Φτηστω να μην το ματιασεις....banana.απογευματινό σήμερα
είδα 1![]()
Φτηστω να μην το ματιασεις....banana.
Και αφήνεις το Μάκη να τρέχει από δω κι από κει;Για πολλα πουλια δεν ξερω να σας πω, αλλα αμα θελετε για ενα, κατι θα γινειha haaa
Αφου το ειδε ειπε, απο μακρυαΚαι αφήνεις το Μάκη να τρέχει από δω κι από κει;![]()
Δεν έχει δράμι άρες για το θηρίο;Αφου το ειδε ειπε, απο μακρυα![]()
Άμα περπατήσεις θα σηκώσεις πουλιά!Πουλιά δεν έχει κάτω καθόλου, αλλά έχω ανάγκη να βγω. Αύριο πουρνο πουρνο δικαννο στον ώμο και φσοοοο
Ρωτα τονha haaaΔεν έχει δράμι άρες για το θηρίο;![]()
Στο περπατητο όντως έχει πουλιά αλλά το θέμα είναι οτι φέτος έχω παρατηρήσει οτι είναι πολύ ανήσυχα . Πρώτη χρονιά βλέπω να φεύγουν αρκετά πριν τα πλησιασω τετοια εποχή , συνήθως αυτό γίνεται τελος Γενάρη με Φλεβάρη που έχουν πονηρεψει .Άμα περπατήσεις θα σηκώσεις πουλιά!
ξεχασα να πω, οτι αφηνει λιγη βρωμιαΣημερα περπατητο μονος μου, στο καμπο Ν. Καβαλας, ελαχιστα πουλια, με αρκετο κοσμο ακομα σε ελιες, και αμπελια...εκανα 4 τσιχλες,..
Πρωτοδοκιμασα τα φυσσιγια του ρουμελιωτη τα 32αρια με CSB1...τα εριξα με το Γκρουλα (παγιωθηκε σε μονιμο οπλο κυνηγιου) και μου αρεσε πααρα πολυ...
![]()
Στο περπατητο όντως έχει πουλιά αλλά το θέμα είναι οτι φέτος έχω παρατηρήσει οτι είναι πολύ ανήσυχα . Πρώτη χρονιά βλέπω να φεύγουν αρκετά πριν τα πλησιασω τετοια εποχή , συνήθως αυτό γίνεται τελος Γενάρη με Φλεβάρη που έχουν πονηρεψει .
Γιώργο ακριβώς το ίδιο παρατήρησα και εγώ σε πρόσφατο περπατητο...ενώ είχε πουλάκια φρυγανιά όντως πολύ μπροστά!Στο περπατητο όντως έχει πουλιά αλλά το θέμα είναι οτι φέτος έχω παρατηρήσει οτι είναι πολύ ανήσυχα . Πρώτη χρονιά βλέπω να φεύγουν αρκετά πριν τα πλησιασω τετοια εποχή , συνήθως αυτό γίνεται τελος Γενάρη με Φλεβάρη που έχουν πονηρεψει .
Συναντήθηκα και με εναν τσοπάνη και πιασαμε την κουβέντα και μου λεει οτι μια μερα τελη Σεπτέμβρη ακουγε συνεχεια τουφεκιες που ειναι ανικουστο για το βουνο επειδή δεν κραταει τρυγόνια.Πηγε και ειχαν βαρεσει πάνω απο 65 δυο ατομα.Αφου λεει οτι τρομαξε αφου σηκωνε και περπατοντας.Την επομενη μερα άλλα 15 αυτοι οι δυο
Φυσικα με κραχτη....
Να δούμε εμείς οι νέοι αν θα βρίσκουμε ορτυκακι τα επομενα χρονια.Ιταλια θα γινουμε...