D
DrV
Δεν λέει κάπου ότι η θρησκεία του ήταν μωαμεθανισμος (μουσουλμανος δλδ). Ίσα ίσα που για να ενταφιαστει εν τέλει στο πρώτο νεκροταφείο Αθηνών, χριστιανός ορθοδοξος ήταν.
Αργυράκο, θεωρείς ότι η διαμόρφωση ήταν επιτυχής;...εγω θυμαμαι τουλαχιστον στο σχολειο η ιστορια που διδαχτηκαμε και ο εορταζμος με τις παρελασεις μας διαμορφωσανε τις συνηδησεις του τι ειμαστε και ποιο ειμαστε σαν λαος ....
θα μας μεινει το ΠΑΙΟΙΑν σταματησουν και οι εθνικες εορτες που μας θυμιζουν τις αξιες τα οραματα και τα πιστευω αυτου του λαου ,τι θα μεινει ;;
Ηδη καταφεραν να κατεβασουν τις εικονες απο τα σχολεια ,απογερευσαν και την προσευχη θα απαγορευσουν και την επαρση της σημαιας ....αλλα θα ειμαστε ΕΥΡΩΠ-ΠΑΙΟΙ...στο τελος αυτος ο λαος για το μονο που θα υπερηφανευεται θα ειναι ο καλος μουσακος και τζαζικι ...αυτο θελουμε ;;
Χανουμε την ταυτοτητα μας...εγω θυμαμαι τουλαχιστον στο σχολειο η ιστορια που διδαχτηκαμε και ο εορταζμος με τις παρελασεις μας διαμορφωσανε τις συνηδησεις του τι ειμαστε και ποιο ειμαστε σαν λαος ....τωρα τις διαμορφωνουν τα IPAD
Γιωργο δεν ηταν ολα μελι γαλα υπηρχαν και διαστρεβλωσεις απο ακραια μυαλα οπως γινεται και παντου ....αλλα ρε φιλε αυτο που γινεται εδω δεν υπαρχει !!Αργυράκο, θεωρείς ότι η διαμόρφωση ήταν επιτυχής;
Καλώς η κακώς η σημαία μας έχει πάνω τον σταυρό που σημαίνει πως αν αυτός που την κρατάει στα χέρια του την σέβεται την αγαπά την τιμά και δεν την θεωρεί ενα κομμάτι πανί τοτε πρεπει να την αποδεχθεί στο μέγιστο με οτι αυτή συμβολίζει .Δηλαδή για να είμαι και να αισθάνομαι Έλληνας, πρέπει υποχρεωτικά να είμαι και χριστιανός; Θα τρίζουν τα κόκαλα του Οδυσσέα Ανδρούτσου και των λοιπών μουσουλμάνων - αγωνιστών του 1821...
Διονύση οι μεν το βροντοφωναζουν ότι είναι υπέρ του ΝαζισμούΚατέστρεψαν την παρέλαση των παιδιών γιατί λέει δεν μπορούν να ανεχθούν ΜΗ Ελληνες να κρατούν την σημαία μας , ειδικά την μέρα που γιορτάζουμε τους αγώνες για την απελευθέρωση της πατρίδας μας από τους Ναζί.