Τρυγόνι - Αρχείο

Status
Not open for further replies.
Σήμερα Μάνη Λαγια ούτε που το είδαμε. Αναμενόμενο βέβαια λόγω του καιρού. Αλλά τι να κάνουμε μόνο το ΣΚ έχουμε ελεύθερο για έξοδο!
Απο λαγια είσαι κορωνι?ερχομαι Τετάρτη εκεί αν θες να βρεθούμε

Δεν είμαι από Λαγια είμαι από ένα χωριό κοντά στην Αρεόπολη αλλά μένω Σπάρτη. Θα κατέβω πάλι στο χωριό το άλλο ΣΚ εάν ερθω Λαγια ευχαρίστως να βρεθούμε. Καλές ημερομηνίες κατεβαίνεις. Όπως βλέπω το καιρό η Πέμπτη έχει πιθανότητες να είναι μια καλή μέρα.

Λιγα πραγματα φετος 1η φωτο την πρωτη μερα και ενα που περασε σημερα και το κρατησα κι αυτο

4VGsi4j.jpg
8tbTYjz.jpg
04wTVvb.jpg

Και η τελευταια φωτο απο την προηγουμενη βδομαδα

Λιγα πραγματα φετος 1η φωτο την πρωτη μερα και ενα που περασε σημερα και το κρατησα κι αυτο

4VGsi4j.jpg
8tbTYjz.jpg
04wTVvb.jpg

ωραίος Αλέξανδρε .congrats.
η αμερικάνα σταθερή αξία .well done.
το τσοκ kicks;;;; σε τι σύσφιξή;;;;;

υ.σ.προσωπικά δεν τα λέω και λίγα μιας και τα σπανιοβλέπω τα τελευταία χρόνια .sarcastic.

ωραίος Αλέξανδρε .congrats.
η αμερικάνα σταθερή αξία .well done.
το τσοκ kicks;;;; σε τι σύσφιξή;;;;;

υ.σ.προσωπικά δεν τα λέω και λίγα μιας και τα σπανιοβλέπω τα τελευταία χρόνια .sarcastic.
1η μερα και σημερα με kicks LFull και δευτερη μερα ειχα βαλει το UFO, την αμερικανα δεν την αλλαζω με τιποτα γιατι εχω παρει παρα πολλα πουλια σε πολυ απαγορευτικες αποστασεις. Το kicks ειναι το buck kicker που ειναι για δραμια αλλα μια χαρα τα παει και υπολοιπα φυσιγγια, δεν νομιζω να βγει καθολου απ το οπλο φετος γιατι κραταει συγκεντρωσεις σε πολυ μεγαλες αποστασεις. .RESPECT.

Βγήκαμε τη βόλτα μας με τον μικρο μου σήμερα. Ο καιρός το πρωί με πυκνή συννεφιά και νοτια, αργότερα το γύρισε σε βοριά και καθάρισε. 5-6 τρυγόνια σκόρπια είδαμε αλλά δε τουφέκισα κανένα. Καθίσαμε μέχρι της 11:30 μήπως παίξει τίποτα αλλά τίποτα.

Βγήκαμε τη βόλτα μας με τον μικρο μου σήμερα. Ο καιρός το πρωί με πυκνή συννεφιά και νοτια, αργότερα το γύρισε σε βοριά και καθάρισε. 5-6 τρυγόνια σκόρπια είδαμε αλλά δε τουφέκισα κανένα. Καθίσαμε μέχρι της 11:30 μήπως παίξει τίποτα αλλά τίποτα.
Αρκεί η ξεχωριστή παρέα που έχεις μαζί σου Γιάννη και κανένα να μην περάσει!

4VGsi4j.jpg
8tbTYjz.jpg
04wTVvb.jpg

Αλέξανδρε όμορφη η g3!!την έχεις καιρό?προβλήματα,εμπλοκές??

4VGsi4j.jpg
8tbTYjz.jpg
04wTVvb.jpg

Αλέξανδρε όμορφη η g3!!την έχεις καιρό?προβλήματα,εμπλοκές??
Περυσι την αγορασα μεταχειρο και ειναι κανονι, εμπλοκη μου εχει κανει κανα δυο φορες επειδη δεν ειχα κουμπωσει καλα το φυσιγγι απο κατω, κατα αλλα ειναι μια χαρα και εχω ριξει απο μαγκνουμ μεχρι 28αρια στις τσιχλες χωρις προβλημα.

4VGsi4j.jpg
8tbTYjz.jpg
04wTVvb.jpg

Άλεξ συγχαρητήρια για τις επιτυχίες! Μια χαρά είναι...!
Η συγκεκριμένη Remington που έχεις, απ' ό,τι βλέπω, έχει πολύ όμορφα ξύλα με πολύ καλό και στιλπνό βάψιμο...! Το "μαμίσιο" της είναι;
Και κάτι άλλο: σίγουρα θα πρέπει να της καθαρίζεις συχνά την κάννη εσωτερικά, γιατί είναι αχρωμίωτη και "αρπάζει" (οξειδώνεται) εύκολα... Έτσι δεν είναι...;

Τα συκολόγια-Ο συκολόγος η το συκολο'ι '.. .sarcastic..sarcastic.
Ετσι τους λεμε εμεις εδω...
Σιγουρα καταλαβες πιο πουλι ειναι!

Ναι Τασο καταλαβα, κι εμεις εδω συκοφαγους - συκολογους τους λεμε,
απλα αυτη την ονομασια δεν την ειχα ξανα ακουση γι αυτο και ρωτησα.

Status
Not open for further replies.
Back