Πού υπηρετήσαμε;

Εγω παντως μαγκες στο λυκειο επελεξα ναυτικο και μου ηρθε κανονικα το χαρτι μου για ναυτικο. Χωρις βυσμα φυσικα. Ισως φταιει οτι ημουν ο μεγαλυτερος αδερφος και ο πατερας μου ηταν στη θαλασσα. Δεν ξερω. 2011 β εσσο παρουσιαστικα ασπροπυργο και μετα απο δυο μερες εκπαιδευση στον πορο. Ημουν η τελευταια σειρα που εκπαιδευτηκε εκει γιατι μετα το εκαναν κεντρο εκπαιδευσης για τους μονιμους. Τυχερος ημουν γτ περασα φινα. Μετα ηρθε το χαρτι για Συρο. Ουτε εκει εβαλα βυσμα απλα ολους τους κυκλαδιτες τους πηγαιναν εκει. Για ολη σχεδον την θητεια μου επαιζα 1-1. Το σπιτι μου ηταν σε αποσταση 20 λεπτων με το αμαξι και η ναυτικη βαση ειναι στην πιο γνωστη παραλια της Συρου. Παρουσιαστικα 1 Ιουνιου εκει και εκανα οπλονομος, καψιμι, οδηγος και λιγο βοηθησα στην μηχανη. Σε περιοδους οπου οι Τουρκοι ειχαν εντονη παρουσια σε Ανδρο- ευβοια ειχαμε πηξιμο γτ ημασταν βαση ανεφοδιασμου. Περασα παρα πολυ καλα για 10 μηνες. Το τι ειδα εκει μεσα δεν περιγραφεται. Ντρεπομαι για λογαριασμο μερικων πραγματικα. Εφυγα Απριλη με 25 μερες αδεια. Ημουν απο τους λιγους που εριξα πυρα 3 φορες στη θητεια μου. :D

93Δ ΕΣΣΟ - 225 σειρά.....Έφεδρος Αξιωματικός στο 521 Τάγμα Πεζοναυτών στην όμορφη Σύρο.
Από τότε μέχρι και σήμερα....2 φορές επίστρατος (2000 & 2007) και πρόσφατα έλαβα λευκό απολυτήριο...με τον βαθμό του Έφεδρου Λοχαγού Ειδικών Δυνάμεων!
Οπότε συνάδελφοι.....Προσό-χή !! ;)

Back