Τσίχλα-Κοτσύφι-Αρχείο

Status
Not open for further replies.
Εάν... αναρωτιέστε, φίλοι μου, γιατί δεν έγραψα κυνηγετικό ραπόρτο χτες το βραδάκι... η απάντηση είναι πως... απλώς, δεν πήγα καν...!
Έβρεχε μέχρι τις 16:30 και δεν μου "έκανε καρδιά" να ξεκινήσω...! Μετά που άρχισε και ξαστέρωνε, είχα ήδη αρχίσει και βαριόμουνα/χαλάρωνα (σκέφτηκα "πού να τρέχω τώρα αδερφέ...;"), και έτσι... κάθισα στη ζεστούλα του σπιτιού και "χάζεψα" λίγο στην TV την εθνική μπάσκετ...!
Σήμερα, όμως, θα πάω απογιεματινό και θα σας ενημερώσω...

Προχτες ειχα παει να βοηθησω ενα φιλο να σακιασουμε κατι ελιες..
Αφου τελειώσαμε γυρισα απο ακρη σε ακρη το λιοστασι (πανω απο διακοσες ριζες)κ δεν σηκωσα μια τσιχλα εκτος απο μερικα κοτσυφια..
Για μια ακομα χρονια βλεπω να κοπαναω τα φυσιγγια στην..κεφαλα μου..

Αφου τελειώσαμε γυρισα απο ακρη σε ακρη το λιοστασι (πανω απο διακοσες ριζες)κ δεν σηκωσα μια τσιχλα εκτος απο μερικα κοτσυφια..
Τασο απο οτι φαινεται μεχρι τωρα, αυτο το φαινομενο ειναι παντου:(.hunter..hunter.1.shoot. Γιοκ

Πήγα σήμερα, λοιπόν, για απογευματινό, και τα πουλιά ήταν πολύ λίγα και πολύ καθυστερημένα (μετά τις 17:20)...!
Περνούσαν σαν "βέλη" μέσα στο μισοσκόταδο και ήταν αδύνατο να χτυπήσω πάνω από αυτές τις 4 κίχλες, τις οποίες και καρπώθηκα με τα "χίλια ζόρια"...!!!
(Και χτες, που δεν πήγα, η ίδια "φτώχεια" επικράτησε, απ' ό,τι με ενημέρωσε φίλος τσιχλάς που είχε πάει...!)

Last edited:
Εγώ χθές λόγω δουλειάς βρέθηκα σε μια φαρμακευτική στο Πικέρμι. Έκανα λοιπόν μια βόλτα απο πύργο Πετρεζά και γύρω γύρω..ε λοιπόν μόνο ψαρώνια καρακάξες και δεκαοχτούρες..Τώρα καποιοι στο fb με 15-20 τσίχλες σε Μεσόγεια και Ανάβυσσο μάλλον έχουν μεγάλο καταψύκτη!

Φίλε Στέφανε το ενδεχόμενο να έχουν γερά πόδια και όχι μεγάλο καταψύκτη το σκέφτηκες?
Μακαρι φιλε να ειναι ετσι...απλα δεν ειδα ουτε ενα πουλι να ανεμίζει....και οταν λεω μακαρι να ειναι ετσι το εννοω διοτι και γω σκ ξεποδαριαζομαι!Διευκρινιζω λοιπον μηπ ς παρεξηγηθω και φανω κλασσικος ζηλιαρης κυνηγος: Δεν με ενδιαφέρει αν ο αλλος εκανε 20 και εγω 0...με ενδιαφερει να εχει πουλια..

Μακαρι φιλε να ειναι ετσι...απλα δεν ειδα ουτε ενα πουλι να ανεμίζει....και οταν λεω μακαρι να ειναι ετσι το εννοω διοτι και γω σκ ξεποδαριαζομαι!Διευκρινιζω λοιπον μηπ ς παρεξηγηθω και φανω κλασσικος ζηλιαρης κυνηγος: Δεν με ενδιαφέρει αν ο αλλος εκανε 20 και εγω 0...με ενδιαφερει να εχει πουλια..

πουλιά ........ δεν έχει. Τέλος.:(:(:(

Φίλε Στέφανε το ενδεχόμενο να έχουν γερά πόδια και όχι μεγάλο καταψύκτη το σκέφτηκες?
.well done.

Εγώ...εδώ και 4 μέρες....κάθε πρωί που περιμένω το σχολικό για να πάρει την κόρη μου.....ακούω τουφεκίδι!
Το ίδιο ισχύει και όταν γυρνάω από το γραφείο! Εντάξει...δεν καίγεται ο τόπος....αλλά κάτι γίνεται!
Δεν νομίζω να τουφεκάνε καρακάξες και 18ούρια!
Μιλάω για τα Καλύβια Θορικού!

Εχει πουλια....
Δεν ευνοουν οι καιρικες συνθηκες.
Πιο σιγουρα συμπερασματα και περισσοτερη....αισιοδοξια,θα εχουμε αν "σφιξει" λιγο ο καιρος!:)
Συμφωνώ!
Το σαββατο που ήμουν για φασσες, σε μεγάλα ρεματα και πουρναρες ειχε αρκετά τσιχλοκοτσυφα.
Αυτο που μου κανει εντύπωση είναι η απουσία της κυριαρινας.

γνήσια ανταλλακτικά SKB
Nικόλα ψάξε τα περισσότερο τρωτά σημεία του όπλου σου , και κάνε μια μικρή καβάτσα απο ανταλλακτικά, γιατί ποτέ δε ξέρεις :)

** Tι να σου κάνω που δεν πήρες benelli να μην βγάζει αβαρίες ha haaa.yel..yel.

Παιζουνε και του χρονου, μη νομιζεις

Σημερα περπατητο μονος μου, στο καμπο Ν. Καβαλας, ελαχιστα πουλια, με αρκετο κοσμο ακομα σε ελιες, και αμπελια...εκανα 4 τσιχλες,..
Πρωτοδοκιμασα τα φυσσιγια του ρουμελιωτη τα 32αρια με CSB1...τα εριξα με το Γκρουλα (παγιωθηκε σε μονιμο οπλο κυνηγιου;)) και μου αρεσε πααρα πολυ....well done.

Status
Not open for further replies.
Back