Σημαδεύοντας την Επικαιρότητα - Αρχείο

Status
Not open for further replies.
Κάθε χρόνο η ίδια ιστορία
Από την μια οι κουλτούριαριδες που ψαχνουν να προωθήσουν τις εμμονές τους αφού έχουν εξασφαλίσει το μόνιμο μεροκάματο και το ένσημο μέχρι την σύνταξη τους
αλλά άμα τους πεις
πήγαινε σε κανένα Ακριτικό Νησί να διδάξεις τους μαθητές αρνούνται και αντιστέκονται
και από την άλλη
διάφοροι Ελληναραδες να αντιδρουν με βρωμολοχιες και απειλές παρόλο που τους δέχτηκαν στις δουλειές τους στον τόπο τους
και ξέσκισαν τα μεροκάματα των υπολοίπων εγχώριων εργαζομένων
Εγώ είμαι αντίθετος στο να σηκώσει την Γαλανόλευκη αλλοδαπός δεν το δέχομαι όπως δεν δέχομαι ότι θα νοιώσει αυτήν την υπερηφάνεια που θα νοιώσει ένα Ελληνόπουλο
Ας αφήσουν λοιπόν αυτές τις μαλακίες κάθε χρόνο
και ας κοιτάξουν και λίγο τους Ακρίτες μας που ζουν στο έλεος του Θεού
Η Ελλάδα δεν είναι τα αστικά κέντρα και τα πολυδιαφημισμένα Νησιά
υπάρχει και αλλού ζωή που χρειάζεται ενδιαφερον και υπεράσπιση
http://m.lifo.gr/now/greece/166209

Μην νομίζετε και στα πολυδιαφημισμενα νησια μόλις τελειώσει η σεζόν στην ίδια μοίρα είμαστε με τους υπόλοιπους .... Εγώ προσωπικά στην Ναξο έχω να δω έργο ζωτικής σημασίας πανω απο μια δεκαετία !!! Για όλα τα υπόλοιπα Συμφωνώ απόλυτα !!!!
Υγ . Δεν θέλω να έρθω σε αντιπαράθεση με ακρίτες που μπορω να φανταστω ποσο δυσκολα περνάνε απλα θέλω να πω οτι και εδώ δεν είναι τα πραγματα τόσο ρόδινα όσο φαίνονται το όμορφο καλοκαίρι !

Από την μια οι κουλτούριαριδες που ψαχνουν να προωθήσουν τις εμμονές τους αφού έχουν εξασφαλίσει το μόνιμο μεροκάματο και το ένσημο μέχρι την σύνταξη τους
αλλά άμα τους πεις
πήγαινε σε κανένα Ακριτικό Νησί να διδάξεις τους μαθητές αρνούνται και αντιστέκονται
και από την άλλη
διάφοροι Ελληναραδες να αντιδρουν με βρωμολοχιες και απειλές παρόλο που τους δέχτηκαν στις δουλειές τους στον τόπο τους
Εγώ είμαι αντίθετος στο να σηκώσει την Γαλανόλευκη αλλοδαπός δεν το δέχομαι όπως δεν δέχομαι ότι θα νοιώσει αυτήν την υπερηφάνεια που θα νοιώσει ένα Ελληνόπουλο

Μπραβο ρε φιλε,μπραβο..Ειδικα αλβανοι και βουλγαροι δεν εχου δικαικωμα ουτε να κοιτανε την σημαια μας

αλλά άμα τους πεις
και από την άλλη
Εισαι πολυ ωραιος.well done.

Να καταργηθούν αυτά τα κατάλοιπα με τις μαθητικές παρελάσεις που δεν γίνονται πουθενά στον κόσμο και μόνο Β.Κορέα θυμίζουν και μετά ας γίνουμε επιτέλους δυτικοί Ευρωπαίοι....!
Γιωργο δλδ αμα σταματησουν η παρελασεις θα γινουμε Ευρωπαιοι...με ολα τα επακολουθα που εχουν η Ευρωπαιοι...και αν δεν θελουμε τι θαπρπει να κανουμε μας ρωτησε κανεις αν θελαμε να μπουμε στην Ευρωποι
δεν νομιζω και δεν λεω οτι θελω μαστιγιο απο μερικες ομαδες αριστερες η δεξιες ολοι για την μασα ειναια και καργιολια που δεν εχουν ενσημο αλλα συνταξει θα παρουν ενω καποιοι αλλοι δεν θα μπορεσουν
αστα γιατι αυτοι η Ευρωποι μας εχει φαει φιλε μου Γιωργο που δεν εχουν καθολου ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΑΣΧΕΤΑ ΑΝ ΤΟ ΦΩΝΑΖΟΥΝ ΣΥΝΕΧΕΙΑ

(Ακαταλληλο για πατριδοπληκτους και εθνιοφρονες.
Σε περιπτωση υπερδοσολογιας.Ιστορικης αληθειας προκαλει παροδικους
σπασμους, και απωλεια αρθωσεις )

Τα εφηβικα ονειρα-οπως και καθε ονειρο που θελει να λεγεται ονειρο-δεν
χωρανε σε στρατιωτικες γραμμες,εθνικιστικα σαβανα ,και σε εθνικους/φυλετικους διαχωρισμους..

Κατέστρεψαν την παρέλαση των παιδιών γιατί λέει δεν μπορούν να ανεχθούν ΜΗ Ελληνες να κρατούν την σημαία μας , ειδικά την μέρα που γιορτάζουμε τους αγώνες για την απελευθέρωση της πατρίδας μας από τους Ναζί.
h7gYl4l.jpg

Η πραγματικη ερωτηση ειναι:
Αν ο συμαιοφορος (θα ετρωγε μια σφαιρα για τη σημαια που κρατα στα χερια του.
Η διατυπωση αφορα μεν στον πολεμο αλλα δεν εξαντλειται σε αυτον, μεταγραφεται και στην συγχρονη
πραγματικοτητα.
Αυτη την ερωτηση οφειλουμε να κανουμε συλλογικα ,αλλα και ο καθενας μας
ξεχωριστα-αν θελουμε να ειμαστε συνεπεις στο ραντεβου μας με το μελλον.!

Είναι δικαίωμα του καθενός να πιστεύει ότι θέλει. Όποιος νομίζει ότι δεν πρέπει κάποιος άριστος μαθητής μετανάστης να κρατάει την σημαία, έχει μια βδομάδα περιθώριο να πράξει αυτά που νομίζει σωστά, αφού το ποιος θα κρατάει την σημαία είναι γνωστό τουλάχιστον μια εβδομάδα πριν από τις πρόβες. Αυτή η υποκρισία της τελευταίας στιγμής και το bulling που υφίστανται τα παρευρισκόμενα ανήλικα, θα έπρεπε να τυγχάνει διαφορετικής αντιμετώπισης από τους γονείς των μαθητών.
Να ρωτήσω και κάτι αστείο.
Πως και δεν διαφυλάτει η αστυνομία την ομαλή διεξαγωγή αυτών των εκδηλώσεων από παρόμοια περιστατικά; mornin cof

Ας πω και γω την αποψη μου, που ειναι λιγο ως πολυ, γνωστη. Ειμαι υπερ του να καταργηθουν οι παρελασεις, και γενικως ολες αυτες οι εκδηλωσεις. Στις οποιες το μικρο εως ελαχιστον του ποσοστου παει πραγματικα για να τιμησει εκεινο που εορταζεται. Η πλειοψηφια παει για να χαζεψει το καμαρι της να παρελαυνει, να παει για καφε, ως ευκαιρια αυτοπροβολης αν ειναι πολιτικος, και γενικως αναθεμα και το 1/10 πραγματικα νοιωθει τι ακριβως εορταζεται την συγκεκριμενη μερα και ποια ακριβως σημασια εχει.

Οταν λοιπον η πατριδα μας σημερα κανει οτι μπορει ωστε να μας ευξευτελιζει περισσοτερο ως πολιτες, ο αποπροσανατολισμος των "ηρωικων προγονων¨ειναι βολικοτατη δικαιολογια. Ουτε οι συνθηκες ηταν ιδιες, ουτε οι αρχοντες ειναι ιδιοι και ειμαι σιγουρος οτι ουτε και οι πολιτες ειναι ιδιοι. Νομιζω λοιπον οτι οι εκδηλωσεις μνημης για τις θυσιες παρελθοντων ετων, θα επρεπε να μενουν στα σχολεια ωστε να διδασκονται τα παιδια τι ακριβως ειχε γινει, και να μην γινονται θυσιες σε βωμους μικροπολιτικων επιδιωξεων απο πολιτικαντηδες, ή πεδιο διαμαχης για να τονωθει το εγω καποιων καθηγητων και γονεων. Θα ειμαστε λιγο πιο ωφελημενοι και ως κοινωνια ετσι

Η δική μου ερώτηση είναι η εξής . Ο συγκεκριμένος μαθητής θρησκευτικά παρακολουθεί ή έχει ζητήσει να εξαιρεθεί απο το μαθημα λογο αντίθετης θρησκείας ; Γιατί εμένα τα πέτρινα χρόνια που ήμουν μαθητής κανένας απο αυτούς δεν παρακολουθούσε τα θρησκευτικά . Αν λοιπον δεν παρακολουθεί θρησκευτικά πως μπορεί να κρατήσει την σημαία μας η οποία έχει πανω τον σταυρό ;;;; Μήπως αυτός ο μαθητής όταν μεγαλώσει και χρειαστεί να πολεμήσει θα πεθάνει για την Ελλάδα ; Ας τους έδιναν ενα χρηματικό έπαθλο ως άριστοι μαθητές και ας άφηναν την σημαία σε ελληνικά χέρια .
Υγ . Για να προλαβω μερικούς δεν έχω ψηφίσει ποτέ χρυσή αυγή και ουτε θα το κάνω αλλά δεν μπορούμε να τα ισοπεδώνουμε όλα !

Δηλαδή για να είμαι και να αισθάνομαι Έλληνας, πρέπει υποχρεωτικά να είμαι και χριστιανός; Θα τρίζουν τα κόκαλα του Οδυσσέα Ανδρούτσου και των λοιπών μουσουλμάνων - αγωνιστών του 1821...

Δηλαδή για να είμαι και να αισθάνομαι Έλληνας, πρέπει υποχρεωτικά να είμαι και χριστιανός; Θα τρίζουν τα κόκαλα του Οδυσσέα Ανδρούτσου και των λοιπών μουσουλμάνων - αγωνιστών του 1821...
Ποια πηγή λέει ότι ήταν μουσουλμανος ο ανδρουτσος και άλλοι ήρωες του '21; ο Κολοκοτρώνης είπε ότι ξεσηκωθηκαμε δια του Χριστού την πίστη την Αγία και της πατρίδας την ελευθερία. Και όλα τα επαναστατικα λαβαρα είχαν το σταυρό επάνω.

Status
Not open for further replies.
Back