D
DrV
Ηλία μιλάω για 15χλμ περπατητο θα κάψω σολες
BILL με 15 χλμ περπατητο φτανεις ΕρετριαΗλία μιλάω για 15χλμ περπατητο θα κάψω σολες
Αλήθεια λες τώρα?15 χιλιόμετρα για τσίχλες???παπούτσια πήρες στην black friday?????Ηλία μιλάω για 15χλμ περπατητο θα κάψω σολες
Ηλία μιλάω για 15χλμ περπατητο θα κάψω σολες
Πάρε και κανένα ισοτονικό μαζί,μην μας πάθεις και τιποτα"Είναι η δόση μου κύριε Παπαπέτρου"
Αυτο που μου κανει εντύπωση είναι η απουσία της κυριαρινας.
Γκρουλα
Για ορτυκια φιλεΦιλε μου για τρυγονια μιλας η για ορτυκια?
Μπράβο Νίκο, η πιο ωραία τσίχλα ειναι η άτιμη, ειδικά όταν ακους αυτο το κρρρρ........σπας τον αυχένα σουΥπάρχουν και αυτές Σπύρο σε μερικά κλασικά τους μέρη, αλλά σίγουρα είναι κατά πολύ λιγότερες σε σχέση με πέρυσι την ίδια εποχή...!
Με πολλή υπομονή, στο κατάλληλο καρτέρι, με καλή κάλυψη, αλλά και με "ψαγμένες" και "διαλεχτές" ντουφεκιές (το κυριότερο), είναι εφικτό ένα όμορφο "μπουκέτο" από δαύτες...!
(Εγώ, πάντως, για την ώρα καλούτσικα πάω με το συγκεκριμένο θήραμα...! Ελπίζω και σε ακόμη καλύτερη συνέχεια...!)
Nικόλα ψάξε τα περισσότερο τρωτά σημεία του όπλου σου , και κάνε μια μικρή καβάτσα απο ανταλλακτικά, γιατί ποτέ δε ξέρεις![]()
** Tι να σου κάνω που δεν πήρες benelli να μην βγάζει αβαρίες ha haaa![]()
Οποτε ακουω για δεντροτσιχλες κ γερακοτσιχλες μια εικονα μου έρχεται στο μυαλο..
Κυνηγι ν10 χριστογιαννης:
Φανης καραμπατζακης,πλαγιοκαννο αya, φυσιγγια express 32..
Ωραιες τουφεκιες σε ενα πανεμορφο πρωινο τοπιο στα βουνα της Μακεδονιας ..
Θυμαστε ταινιαρα μωρε??
Τι να πω δεν ξέρω τοσα χρόνια κυνηγάω τέτοια εποχή αυτό δεν το είχα ξανά δει . Ίσως να φταίει το οτι έχει αρκετή ζέστη ακόμη εδώ κάτω .Γιώργο ακριβώς το ίδιο παρατήρησα και εγώ σε πρόσφατο περπατητο...ενώ είχε πουλάκια φρυγανιά όντως πολύ μπροστά!
Νικόλα, αν θελεις πες μου, τι ανταλλακτικά έχεις πάρει;;;Κάστορα ήδη το έχω κάνει από την αρχή αυτό, αλλά... "αχρείαστα" να είναι (αν και αναλώσιμα...)!
Πήγα στα γρήγορα ένα απογευματινό ακριβώς για τρία τέταρτα στο χωριό μιας και ήμουν εκεί με το σχόλασμα. Πήγα σε ένα παλιό ποστάκι που πέρσι δεν είχε τίποτα αλλά σήμερα έδειξε πολλά.....
Μόλις κάθησα πέρναγαν ήδη πουλιά και με αυστηρά επιλεκτικές τουφεκιές για να μην καεί το μέρος αλλά κυρίως για να τις βρίσκω μιας και έχει πυκνό γύρω, έκανα τελικά 6 πουλάκια και δυστηχως έχασα μια που σκάλωσε σε μια ελιά. Πέρασαν αρκετές ακόμα μέχρι αργά από δεξιά και αριστερά αλλά δεν θα τα έβρισκα όποτε έμεινα να τις κοιτάω. Μονοτούφεκες έπεσαν όλες και όπως βλέπετε από φυσηγγια τουρλού τουρλού, ουράνιο τόξο......
Πλάγιο μπαικαλ 58 και με όλα τα φυσηγγια όλα τα πουλιά καθαρά και ακαριαία. Αποστάσεις από 10 έως 30 μέτρα. Όλα τα φυσηγγια ήταν υπέροχα αλλά τα Oscar τις έκαιγαν.....
Πολλή ωραία ήταν......
![]()
Αν και δεν είμαι φαν του είδους(το περπατητο εννοώ) και εμένα μου έκανε μεγάλη εντύπωση η τόση καχυποψία των πουλιών....και να σημειωθεί πως δεν είχε συναδέλφους τριγύρω!Τι να πω δεν ξέρω τοσα χρόνια κυνηγάω τέτοια εποχή αυτό δεν το είχα ξανά δει . Ίσως να φταίει το οτι έχει αρκετή ζέστη ακόμη εδώ κάτω .