Τσίχλα-Κοτσύφι-Αρχείο

Status
Not open for further replies.
Μαγκες μου οταν γραφει ενας διαχειριστής να μένουμε στο θεμα μην τον γραφετε στα παλαιότερα των υποδημάτων σας, σας παρακαλώ! Παντα φιλικά το λεω, ας εχουμε μια τάξη μας βοηθάει όλους! Διέγραψα ολα τα εκτος θεματος!

Μαγκες μου οταν γραφει ενας διαχειριστής να μένουμε στο θεμα μην τον γραφετε στα παλαιότερα των υποδημάτων σας, σας παρακαλώ! Παντα φιλικά το λεω, ας εχουμε μια τάξη μας βοηθάει όλους! Διέγραψα ολα τα εκτος θεματος!

YESSIR!!!
.shake. .cool.

YESSIR!!!
.shake. .cool.

Σαν ρώσικο μοντέλο μου φάνηκε αυτό .sarcastic.

Σήμερα πήγε κανένας κυνήγι; Άλιμο πάντως δεν έχει ξημερώσει από τη συννεφιά, μαυρίλα και βροχή, που να πετάξει τσίχλα; Ευτυχώς έχω κάτι κοτσυφάκια στα γειτονικά δέντρα να μου κάνουν παρέα.

Σήμερα πήγε κανένας κυνήγι; Άλιμο πάντως δεν έχει ξημερώσει από τη συννεφιά, μαυρίλα και βροχή, που να πετάξει τσίχλα; Ευτυχώς έχω κάτι κοτσυφάκια στα γειτονικά δέντρα να μου κάνουν παρέα.
Νοτιας ζέστη και 24 βαθμοί
.hair.

Ποιος να πάει και πού?? ΑττικοΒοιωτία...2 νεκροί κυνηγοί....και δεν έχουν βρεί τον ένα ακόμα!
Δυτική ΑττικοΒοιωτία....στα κλασσικά τσιχλοτόπια...με τόση κακοκαιρία...δεν νομίζω να βγεί κανένας!

Σκληρό αγόρι......love1.

Χαλια μαυρα!10 τηλεφωνα εχω κανει και ολοι μου λενε τα ιδια.Δεν υπαρχει τιποτα!Τσιχλοκοτσυφες πουθενα στον οριζοντα.
Μας βλεπω να ντουφεκαμε περιπτερα,εκει εχει τσιχλες παντα.sarcastic.

Όποιος περιμένει...να βρει πουλιά να ανεμίζουν στις περιοχές που είχε κακοκαιρία....καλύτερα να πάει σε περίπτερο!
Τα πουλάκια θα ηρέμήσουν από την ερχόμενη εβδομάδα...και θα ανεμίσουν ξανά!

Όποιος περιμένει...να βρει πουλιά να ανεμίζουν στις περιοχές που είχε κακοκαιρία....καλύτερα να πάει σε περίπτερο!
Τα πουλάκια θα ηρέμήσουν από την ερχόμενη εβδομάδα...και θα ανεμίσουν ξανά!

Μην βιαζεσαι συναδελφε για συμπερασματα.Σε καποιες περιοχες δεν υπαρχει ψυχη και σε αλλες γινεται χαμος.
Οταν η περιοχη κρατει πουλια,ακομα και με βροχη,θα κινηθουν για βοσκη.Αμα δεν κραταει,τι να ηρεμησουν?
Τα βουνα και τα δεντρα?

Καμία βιασύνη...
Η εμπειρία μου λέει....ότι ακόμα και πουλιά να κρατάει μια περιοχή...μετά από θεομηνία...για 1 με 2 μέρες....τα πουλιά....εξαφανίζονται! Ας μην ξεχνάμε ότι ακόμα...για την ΑττικοΒοιωτία και μέρος της Πελοπονήσου....το φαινόμενο είναι μεν σε ύφεση...αλλά σε εξέλιξη.

Καλησπέρα τσιχλάδες :)

Με το πρώτο καλό κρύο θα δούμε μπόλικα πουλιά.
Έμαθα από φίλο που έχει επαγγελματική δραστηριότητα σε γειτονική χώρα ότι τα τσιχλοκότσυφα φέτος υπάρχουν σε πολύ μεγάλους αριθμούς , περισσότερους από πέρυσι.
Λίγο "σπρώξιμο" θέλουν μόνο;)

Καλησπέρα τσιχλάδες :)

Με το πρώτο καλό κρύο θα δούμε μπόλικα πουλιά.
Έμαθα από φίλο που έχει επαγγελματική δραστηριότητα σε γειτονική χώρα ότι τα τσιχλοκότσυφα φέτος υπάρχουν σε πολύ μεγάλους αριθμούς , περισσότερους από πέρυσι.
Λίγο "σπρώξιμο" θέλουν μόνο;)
θα παμε να τα βρουμε?η θα τα περιμενουμε εντος?οπως κ να εχει παω για φυσιγγια.sarcastic.

θα παμε να τα βρουμε?η θα τα περιμενουμε εντος?οπως κ να εχει παω για φυσιγγια.sarcastic.
Φυσικά και θα πάμε να τα βρούμε , άλλωστε στα Δυτικά έχουμε ανοίξει λογαριασμό φέτος .sarcastic.
Να είσαι πάνω από το τηλέφωνο να περιμένεις "σινιάλο" .
Πάρε κ φυσίγγια , μπόλικα .banana.

Status
Not open for further replies.
Back