συγκεκριμένο θήραμα.Θέλει τύχη γιατί μπορεί να τις πετύχεις & να περάσεις ωραία αλλά υπάρχει & το ενδεχόμενο ούτε μπαμ!!! :)
Θα δείξει!
Να'σαι καλά!
Προς τιθορεα, μοδι κτλ εχει ακουσει κανεις τιποτα να πεταει?? Ελεγα για μια εξορμηση αλλα και εγω σκεφτομαι τις βροχες...βεβαια αν εχει πουλακια με το καθιερωμενο ποντσο θα γινει η δουλεια!

Προς τιθορεα, μοδι κτλ εχει ακουσει κανεις τιποτα να πεταει?? Ελεγα για μια εξορμηση αλλα και εγω σκεφτομαι τις βροχες...βεβαια αν εχει πουλακια με το καθιερωμενο ποντσο θα γινει η δουλεια!

Στέφανε προς τα εκεί δεν έχω ακούσει απολύτως τίποτε μέχρι στιγμής.
Τώρα που κοίταγα τον καιρό πάλι,δεν δίνει βροχές,αν πάω θα ενημερώσω

Στέφανε τιθορεα απο ότι έμαθα από γνωστούς το προηγούμενο ΣΚ τα πουλιά ήταν ελάχιστα.Για καρτέρι όμως,ίσως στο περπατητο υπάρχουν πουλια στα πυκνα σημεία.

3 f3 στα χανια ολα διπλοτουφεκανε με προβλημα μόνιμο σε σκανδάλη κι εξωλκεις.αλλαχτηκανε και παλι τα ιδια.οι 2 τα πουλησαν.το f16 που έφερε ο ναυπλιωτης για δοκιμη μετα απο λιγες τουφεκιες ο ενας εξωλκεας δεν ξαναδουλεψε.μίλησε φίλος με ανθρωπο έμπειρο ο οποιος ασχολείται παρα πολυ με οπλα και του ειπε οτι ακόμα και οι ίδιοι γερμανοί προσπαθουν να τα ξεφορτωθουν. Αντί λοιπον αυτα τα λεφτά να τα δώσω για blaser θα προτιμούσα να τα δώσω για ενα μεταχ.perazzi

Ευρυπίδη μου, ομολογώ πως... "σοκαρίστηκα" ολίγον τι με όλ' αυτά...!!! .what..what..what..fff..fff..fff.

Τι να το κάνω το zoli....μόνο για perazzi θα άλλαζα τώρα....άλλα που????

Ηλία τα Zoli είναι τα "φθηνά Perazzi"...!!! Από 2.200 ευρώ ξεκινάνε περίπου (κατά πολύ φθηνότερα των Perazzi) και φθάνουν... πολύ "ψηλά"...! Εγώ κυνήγησα, ευχαρίστως, πέρυσι με το Zoli Columbus, έκαψα μ' αυτό σχεδόν 2.500 φουσέκια...!
Όμοιο σύστημα κλειδώματος με τα Perazzi (το γνωστό και πανίσχυρο σύστημα Boss) και εφάμιλλη ποιότητα κατασκευής...! Επίσης, προσθαφαιρούμενος μηχανισμός σκανδάλης για πανεύκολο έλεγχο και συντήρηση, όπως και τα Perazzi...! Φοβερές κάννες και εσωτερικά επιχρωμιωμένες, σε αντίθεση με τα Perazzi, των οποίων οι κάννες δεν χρωμιώνονται εσωτερικώς...! Tέλος, αρκετοί καταξιωμένοι, διεθνούς φήμης σκοπευτές ρίχνουν με Zoli...!!! Tυχαίο...; Δεν νομίζω...!!!

Ένα γρήγορο απογευματινο καρτερακι έκανα με τον πατέρα μου, που είχε κοντά χρόνο να πιάσει όπλο. Πολύς νότιας και μικρό πέρασμα ρίξαμε σε 5-6 πουλιά ο καθένας αλλά δεν πηραμε τπτ, μόνο μια ξεφτουριασα εγω

Η άλλη χάθηκε σε σχετικά καθαρό σημείο ανάμεσα σε κεδράκια, βρήκα μόνο πούπουλα.

Ήταν τραυματισμένη και πρόλαβε και τρύπωσε...! Και όταν μια τσαρτσάρα το κάνει αυτό... δεν ξετρυπώνει με τίποτα...!!!

και εγω σκεφτομαι τις βροχες...βεβαια αν εχει πουλακια με το καθιερωμενο ποντσο θα γινει η δουλεια!

Φίλε Στέφανε το όπλο δεν το λυπάσαι που θα "ποτίσει" μέχρι και η τελευταία βιδούλα του...; Και μετά δεν βαριέσαι το "γερό" καθάρισμά του...;

ρίξαμε σε 5-6 πουλιά ο καθένας αλλά δεν πηραμε τπτ

...Λόγω του ισχυρού ανέμου φαντάζομαι Βασίλη ε...; Τις "φούσκωνε" ο αέρας και πηγαίνανε σαν "μεθυσμένες" ε...; Κάνανε "οχτάρια" στον αέρα...! Πώς να τις σημαδέψεις και πετύχεις έτσι...; Ολίγον τι αδύνατο...!

Ηλία τα Zoli είναι τα "φθηνά Perazzi"...!!! Από 2.200 ευρώ ξεκινάνε περίπου (κατά πολύ φθηνότερα των Perazzi) και φθάνουν... πολύ "ψηλά"...! Εγώ κυνήγησα, ευχαρίστως, πέρυσι με το Zoli Columbus, έκαψα μ' αυτό σχεδόν 2.500 φουσέκια...!
Όμοιο σύστημα κλειδώματος με τα Perazzi (το γνωστό και πανίσχυρο σύστημα Boss) και εφάμιλλη ποιότητα κατασκευής...! Επίσης, προσθαφαιρούμενος μηχανισμός σκανδάλης για πανεύκολο έλεγχο και συντήρηση, όπως και τα Perazzi...! Φοβερές κάννες και εσωτερικά επιχρωμιωμένες, σε αντίθεση με τα Perazzi, των οποίων οι κάννες δεν χρωμιώνονται εσωτερικώς...! Tέλος, αρκετοί καταξιωμένοι, διεθνούς φήμης σκοπευτές ρίχνουν με Zoli...!!! Tυχαίο...; Δεν νομίζω...!!!
Αν μπορούσα να πάρω ένα high class όπλο θα πήγαινα σίγουρα σε perazzi!

Καλησπέρα. Απόψε δεν έχει φωτό με το μονόκαννο !! .sarcastic.
4 τσίχλες τουφέκισα, οι 2 πέσανε, αλλά δεν κατάφερα να τις βρω !!!:( .buy buy. Καμιά 10αρια περάσανε όλες κι όλες... Δυνατός αέρας νοτιάς, που τρέλανε και τις τσίχλες κι εμένα!!! .kkk. και μάλλον και αύριο θα είναι το ίδιο ή και χειρότερα... :( :(

Status
Not open for further replies.
Back