ΆρηςΠρέπει να είναι σχετικό με αρχαίο θεό ... που έκανε το ίδιο επάγγελμα ...
![]()
.smashfrak.

ΆρηςΠρέπει να είναι σχετικό με αρχαίο θεό ... που έκανε το ίδιο επάγγελμα ...
![]()
.smashfrak.
Ωραίος Βασίλη . Πιστεύω ότι το φυσίγγι της υγρασίας είναι SIPE .CSB1 σε ξηρό καιρό σχετικά κ υγρασία sipe στα 32 γρ για τσίχλαΤο περπατητο που έλεγα το έκανα σήμερα με το φιλαράκι μου. 6:30 έφυγα από το σπίτι, 11:30 γύρισα, όλο ποδαρατο. Καθαρό κυνήγι οι 3,5 ώρες. Η μέρα για μένα ξεκίνησε πολύ στραβά, αλλά με καλή συνεργασία εν τέλει τα πήγαμε καλά και το ευχαριστηθηκαμε δεόντως. Όσον αφορά στο αποτέλεσμα 7 τσιχλες, 1 κοτσυφινα εγώ στο χέρι με 4 χαμένες και 1 νεραγκα χαμένο και ο φίλος 6 στο χέρι και 1 φαγωμενη από τον σκύλο, που έβαζε πολύ δόντι σημερα... Όταν λέω στραβά, καταρχάς με πέθανε στις αβαριες σήμερα η δεξιά του δικαννου αλλά μόνο στην πρώτη ώρα. Κάθε τρεις προσπάθειες οι δύο ήταν κλικ και η μία μόνο επιτυχής. Από κει και μετά έστρωσε. Δεύτερον η μέρα ήταν πολύ αρνητική για τα φυσιγγια (απόλυτη υγρασία και νοτιας) σε συνδυασμό με τον εκνευρισμό μου έφεραν ως αποτέλεσμα μέχρι τις εννιά περίπου να έχω τέσσερις στο χέρι και τέσσερις χαμένες, ενώ ο φίλος ευτυχώς μέχρι τότε 5 στο χέρι. Όλα αυτά έχοντας ρίξει ένα κουτί περίπου φυσιγγια ο φίλος και εγώ λίγο παραπάνω. Αλλαγή τόπου, ανεβαινουμε λίγο πιο ψηλά σε ρεματια (μέχρι τότε ήμασταν καμπο) και οι τσιχλες και τα κοτσυφια ήταν περιεργως αρκετά. Εκεί ρεφαρα και από τα επόμενα 7 πουλιά που έδωσαν ευκαιρία βολής, τα 4 μπήκαν γιλεκο, ενώ ένας κοτσυφας χωθηκε καψαλιασμενος στο ρέμα.. ο φίλος πρόσθεσε άλλη μια τσίχλα και έκανε το 6 σύνολο. Και εκεί κλείσαμε. Όπλο ο φίλος breda Altair Lusso 60 πόντους μουφα και πήγε εξαιρετικά το πρωί με τα J&B Commandos No9 (6,6€ τιμή χωριο) μετά συνέχισε με Express32 No9, αλλά δεν έριξε πολλές. Εγώ το πρωί δοκίμασα Ρουμελιωτη Νο8, το οποίο θεωρώ πως δεν κάνει για υγρασία. Μια κρεμασα που της πήρε πέντε μέτρα να καταλάβει ότι πέθανε, ενώ μου έφυγαν 4 φτερουγατες (η αλήθεια είναι ότι έμεινα και λίγο πίσω σε αυτες). Ιδιαίτερα θετικές εντυπώσεις και ευχάριστη έκπληξη το πρωί τα skeet 24gr No9,5 που πήρα τις άλλες τρεις, ενώ οι υπόλοιπες έγιναν αφού βγήκε καλά ο ήλιος και έκοψε η πολλή υγρασία με σταθερά αγαπημένα ΗΙΤ8 Νο9. Ο σκυλακος δεν μας έκανε τα χατηρια σήμερα, δεν ξέρω τι φταίει, υγρασία ; ηλικία; (είναι γερακος) είχε και καιρό να κυνηγήσει, είχε τάση να ξεσκιζει τις απορταρισμενες, 2 του τις προλάβαμε αλλά μια την κομματιασε.
Πρώτα ο Θεός ξανά Σάββατο πρωί για την ίδια δουλειά
![]()
Δώσε πόνο ντοκ.shoot.Το περπατητο που έλεγα το έκανα σήμερα με το φιλαράκι μου. 6:30 έφυγα από το σπίτι, 11:30 γύρισα, όλο ποδαρατο. Καθαρό κυνήγι οι 3,5 ώρες. Η μέρα για μένα ξεκίνησε πολύ στραβά, αλλά με καλή συνεργασία εν τέλει τα πήγαμε καλά και το ευχαριστηθηκαμε δεόντως. Όσον αφορά στο αποτέλεσμα 7 τσιχλες, 1 κοτσυφινα εγώ στο χέρι με 4 χαμένες και 1 νεραγκα χαμένο και ο φίλος 6 στο χέρι και 1 φαγωμενη από τον σκύλο, που έβαζε πολύ δόντι σημερα... Όταν λέω στραβά, καταρχάς με πέθανε στις αβαριες σήμερα η δεξιά του δικαννου αλλά μόνο στην πρώτη ώρα. Κάθε τρεις προσπάθειες οι δύο ήταν κλικ και η μία μόνο επιτυχής. Από κει και μετά έστρωσε. Δεύτερον η μέρα ήταν πολύ αρνητική για τα φυσιγγια (απόλυτη υγρασία και νοτιας) σε συνδυασμό με τον εκνευρισμό μου έφεραν ως αποτέλεσμα μέχρι τις εννιά περίπου να έχω τέσσερις στο χέρι και τέσσερις χαμένες, ενώ ο φίλος ευτυχώς μέχρι τότε 5 στο χέρι. Όλα αυτά έχοντας ρίξει ένα κουτί περίπου φυσιγγια ο φίλος και εγώ λίγο παραπάνω. Αλλαγή τόπου, ανεβαινουμε λίγο πιο ψηλά σε ρεματια (μέχρι τότε ήμασταν καμπο) και οι τσιχλες και τα κοτσυφια ήταν περιεργως αρκετά. Εκεί ρεφαρα και από τα επόμενα 7 πουλιά που έδωσαν ευκαιρία βολής, τα 4 μπήκαν γιλεκο, ενώ ένας κοτσυφας χωθηκε καψαλιασμενος στο ρέμα.. ο φίλος πρόσθεσε άλλη μια τσίχλα και έκανε το 6 σύνολο. Και εκεί κλείσαμε. Όπλο ο φίλος breda Altair Lusso 60 πόντους μουφα και πήγε εξαιρετικά το πρωί με τα J&B Commandos No9 (6,6€ τιμή χωριο) μετά συνέχισε με Express32 No9, αλλά δεν έριξε πολλές. Εγώ το πρωί δοκίμασα Ρουμελιωτη Νο8, το οποίο θεωρώ πως δεν κάνει για υγρασία. Μια κρεμασα που της πήρε πέντε μέτρα να καταλάβει ότι πέθανε, ενώ μου έφυγαν 4 φτερουγατες (η αλήθεια είναι ότι έμεινα και λίγο πίσω σε αυτες). Ιδιαίτερα θετικές εντυπώσεις και ευχάριστη έκπληξη το πρωί τα skeet 24gr No9,5 που πήρα τις άλλες τρεις, ενώ οι υπόλοιπες έγιναν αφού βγήκε καλά ο ήλιος και έκοψε η πολλή υγρασία με σταθερά αγαπημένα ΗΙΤ8 Νο9. Ο σκυλακος δεν μας έκανε τα χατηρια σήμερα, δεν ξέρω τι φταίει, υγρασία ; ηλικία; (είναι γερακος) είχε και καιρό να κυνηγήσει, είχε τάση να ξεσκιζει τις απορταρισμενες, 2 του τις προλάβαμε αλλά μια την κομματιασε.
![]()
και η s4 δουλευε σημερα και γενικα με αναποδους καιρουςΩραίος Βασίλη . Πιστεύω ότι το φυσίγγι της υγρασίας είναι SIPE .CSB1 σε ξηρό καιρό σχετικά κ υγρασία sipe στα 32 γρ για τσίχλα
Το περπατητο που έλεγα το έκανα σήμερα με το φιλαράκι μου. 6:30 έφυγα από το σπίτι, 11:30 γύρισα, όλο ποδαρατο. Καθαρό κυνήγι οι 3,5 ώρες. Η μέρα για μένα ξεκίνησε πολύ στραβά, αλλά με καλή συνεργασία εν τέλει τα πήγαμε καλά και το ευχαριστηθηκαμε δεόντως. Όσον αφορά στο αποτέλεσμα 7 τσιχλες, 1 κοτσυφινα εγώ στο χέρι με 4 χαμένες και 1 νεραγκα χαμένο και ο φίλος 6 στο χέρι και 1 φαγωμενη από τον σκύλο, που έβαζε πολύ δόντι σημερα... Όταν λέω στραβά, καταρχάς με πέθανε στις αβαριες σήμερα η δεξιά του δικαννου αλλά μόνο στην πρώτη ώρα. Κάθε τρεις προσπάθειες οι δύο ήταν κλικ και η μία μόνο επιτυχής. Από κει και μετά έστρωσε. Δεύτερον η μέρα ήταν πολύ αρνητική για τα φυσιγγια (απόλυτη υγρασία και νοτιας) σε συνδυασμό με τον εκνευρισμό μου έφεραν ως αποτέλεσμα μέχρι τις εννιά περίπου να έχω τέσσερις στο χέρι και τέσσερις χαμένες, ενώ ο φίλος ευτυχώς μέχρι τότε 5 στο χέρι. Όλα αυτά έχοντας ρίξει ένα κουτί περίπου φυσιγγια ο φίλος και εγώ λίγο παραπάνω. Αλλαγή τόπου, ανεβαινουμε λίγο πιο ψηλά σε ρεματια (μέχρι τότε ήμασταν καμπο) και οι τσιχλες και τα κοτσυφια ήταν περιεργως αρκετά. Εκεί ρεφαρα και από τα επόμενα 7 πουλιά που έδωσαν ευκαιρία βολής, τα 4 μπήκαν γιλεκο, ενώ ένας κοτσυφας χωθηκε καψαλιασμενος στο ρέμα.. ο φίλος πρόσθεσε άλλη μια τσίχλα και έκανε το 6 σύνολο. Και εκεί κλείσαμε. Όπλο ο φίλος breda Altair Lusso 60 πόντους μουφα και πήγε εξαιρετικά το πρωί με τα J&B Commandos No9 (6,6€ τιμή χωριο) μετά συνέχισε με Express32 No9, αλλά δεν έριξε πολλές. Εγώ το πρωί δοκίμασα Ρουμελιωτη Νο8, το οποίο θεωρώ πως δεν κάνει για υγρασία. Μια κρεμασα που της πήρε πέντε μέτρα να καταλάβει ότι πέθανε, ενώ μου έφυγαν 4 φτερουγατες (η αλήθεια είναι ότι έμεινα και λίγο πίσω σε αυτες). Ιδιαίτερα θετικές εντυπώσεις και ευχάριστη έκπληξη το πρωί τα skeet 24gr No9,5 που πήρα τις άλλες τρεις, ενώ οι υπόλοιπες έγιναν αφού βγήκε καλά ο ήλιος και έκοψε η πολλή υγρασία με σταθερά αγαπημένα ΗΙΤ8 Νο9. Ο σκυλακος δεν μας έκανε τα χατηρια σήμερα, δεν ξέρω τι φταίει, υγρασία ; ηλικία; (είναι γερακος) είχε και καιρό να κυνηγήσει, είχε τάση να ξεσκιζει τις απορταρισμενες, 2 του τις προλάβαμε αλλά μια την κομματιασε.
![]()
Ωραίος ο γιατρός μια χαρά τα φυσίγγια skeet ,τιμη,ανακρουση, νούμερο φτιαξε το δικαννο Βασίλη γιατί όπως λέει Τάσος πότε δεν ξέρεις μια τσίχλα χαμένη υποφέρετε όσο να ναι αλλά κάνας λαγός η φασσα .Το σκητακι θαυματουργό, ξερες όλες και μηδέν αίματα. Ανακρουση σα χάδι. Όταν τελειώσω τα Mezzo θα τα καθιερωσω. Και 5,5€/κουτι
Μπράβο Βασίλη !Το περπατητο που έλεγα το έκανα σήμερα με το φιλαράκι μου. 6:30 έφυγα από το σπίτι, 11:30 γύρισα, όλο ποδαρατο. Καθαρό κυνήγι οι 3,5 ώρες. Η μέρα για μένα ξεκίνησε πολύ στραβά, αλλά με καλή συνεργασία εν τέλει τα πήγαμε καλά και το ευχαριστηθηκαμε δεόντως. Όσον αφορά στο αποτέλεσμα 7 τσιχλες, 1 κοτσυφινα εγώ στο χέρι με 4 χαμένες και 1 νεραγκα χαμένο και ο φίλος 6 στο χέρι και 1 φαγωμενη από τον σκύλο, που έβαζε πολύ δόντι σημερα... Όταν λέω στραβά, καταρχάς με πέθανε στις αβαριες σήμερα η δεξιά του δικαννου αλλά μόνο στην πρώτη ώρα. Κάθε τρεις προσπάθειες οι δύο ήταν κλικ και η μία μόνο επιτυχής. Από κει και μετά έστρωσε. Δεύτερον η μέρα ήταν πολύ αρνητική για τα φυσιγγια (απόλυτη υγρασία και νοτιας) σε συνδυασμό με τον εκνευρισμό μου έφεραν ως αποτέλεσμα μέχρι τις εννιά περίπου να έχω τέσσερις στο χέρι και τέσσερις χαμένες, ενώ ο φίλος ευτυχώς μέχρι τότε 5 στο χέρι. Όλα αυτά έχοντας ρίξει ένα κουτί περίπου φυσιγγια ο φίλος και εγώ λίγο παραπάνω. Αλλαγή τόπου, ανεβαινουμε λίγο πιο ψηλά σε ρεματια (μέχρι τότε ήμασταν καμπο) και οι τσιχλες και τα κοτσυφια ήταν περιεργως αρκετά. Εκεί ρεφαρα και από τα επόμενα 7 πουλιά που έδωσαν ευκαιρία βολής, τα 4 μπήκαν γιλεκο, ενώ ένας κοτσυφας χωθηκε καψαλιασμενος στο ρέμα.. ο φίλος πρόσθεσε άλλη μια τσίχλα και έκανε το 6 σύνολο. Και εκεί κλείσαμε. Όπλο ο φίλος breda Altair Lusso 60 πόντους μουφα και πήγε εξαιρετικά το πρωί με τα J&B Commandos No9 (6,6€ τιμή χωριο) μετά συνέχισε με Express32 No9, αλλά δεν έριξε πολλές. Εγώ το πρωί δοκίμασα Ρουμελιωτη Νο8, το οποίο θεωρώ πως δεν κάνει για υγρασία. Μια κρεμασα που της πήρε πέντε μέτρα να καταλάβει ότι πέθανε, ενώ μου έφυγαν 4 φτερουγατες (η αλήθεια είναι ότι έμεινα και λίγο πίσω σε αυτες). Ιδιαίτερα θετικές εντυπώσεις και ευχάριστη έκπληξη το πρωί τα skeet 24gr No9,5 που πήρα τις άλλες τρεις, ενώ οι υπόλοιπες έγιναν αφού βγήκε καλά ο ήλιος και έκοψε η πολλή υγρασία με σταθερά αγαπημένα ΗΙΤ8 Νο9. Ο σκυλακος δεν μας έκανε τα χατηρια σήμερα, δεν ξέρω τι φταίει, υγρασία ; ηλικία; (είναι γερακος) είχε και καιρό να κυνηγήσει, είχε τάση να ξεσκιζει τις απορταρισμενες, 2 του τις προλάβαμε αλλά μια την κομματιασε.
![]()
Ρε παλτό καμία μπεκάτσα είδατε?Το περπατητο που έλεγα το έκανα σήμερα με το φιλαράκι μου. 6:30 έφυγα από το σπίτι, 11:30 γύρισα, όλο ποδαρατο. Καθαρό κυνήγι οι 3,5 ώρες. Η μέρα για μένα ξεκίνησε πολύ στραβά, αλλά με καλή συνεργασία εν τέλει τα πήγαμε καλά και το ευχαριστηθηκαμε δεόντως. Όσον αφορά στο αποτέλεσμα 7 τσιχλες, 1 κοτσυφινα εγώ στο χέρι με 4 χαμένες και 1 νεραγκα χαμένο και ο φίλος 6 στο χέρι και 1 φαγωμενη από τον σκύλο, που έβαζε πολύ δόντι σημερα... Όταν λέω στραβά, καταρχάς με πέθανε στις αβαριες σήμερα η δεξιά του δικαννου αλλά μόνο στην πρώτη ώρα. Κάθε τρεις προσπάθειες οι δύο ήταν κλικ και η μία μόνο επιτυχής. Από κει και μετά έστρωσε. Δεύτερον η μέρα ήταν πολύ αρνητική για τα φυσιγγια (απόλυτη υγρασία και νοτιας) σε συνδυασμό με τον εκνευρισμό μου έφεραν ως αποτέλεσμα μέχρι τις εννιά περίπου να έχω τέσσερις στο χέρι και τέσσερις χαμένες, ενώ ο φίλος ευτυχώς μέχρι τότε 5 στο χέρι. Όλα αυτά έχοντας ρίξει ένα κουτί περίπου φυσιγγια ο φίλος και εγώ λίγο παραπάνω. Αλλαγή τόπου, ανεβαινουμε λίγο πιο ψηλά σε ρεματια (μέχρι τότε ήμασταν καμπο) και οι τσιχλες και τα κοτσυφια ήταν περιεργως αρκετά. Εκεί ρεφαρα και από τα επόμενα 7 πουλιά που έδωσαν ευκαιρία βολής, τα 4 μπήκαν γιλεκο, ενώ ένας κοτσυφας χωθηκε καψαλιασμενος στο ρέμα.. ο φίλος πρόσθεσε άλλη μια τσίχλα και έκανε το 6 σύνολο. Και εκεί κλείσαμε. Όπλο ο φίλος breda Altair Lusso 60 πόντους μουφα και πήγε εξαιρετικά το πρωί με τα J&B Commandos No9 (6,6€ τιμή χωριο) μετά συνέχισε με Express32 No9, αλλά δεν έριξε πολλές. Εγώ το πρωί δοκίμασα Ρουμελιωτη Νο8, το οποίο θεωρώ πως δεν κάνει για υγρασία. Μια κρεμασα που της πήρε πέντε μέτρα να καταλάβει ότι πέθανε, ενώ μου έφυγαν 4 φτερουγατες (η αλήθεια είναι ότι έμεινα και λίγο πίσω σε αυτες). Ιδιαίτερα θετικές εντυπώσεις και ευχάριστη έκπληξη το πρωί τα skeet 24gr No9,5 που πήρα τις άλλες τρεις, ενώ οι υπόλοιπες έγιναν αφού βγήκε καλά ο ήλιος και έκοψε η πολλή υγρασία με σταθερά αγαπημένα ΗΙΤ8 Νο9. Ο σκυλακος δεν μας έκανε τα χατηρια σήμερα, δεν ξέρω τι φταίει, υγρασία ; ηλικία; (είναι γερακος) είχε και καιρό να κυνηγήσει, είχε τάση να ξεσκιζει τις απορταρισμενες, 2 του τις προλάβαμε αλλά μια την κομματιασε.
![]()
Το περπατητο που έλεγα το έκανα σήμερα με το φιλαράκι μου. 6:30 έφυγα από το σπίτι, 11:30 γύρισα, όλο ποδαρατο. Καθαρό κυνήγι οι 3,5 ώρες. Η μέρα για μένα ξεκίνησε πολύ στραβά, αλλά με καλή συνεργασία εν τέλει τα πήγαμε καλά και το ευχαριστηθηκαμε δεόντως. Όσον αφορά στο αποτέλεσμα 7 τσιχλες, 1 κοτσυφινα εγώ στο χέρι με 4 χαμένες και 1 νεραγκα χαμένο και ο φίλος 6 στο χέρι και 1 φαγωμενη από τον σκύλο, που έβαζε πολύ δόντι σημερα... Όταν λέω στραβά, καταρχάς με πέθανε στις αβαριες σήμερα η δεξιά του δικαννου αλλά μόνο στην πρώτη ώρα. Κάθε τρεις προσπάθειες οι δύο ήταν κλικ και η μία μόνο επιτυχής. Από κει και μετά έστρωσε. Δεύτερον η μέρα ήταν πολύ αρνητική για τα φυσιγγια (απόλυτη υγρασία και νοτιας) σε συνδυασμό με τον εκνευρισμό μου έφεραν ως αποτέλεσμα μέχρι τις εννιά περίπου να έχω τέσσερις στο χέρι και τέσσερις χαμένες, ενώ ο φίλος ευτυχώς μέχρι τότε 5 στο χέρι. Όλα αυτά έχοντας ρίξει ένα κουτί περίπου φυσιγγια ο φίλος και εγώ λίγο παραπάνω. Αλλαγή τόπου, ανεβαινουμε λίγο πιο ψηλά σε ρεματια (μέχρι τότε ήμασταν καμπο) και οι τσιχλες και τα κοτσυφια ήταν περιεργως αρκετά. Εκεί ρεφαρα και από τα επόμενα 7 πουλιά που έδωσαν ευκαιρία βολής, τα 4 μπήκαν γιλεκο, ενώ ένας κοτσυφας χωθηκε καψαλιασμενος στο ρέμα.. ο φίλος πρόσθεσε άλλη μια τσίχλα και έκανε το 6 σύνολο. Και εκεί κλείσαμε. Όπλο ο φίλος breda Altair Lusso 60 πόντους μουφα και πήγε εξαιρετικά το πρωί με τα J&B Commandos No9 (6,6€ τιμή χωριο) μετά συνέχισε με Express32 No9, αλλά δεν έριξε πολλές. Εγώ το πρωί δοκίμασα Ρουμελιωτη Νο8, το οποίο θεωρώ πως δεν κάνει για υγρασία. Μια κρεμασα που της πήρε πέντε μέτρα να καταλάβει ότι πέθανε, ενώ μου έφυγαν 4 φτερουγατες (η αλήθεια είναι ότι έμεινα και λίγο πίσω σε αυτες). Ιδιαίτερα θετικές εντυπώσεις και ευχάριστη έκπληξη το πρωί τα skeet 24gr No9,5 που πήρα τις άλλες τρεις, ενώ οι υπόλοιπες έγιναν αφού βγήκε καλά ο ήλιος και έκοψε η πολλή υγρασία με σταθερά αγαπημένα ΗΙΤ8 Νο9. Ο σκυλακος δεν μας έκανε τα χατηρια σήμερα, δεν ξέρω τι φταίει, υγρασία ; ηλικία; (είναι γερακος) είχε και καιρό να κυνηγήσει, είχε τάση να ξεσκιζει τις απορταρισμενες, 2 του τις προλάβαμε αλλά μια την κομματιασε.
![]()
Η ορνιθολογικη είστε;Ρε παλτό καμία μπεκάτσα είδατε?
2*/3* 76εκ. Έχει υψηλο βαθμό δυσκολίας στο περπατητοΜπράβο Βασίλη.
Το δίκαννο 3-1 είναι το τσοκάρισμα;
Μπράβο ρε Bill πολύ σε χαίρομαι μου θυμίζεις τα νιάτα μουΤο περπατητο που έλεγα το έκανα σήμερα με το φιλαράκι μου. 6:30 έφυγα από το σπίτι, 11:30 γύρισα, όλο ποδαρατο. Καθαρό κυνήγι οι 3,5 ώρες. Η μέρα για μένα ξεκίνησε πολύ στραβά, αλλά με καλή συνεργασία εν τέλει τα πήγαμε καλά και το ευχαριστηθηκαμε δεόντως. Όσον αφορά στο αποτέλεσμα 7 τσιχλες, 1 κοτσυφινα εγώ στο χέρι με 4 χαμένες και 1 νεραγκα χαμένο και ο φίλος 6 στο χέρι και 1 φαγωμενη από τον σκύλο, που έβαζε πολύ δόντι σημερα... Όταν λέω στραβά, καταρχάς με πέθανε στις αβαριες σήμερα η δεξιά του δικαννου αλλά μόνο στην πρώτη ώρα. Κάθε τρεις προσπάθειες οι δύο ήταν κλικ και η μία μόνο επιτυχής. Από κει και μετά έστρωσε. Δεύτερον η μέρα ήταν πολύ αρνητική για τα φυσιγγια (απόλυτη υγρασία και νοτιας) σε συνδυασμό με τον εκνευρισμό μου έφεραν ως αποτέλεσμα μέχρι τις εννιά περίπου να έχω τέσσερις στο χέρι και τέσσερις χαμένες, ενώ ο φίλος ευτυχώς μέχρι τότε 5 στο χέρι. Όλα αυτά έχοντας ρίξει ένα κουτί περίπου φυσιγγια ο φίλος και εγώ λίγο παραπάνω. Αλλαγή τόπου, ανεβαινουμε λίγο πιο ψηλά σε ρεματια (μέχρι τότε ήμασταν καμπο) και οι τσιχλες και τα κοτσυφια ήταν περιεργως αρκετά. Εκεί ρεφαρα και από τα επόμενα 7 πουλιά που έδωσαν ευκαιρία βολής, τα 4 μπήκαν γιλεκο, ενώ ένας κοτσυφας χωθηκε καψαλιασμενος στο ρέμα.. ο φίλος πρόσθεσε άλλη μια τσίχλα και έκανε το 6 σύνολο. Και εκεί κλείσαμε. Όπλο ο φίλος breda Altair Lusso 60 πόντους μουφα και πήγε εξαιρετικά το πρωί με τα J&B Commandos No9 (6,6€ τιμή χωριο) μετά συνέχισε με Express32 No9, αλλά δεν έριξε πολλές. Εγώ το πρωί δοκίμασα Ρουμελιωτη Νο8, το οποίο θεωρώ πως δεν κάνει για υγρασία. Μια κρεμασα που της πήρε πέντε μέτρα να καταλάβει ότι πέθανε, ενώ μου έφυγαν 4 φτερουγατες (η αλήθεια είναι ότι έμεινα και λίγο πίσω σε αυτες). Ιδιαίτερα θετικές εντυπώσεις και ευχάριστη έκπληξη το πρωί τα skeet 24gr No9,5 που πήρα τις άλλες τρεις, ενώ οι υπόλοιπες έγιναν αφού βγήκε καλά ο ήλιος και έκοψε η πολλή υγρασία με σταθερά αγαπημένα ΗΙΤ8 Νο9. Ο σκυλακος δεν μας έκανε τα χατηρια σήμερα, δεν ξέρω τι φταίει, υγρασία ; ηλικία; (είναι γερακος) είχε και καιρό να κυνηγήσει, είχε τάση να ξεσκιζει τις απορταρισμενες, 2 του τις προλάβαμε αλλά μια την κομματιασε.
![]()
2*/3* 76εκ. Έχει υψηλο βαθμό δυσκολίας στο περπατητο
Είναι αυτές με το μεγάλο ράμφος....αν σου λέει κατιha haaaΗ ορνιθολογικη είστε;
Όχι βέβαια, Χριστούγεννα και αν, εγώ έχω πολλά χρόνια να δω
2*/3* 76εκ. Έχει υψηλο βαθμό δυσκολίας στο περπατητο
Ου ρεΕίναι αυτές με το μεγάλο ράμφος....αν σου λέει κατιha haaa
Θα έρθω Πάτρα να σου δείξω πως τις κυνηγάνε ρεεεεΟυ ρε![]()
Ο καιρός γαρ εγγύς!!!Όλο λόγια εισαι...
Το σκητακι θαυματουργό, ξερες όλες και μηδέν αίματα. Ανακρουση σα χάδι. Όταν τελειώσω τα Mezzo θα τα καθιερωσω. Και 5,5€/κουτι