Μετά τη χθεσινή φόλα στο απογευματινό, και τη σημερινή πρωινή στις φάσσες, έκατσα και καθάρισα το 16αρι ... Αλλά μετά το μεσημεριανό φαγητό, με έτρωγε ο κ@λος μου για άλλη μια βόλτα ... Επειδή όμως δεν μπορούσα να κάτσω ως αργά στο απογευματινό, γιατί έπρεπε να φύγω νωρίς να έρθω στο κ@λοΧανείο, πήρα το ρώσο και πήγα στο καρτέρι από τις 3.00' ... χωρίς να ελπίζω βέβαια τίποτα, απλά έτσι για να περάσει καμιά ωρίτσα. Και πράγματι για μια ώρα δεν φάνηκε φτερό! Αφού έκανα 2-3 τσιγάρα, είχα βαρεθεί, και σκεφτόμουν να φύγω, κατά τις 4.00' περνάει μια τσίχλα από πάνω μου, της ρίχνω μια ρουαγιάλ, αλλά πέρασε μπροστά της, κρίνοντας από το χαρακτηριστικό "φρενάρισμα" στον αέρα ... Και φυσικά αμέσως μετά το μπαμ πέρασαν άλλες 3, κοντά-μακριά ... ατουφέκιστες. Φτου γμτ κι άλλη φόλα !!! σκέφτομαι ...

Όμως φαίνεται ότι η θεά Άρτεμις δεν ήθελε να με αφήσει "παραπονεμένο" την ημέρα της γιορτής μου ...

Σε λίγο περνάει μια, σε τραβέρσα, της ρίχνω ένα tordo dispersante και πέφτει, αρκετά μακριά ... Τρέχω και την παίρνω και τότε περνάει άλλη μια της ρίχνω ένα tordo 30 και πέφτει στουπί κι αυτή. Πήγα και τη μάζεψα κι αυτή κι έφυγα, έτσι κι αλλιώς έπρεπε να φύγω, αλλά δεν ήθελα και τίποτα άλλο. Τις ευχαριστήθηκα γιατί και οι 2 ήταν ωραίες τουφεκιές, και αρκετά μακρινές, αφού μάλιστα απόρησα, ειδικά για το διασποράς! Όμως και οι 2 πέσανε ξερές και τις βρήκα αμέσως. Τέλος καλό ... ΟΚ ...