αν και στο τέλος παρουσίασαν κάποιες αβαρίες!
Δηλαδή Ηλία...;
(Εμένα, πάντως, στο δικό μου SKB, δεν μου έχει τύχει κάτι τέτοιο μέχρι στιγμής...)
Last edited:
αν και στο τέλος παρουσίασαν κάποιες αβαρίες!
Αν δεν βαριέσαι ρίξε μια ματιά στο τοπικ skb και αν θέλεις το συνεχίζουμε εκει.offΔηλαδή Ηλία...;
(Εμένα, πάντως, στο δικό μου SKB, δεν μου έχει τύχει κάτι τέτοιο μέχρι στιγμής...)
Τασο απο οτι φαινεται μεχρι τωρα, αυτο το φαινομενο ειναι παντουΠροχτες ειχα παει να βοηθησω ενα φιλο να σακιασουμε κατι ελιες..
Αφου τελειώσαμε γυρισα απο ακρη σε ακρη το λιοστασι (πανω απο διακοσες ριζες)κ δεν σηκωσα μια τσιχλα εκτος απο μερικα κοτσυφια..
Για μια ακομα χρονια βλεπω να κοπαναω τα φυσιγγια στην..κεφαλα μου..
Μακαρι φιλε να ειναι ετσι...απλα δεν ειδα ουτε ενα πουλι να ανεμίζει....και οταν λεω μακαρι να ειναι ετσι το εννοω διοτι και γω σκ ξεποδαριαζομαι!Διευκρινιζω λοιπον μηπ ς παρεξηγηθω και φανω κλασσικος ζηλιαρης κυνηγος: Δεν με ενδιαφέρει αν ο αλλος εκανε 20 και εγω 0...με ενδιαφερει να εχει πουλια..Φίλε Στέφανε το ενδεχόμενο να έχουν γερά πόδια και όχι μεγάλο καταψύκτη το σκέφτηκες?
Μακαρι φιλε να ειναι ετσι...απλα δεν ειδα ουτε ενα πουλι να ανεμίζει....και οταν λεω μακαρι να ειναι ετσι το εννοω διοτι και γω σκ ξεποδαριαζομαι!Διευκρινιζω λοιπον μηπ ς παρεξηγηθω και φανω κλασσικος ζηλιαρης κυνηγος: Δεν με ενδιαφέρει αν ο αλλος εκανε 20 και εγω 0...με ενδιαφερει να εχει πουλια..
Φίλε Στέφανε το ενδεχόμενο να έχουν γερά πόδια και όχι μεγάλο καταψύκτη το σκέφτηκες?
Συμφωνώ!Εχει πουλια....
Δεν ευνοουν οι καιρικες συνθηκες.
Πιο σιγουρα συμπερασματα και περισσοτερη....αισιοδοξια,θα εχουμε αν "σφιξει" λιγο ο καιρος!![]()
Εύχομαι να μην είναι σαν το "λεφτά υπάρχουν "Εχει πουλια....
Δεν ευνοουν οι καιρικες συνθηκες.
Πιο σιγουρα συμπερασματα και περισσοτερη....αισιοδοξια,θα εχουμε αν "σφιξει" λιγο ο καιρος!![]()
Οπου πας εσυ δεν υπαρχουνΕύχομαι να μην είναι σαν το "λεφτά υπάρχουν "![]()
Nικόλα ψάξε τα περισσότερο τρωτά σημεία του όπλου σου , και κάνε μια μικρή καβάτσα απο ανταλλακτικά, γιατί ποτέ δε ξέρειςγνήσια ανταλλακτικά SKB
Προχτες ειχα παει να βοηθησω ενα φιλο να σακιασουμε κατι ελιες..
Αφου τελειώσαμε γυρισα απο ακρη σε ακρη το λιοστασι (πανω απο διακοσες ριζες)κ δεν σηκωσα μια τσιχλα εκτος απο μερικα κοτσυφια..
Για μια ακομα χρονια βλεπω να κοπαναω τα φυσιγγια στην..κεφαλα μου..