Μαγκες μου οταν γραφει ενας διαχειριστής να μένουμε στο θεμα μην τον γραφετε στα παλαιότερα των υποδημάτων σας, σας παρακαλώ! Παντα φιλικά το λεω, ας εχουμε μια τάξη μας βοηθάει όλους! Διέγραψα ολα τα εκτος θεματος!
YESSIR!!!
.shake. .cool.
Νοτιας ζέστη και 24 βαθμοίΣαν ρώσικο μοντέλο μου φάνηκε αυτό
Σήμερα πήγε κανένας κυνήγι; Άλιμο πάντως δεν έχει ξημερώσει από τη συννεφιά, μαυρίλα και βροχή, που να πετάξει τσίχλα; Ευτυχώς έχω κάτι κοτσυφάκια στα γειτονικά δέντρα να μου κάνουν παρέα.
Σαν ρώσικο μοντέλο μου φάνηκε αυτό
Σήμερα πήγε κανένας κυνήγι; Άλιμο πάντως δεν έχει ξημερώσει από τη συννεφιά, μαυρίλα και βροχή, που να πετάξει τσίχλα; Ευτυχώς έχω κάτι κοτσυφάκια στα γειτονικά δέντρα να μου κάνουν παρέα.
Σκληρό αγόρι.....Μαγκες μου οταν γραφει ενας διαχειριστής να μένουμε στο θεμα μην τον γραφετε στα παλαιότερα των υποδημάτων σας, σας παρακαλώ! Παντα φιλικά το λεω, ας εχουμε μια τάξη μας βοηθάει όλους! Διέγραψα ολα τα εκτος θεματος!
Χαλια μαυρα!10 τηλεφωνα εχω κανει και ολοι μου λενε τα ιδια.Δεν υπαρχει τιποτα!Τσιχλοκοτσυφες πουθενα στον οριζοντα.
Μας βλεπω να ντουφεκαμε περιπτερα,εκει εχει τσιχλες παντα![]()
Όποιος περιμένει...να βρει πουλιά να ανεμίζουν στις περιοχές που είχε κακοκαιρία....καλύτερα να πάει σε περίπτερο!
Τα πουλάκια θα ηρέμήσουν από την ερχόμενη εβδομάδα...και θα ανεμίσουν ξανά!
θα παμε να τα βρουμε?η θα τα περιμενουμε εντος?οπως κ να εχει παω για φυσιγγιαΚαλησπέρα τσιχλάδες
Με το πρώτο καλό κρύο θα δούμε μπόλικα πουλιά.
Έμαθα από φίλο που έχει επαγγελματική δραστηριότητα σε γειτονική χώρα ότι τα τσιχλοκότσυφα φέτος υπάρχουν σε πολύ μεγάλους αριθμούς , περισσότερους από πέρυσι.
Λίγο "σπρώξιμο" θέλουν μόνο![]()
Φυσικά και θα πάμε να τα βρούμε , άλλωστε στα Δυτικά έχουμε ανοίξει λογαριασμό φέτοςθα παμε να τα βρουμε?η θα τα περιμενουμε εντος?οπως κ να εχει παω για φυσιγγια![]()