Τσίχλα-Κοτσύφι-Αρχείο

Status
Not open for further replies.
Σημερα παλι στο ιδιο μερος, αλλα με 4 φιλους...παλι ελαχιστα πουλια...το...ματωσα σημερα...εκανα ενα ενα κοτσυφι( μπορουσα να παρω αλλα δυο) αλλα μου βγηκαν 4-5 πουλια ολο ολο...
https://s1.postimg.org/3q0zmxw2a7/0101.jpg
το οπλο που πηρα περυσι τελη Ιανουαριου, και το συνηθιζω σιγα-σιγα...:)

Το κοπάδι ήρθε σβάρνα, βγήκαν πάνω στον πατέρα μου που πήρε μία και τα πουλιά σπάσανε τα μισά σε μένα. Πήρα δύο με δύο τουφεκιές και δεν πρόλαβα να ρίξω και το τρίτο φυσίγγι, ώστε να πάρω άλλη μια. Απόσταση 18 και 22 μέτρα, η πρώτη και δεύτερη τουφεκια. Όλα τα πουλιά "κάηκαν" με Κένταυρος sporting ν.9. και 4*.
Τα σημεία που πέσαν τα πουλιά ήταν σαν να είχαν ανοίξει μαξιλάρια.
Τσίχλα τουφεκησα μία της παραλογιάς που δεν την βρήκα λόγω απόστασης. Δεν έπρεπε να της ρίξω.....
Θέλω και γω!!.pray to God.
Τις έκαψες Γιώργο, ωραίος!

Το κοπάδι ήρθε σβάρνα, βγήκαν πάνω στον πατέρα μου που πήρε μία και τα πουλιά σπάσανε τα μισά σε μένα. Πήρα δύο με δύο τουφεκιές και δεν πρόλαβα να ρίξω και το τρίτο φυσίγγι, ώστε να πάρω άλλη μια. Απόσταση 18 και 22 μέτρα, η πρώτη και δεύτερη τουφεκια. Όλα τα πουλιά "κάηκαν" με Κένταυρος sporting ν.9. και 4*.
Τα σημεία που πέσαν τα πουλιά ήταν σαν να είχαν ανοίξει μαξιλάρια.
Τσίχλα τουφεκησα μία της παραλογιάς που δεν την βρήκα λόγω απόστασης. Δεν έπρεπε να της ρίξω.....
Μπράβο Γιώργη, μην το αλλάξεις, συνέχισε να πηγαίνεις για κίχλες και θα κατεβάζεις φασσες........sarcastic.

Σημερα Αττικη,τα ιδια και χειροτερα!Ζεστη και υπομονη στο φουλ.Οταν περναγε καμια τσιχλα στο Θεο μαζευε καμια 10αρια φυσιγγια για χαιρετισματα.
Βλεποντας τις φωτο απο παλικαρια βορεια,ελπιζουμε να πεσουμε στην μερα και να ευχαριστηθουμε και εμεις.
Υπομονη...............

Θέλω και γω!!.pray to God.
Τις έκαψες Γιώργο, ωραίος!
Στο εύχομαι, φίλε.
Μπράβο Γιώργη, μην το αλλάξεις, συνέχισε να πηγαίνεις για κίχλες και θα κατεβάζεις φασσες........sarcastic.
Μάλλον πρέπει να πάω για φασες για να βαρεσω καμιά τσίχλα .sarcastic.

Σιλι εκανες καλο ποδαρικα εχθες στα φασσακια κ συνεχισες κ σημερα... Μπραβο φιλε, παντα τετοια, να χαιρεσαι να μας ταξιδευεις με τις αφηγησεις σου... .sarcastic. Θα σταθω στο "επιασα δυο εννιαρα, αλλα κατι μου ειπε να τα ξαναβαλω στη ζωνη κ να γεμισω με 7αρια" κ στο "καλυπτω ολο το λοφο... .what. Ανατριχιασα... .yelling. Κ μπραβο κ στον κ.Βαγγελη το λεβεντη....congrats.

Τα ιδια κ εδω... Ελαχιστα πουλια... Τουφεκισα καμια 10αρια σε ολα τα υψη κ τα πλατη, πηρα 4, δυο μου πηραν το τουφεκι, αλλα η μερα εκλεισα με χαμογελα μιας κ βγηακν τρεις τσαρτσαρες ψηλωμενες κ εκανα εναν ωραιο ντουμπλε... Η τριτη ανοιξε δυστυχως κ δεν την τουφεκισα, ειχα αλλο ενα φυσιγγι για τη γουνα της... :)

Λιγα πουλιά σήμερα γύρω στα 30 ψηλά και απαγορευτικά
Μόνο θετικό η εκπαίδευση σε απόρτ της επανιελίτσας με 1 τσίχλα που πήρε ο φίλος μου :)
περιοχή ΒΑ Αττική
Και εδώ χάλια μαύρα Μάκη!8 στο χέρι και δύο χαμένα...συνολικά 16 πουλιά όλη η παρέα.. . Και από αύριο βροχές....να δω αν θα προλάβω καθόλου Μπάσιματα γιατί 27 φεύγω!

Λιγα πουλιά σήμερα γύρω στα 30 ψηλά και απαγορευτικά
Μόνο θετικό η εκπαίδευση σε απόρτ της επανιελίτσας με 1 τσίχλα που πήρε ο φίλος μου :)
περιοχή ΒΑ Αττική
Κύριε Μακη καθομουνα απέναντί σου μετα το ρεμα στο βουνο εκει περναγανε χθες σήμερα νεκρα μια τουφεκισα και δεν τη πηρα.Καθοσουν κοντα σε ενα σπιτι παρατημένο με μια κουρσα?

Κύριε Μακη καθομουνα απέναντί σου μετα το ρεμα στο βουνο εκει περναγανε χθες σήμερα νεκρα μια τουφεκισα και δεν τη πηρα.Καθοσουν κοντα σε ενα σπιτι παρατημένο με μια κουρσα?
Σπύρο σας είδα που φεύγατε με το vitara
το αυτοκίνητο μου ήταν δίπλα στο παλιό σπιτάκι,εγώ ήμουν απέναντι στα 200 μέτρα μετά τον δρόμο
:)

Last edited:
Σπύρο σας είδα που φεύγατε με το vitara
το αυτοκίνητό μου ήταν δίπλα στο παλιό σπιτάκι,εγώ ήμουν απέναντι στα 200 μέτρα μετά τον δρόμο
:)
Ααα μια χαρά.Πολυ νεκρα σήμερα...Εχθές παίξανε πουλια αντιθετα απο νότο προς βορρα και ψηλα εκει για κανα μισάωρο 8:30-9:00 αλλα πολυ ψηλα.Γιαυτο πήγαμε στο βουνο πανω σήμερα..

Πολυ ομορφο το σημερινο πρωινο στα βορεια Αττικης, σε κανει να ξεχνας την αυπνια, "αλλη" γευση και το καφεδακι.
Ελαχιστα πουλια επαιξαν, 4 - 5 ολα κι ολα, κι αν δεν υπηρχαν και καποιοι αλλοι συναδελφοι ουτε που θα τα βλεπα. Μπασιμο μηδεν, κανα δυο
ζευγαρακια φανηκαν, πολυ ψηλα ομως. Δυο "ευκαιριες" ειχα, τουφεκισμενα πουλια, γρηγορες πτησεις, μια πηρα και χαρηκα το Energy στην
μακρινη πετυχημενη βολη. Το ματωσαμε και αυτο λοιπον, φυσιγγι Ζωτος 30γρ, με τον ηλιο αλλαξα σε Lambro sporting 28γρ και την πληρωσαν
δυο καρακαξες. Θα επιχειρησω και το πρωι ελπιζοντας σε κατι καλυτερο, καλη συνεχεια να εχουμε.

Στο χωριό σήμερα σε καρτερακι πριβέ και για λίγους. Το κτήμα στο ύψωμα δικό μου αλλα δεν το προτιμώ γιατί τα γύρω κτήματα είναι ακαθάριστα και αφήνεις πουλιά. Προχτές όμως έμαθα πως καθάρισαν δύο κτήματα και σήμερα το τιμήσαμε.
Αρκετά τα πουλιά μέχρι τις 09:30, οι περισσότερες μεσουρανης αλλά υπήρχαν και αρκετές τολμηρές που μας χάρισαν κάποιες ωραίες τουφεκιές. Παραχώρησα στον κουμπάρο μου και τον ξάδερφό μου τα μπροστινά καρτερια μιας και δεν έχουν άλλη μέρα για έξοδο και κάθησα λίγο παραπισω τουφεκόντας τις σπασμένες. Λίγες οι τουφεκιές μου , καμιά 15αριά, αλλά οι 10 ήταν εύστοχες, δυστηχως δύο κίχλες δε βρεθηκαν πότε παρά τις φιλότιμες προσπάθειες από εμένα και τον πιτσιρίκο μου. Ο κουμπάρος μου και ο ξάδερφος μου πιο μπροστά έκαναν καλό κυνήγι και έφτασαν και οι δύο στα 14-15 πουλιά έκαστος ενώ το χαμόγελο τους μετά με έκανε να νιώσω πολλή όμορφα.
Πιασμένα πουλιά το πρωί ελάχιστα δείγμα πως τα πουλιά προφανώς λόγω ξηρασίας δεν μένουν στο τόπο.

Ωραία φωτό με τα τσιχλοκότσυφα και το δικαννάκι...!
Αλλά βρε Γιάννη, πόσα cm είναι οι κάννες του...; 80; Σαν πολύ μακριές μού φαίνονται...!

Ωραία φωτό με τα τσιχλοκότσυφα και το δικαννάκι...!
Αλλά βρε Γιάννη, πόσα cm είναι οι κάννες του...; 80; Σαν πολύ μακριές μού φαίνονται...!
Νικόλα 81 είναι. Σε τέτοια καρτερισια κυνήγια το 725 είναι απόλαυση.

Status
Not open for further replies.
Back