Μην νομίζετε και στα πολυδιαφημισμενα νησια μόλις τελειώσει η σεζόν στην ίδια μοίρα είμαστε με τους υπόλοιπους .... Εγώ προσωπικά στην Ναξο έχω να δω έργο ζωτικής σημασίας πανω απο μια δεκαετία !!! Για όλα τα υπόλοιπα Συμφωνώ απόλυτα !!!!Η Ελλάδα δεν είναι τα αστικά κέντρα και τα πολυδιαφημισμένα Νησιά
υπάρχει και αλλού ζωή που χρειάζεται ενδιαφερον και υπεράσπιση
http://m.lifo.gr/now/greece/166209
Κάθε χρόνο η ίδια ιστορία
Από την μια οι κουλτούριαριδες που ψαχνουν να προωθήσουν τις εμμονές τους αφού έχουν εξασφαλίσει το μόνιμο μεροκάματο και το ένσημο μέχρι την σύνταξη τους
αλλά άμα τους πεις
πήγαινε σε κανένα Ακριτικό Νησί να διδάξεις τους μαθητές αρνούνται και αντιστέκονται
και από την άλλη
διάφοροι Ελληναραδες να αντιδρουν με βρωμολοχιες και απειλές παρόλο που τους δέχτηκαν στις δουλειές τους στον τόπο τους
και ξέσκισαν τα μεροκάματα των υπολοίπων εγχώριων εργαζομένων
Εγώ είμαι αντίθετος στο να σηκώσει την Γαλανόλευκη αλλοδαπός δεν το δέχομαι όπως δεν δέχομαι ότι θα νοιώσει αυτήν την υπερηφάνεια που θα νοιώσει ένα Ελληνόπουλο
Ας αφήσουν λοιπόν αυτές τις μαλακίες κάθε χρόνο
και ας κοιτάξουν και λίγο τους Ακρίτες μας που ζουν στο έλεος του Θεού
Η Ελλάδα δεν είναι τα αστικά κέντρα και τα πολυδιαφημισμένα Νησιά
Εισαι πολυ ωραιοςΚάθε χρόνο η ίδια ιστορία
Από την μια οι κουλτούριαριδες που ψαχνουν να προωθήσουν τις εμμονές τους αφού έχουν εξασφαλίσει το μόνιμο μεροκάματο και το ένσημο μέχρι την σύνταξη τους
αλλά άμα τους πεις
πήγαινε σε κανένα Ακριτικό Νησί να διδάξεις τους μαθητές αρνούνται και αντιστέκονται
και από την άλλη
διάφοροι Ελληναραδες να αντιδρουν με βρωμολοχιες και απειλές παρόλο που τους δέχτηκαν στις δουλειές τους στον τόπο τους
και ξέσκισαν τα μεροκάματα των υπολοίπων εγχώριων εργαζομένων
Εγώ είμαι αντίθετος στο να σηκώσει την Γαλανόλευκη αλλοδαπός δεν το δέχομαι όπως δεν δέχομαι ότι θα νοιώσει αυτήν την υπερηφάνεια που θα νοιώσει ένα Ελληνόπουλο
Ας αφήσουν λοιπόν αυτές τις μαλακίες κάθε χρόνο
και ας κοιτάξουν και λίγο τους Ακρίτες μας που ζουν στο έλεος του Θεού
Η Ελλάδα δεν είναι τα αστικά κέντρα και τα πολυδιαφημισμένα Νησιά
Γιωργο δλδ αμα σταματησουν η παρελασεις θα γινουμε Ευρωπαιοι...με ολα τα επακολουθα που εχουν η Ευρωπαιοι...και αν δεν θελουμε τι θαπρπει να κανουμε μας ρωτησε κανεις αν θελαμε να μπουμε στην ΕυρωποιΝα καταργηθούν αυτά τα κατάλοιπα με τις μαθητικές παρελάσεις που δεν γίνονται πουθενά στον κόσμο και μόνο Β.Κορέα θυμίζουν και μετά ας γίνουμε επιτέλους δυτικοί Ευρωπαίοι....!
Ποια πηγή λέει ότι ήταν μουσουλμανος ο ανδρουτσος και άλλοι ήρωες του '21; ο Κολοκοτρώνης είπε ότι ξεσηκωθηκαμε δια του Χριστού την πίστη την Αγία και της πατρίδας την ελευθερία. Και όλα τα επαναστατικα λαβαρα είχαν το σταυρό επάνω.Δηλαδή για να είμαι και να αισθάνομαι Έλληνας, πρέπει υποχρεωτικά να είμαι και χριστιανός; Θα τρίζουν τα κόκαλα του Οδυσσέα Ανδρούτσου και των λοιπών μουσουλμάνων - αγωνιστών του 1821...